- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
A divizió és wl rendszernek rengeteg hibája van.
Az első, hogy visszább nem eshetsz, így ha eleget játszik valaki az simán elite lesz. Egy normális világban a fenn lévő emberek 80-90%-a elite közelében nem lenne. Szerintem alapból annak kéne lennie, hogy div elején meg végén van checkpoint közte meg nincs. De az, hogy 3 meccsenként zászló van elveszi az élét az egésznek.
A WL meg egyébként full random. Van olyan hétvége, hogy kapsz 8 16 vagy afeletti winest játékost van amikor meg kapsz 2-t. Haverom tolta tegnap előtt 10-0-ba a wl-t és kapott egy ukrán streamert. A csávó konkrétan 9-6(!!!!)-ban állt. Hogy a halálba sorsol össze egy 10-0-st egy 9-6-s emberrel?
A kupák pedig 2 okból nehezek. Egyrészt azért amiért a rivals is szenvedős, másrészt meg mert sok ügyesebb játékos lent marad. A rivals rewardért nem éri meg gürizni, a küldik meg így könnyebbek. Sok ember van ismerőseim között is akiknek van "RTG" acc. Ott sosem rivalsoznak, csak wl meg a küldik azt vannak div6ban. Lenyomják a wl-t 14-20 winre azt kupákban tolják div6 játékosok ellen.
Egyébként hasonló elgondolásból vagyok még én is div2ben pedig az előző szezont kivéve mindig eliteben voltam az előzőben viszont csak div1. Amíg a div1 meg div3 között 20k coin a különbség ami igazából lófasz mert ugyanúgy beadja a rare electrum players mint a rare players(nem tudom mik a rewardok csak példa volt) addig k****a mindegy hol vagy.
Tegnap small gold players packból nyitottam gold Mbappet.
Innentől igazából a rivals güri max annak éri meg aki fgsre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- BestBuy topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Linux kezdőknek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest