- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Sztem egyáltalán nem érdemes, ha játszol sem. 1 hét előny semmi, én általában 2 hónap késéssel szoktam elkezdeni a játékot és mindig brutál csapattal fejezem be, illetve hamar utól lehet érni az átlagot. Gondolkoztam, hogy most kivételesen előrendelem, de letettem róla, nem éri meg.
-
Nandinagy
addikt
Ha akkor hívod mikor még nem szöglet van hanem az animáció előtte akkor mire odavált már ott fog állni.
Kiraktam a hero picket megint mert nagyon kéne egy Ginola/Lucio/Toure
Helyettük jött egy: WC Marquez-WC Donovan-WC Ljungberg
Majd kiraktam az ikont is: TOTY Müller. Ahogy nézem 1.2 millát ér ez a lap, de szerintem ez csak amiatt van mert iszonyat rövid ideig volt nyitható. Prime Dalglish alig rosszabb aztán ahhoz képest 350k ráadásul ő 5 weakfoot.
Rank2 wlből szintén nem jött semmi egy pickelt Lahm-on kivül aki sajnos nem a jobb lapja
Nem panaszkodom mert untradeben kapok néha jókat, de emellé mivel semmi értelmes eladható lap nem jön(wl rewardból nem jött 86nál nagyobb rating se if packokból se a packokból, pickekből is csak 1 db Lahm ugye) így igazából nem tudom őket beépíteni.
Roberto Carlost pl. tök szívesen kipróbálnám, de ha kiveszem Capdevilát akkor megfő Araujo,Modric meg Ramos is. Kitudnám váltani egy Valverde/De Jong/Llrorentével/Bellinghammel de meglepő módon nincs rá coinom
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest