Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy
    addikt
    válasz kapeti07 üzenetére #11700

Ennyi erővel szerinted a férfi vb módot hányan próbálták ki? Kutya nem játszik az ultimate teamen kivül más játékmóddal. 100 emberből 1-2 néha bekapcsolja aztán így ennyiben ki is merült. Ha összeülsz részegen a haverokkal ugyanúgy előkerül ez is meg az összes ilyen kickoffos szarság, kb. ennyi haszna van.

#11694TrueGooner
    Tisztában vagyok vele, hogy burkoltan próbálnád téríteni az emberek az efocira, de attól, hogy a fifa egy kalap szar(mert az) ilyen korán nem is hagytam még abba fifát, nem fogok elkezdeni a másik szaron játszani ami még annyira nem az én izlésvilágom mint ez.(próbáltam az efocit)
    Ha neked ez a legjobb FOCIS játék, FOCI szempontjából, TAKTIKAI megközelítéssel, akkor igazából kár a gőzért.
    Ezt a hármat minek mosod össze? Attól mert valami nem mindben erős attól még lehet a legjobb. Az autós szimulátor játékoknál a forza horizon a legnépszerűbb? Mondjuk. Abban a legjobb a fizika? nem. Attól még lehet a legjobb nem?
    Nézd amit tolsz annak semmi értelme nincsen. Sarkallatos példával ez olyan mintha a kosarasokhoz odamennél, hogy hú srácok a foci mennyivel jobb sport mint a kosár hagyjatok ezt a szart gyertek focizni. Ha valaki a fifát szerette meg és ehhez szokott, annak nem lesz jó az efoci. Sorolhatod az érveket, de ez csak szélmalomharc.

Új hozzászólás Aktív témák