Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Tehát ez igazságos? Korrekt? Persze miért nem csináltam meg én vagyok hülye. Tudom tök mindegy ez a játék csak papiron kompetitiv amúgy nem számít semmi az se ki mivel játszik stb de mint nem érintett én aki moments lapot nyitott attól elvenném és kapna egy új picket. Ez igy vicc. Az is az volt amikor ayear in akármi sbcben volt vmi gebasz én is visszakaptam de lexartam az se érdekelt volna ha nem
Ja moments Lahm alatt van a komment
-
Kristof_94
nagyúr
Ide is megjött a kompenzációs pick. Délután munka után kinyitom, hátha. Örülnék már egy normális ikon lapnak, ennyi katasztrófális után.
-
thebigK
addikt
Aki megcsinalta a mid/prime picket es veletlen moments volt a valasztasi lehetosegek kozt (
), azt elvileg kompenzaltak. A fut birthday tokenes pack kompenzaciorol egyelore nincs info -
Woodslave
félisten
De jó hogy nem volt coin Tellesre
-
Aguinaga
őstag
Nekem kurvára nem adja ez a BD promo, a 86+ *7 csomagból esett egy Berchiche, aztán sanyi.. ezt a 85+*3-at meg se csinálom szerintem
-
sz_abika
addikt
Mostani szezon végén is lesz -2DIV? Mert akkor fel megyek a div1be, nem adom le a meccseket.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Nandinagy
addikt
Én most vettem Sanchot, 7 chemen csatár de egyelőre Ödegaardot extrábbnak érzem nála de a játékmenet szar volt így adok még neki esélyt

Viszont Mahrezt is vettem és ő azért karcol: [link] [link] . Gondoltam kipróbálom az új csapatot de konkrétan az emberek 80%-a kilép 1 gól után vagy kiakasztja a kontit így meg nincs értelme játszani most.
85*3 dobott egy Birthdayt kár, hogy Rebic volt az. Nem lenne ő rossz lap de 80 körüli agi-balanceal esélytelen, hogy játszassam.A swapot meg nagyon elk**tam. Arra számítottam 1-2 héttel később jön ki a Birthday a 2. adag swap alatt és akkor majd elnyitom rá a 83*25-t. Hát nem jött össze...
Remélem az új promo jó lesz.#15071Hunreeth
Szerintem egyébként Caqueret felesleges, illetve lehet rápróbáltam volna Kroosra Luka helyett de ez már részletkérdés
-
HdRew
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet, végül a POTM Mbappé leak miatt felforgattam a csapatot, eladtam Mbappét, jött a helyére Butra. Idáig fasza megint. Most R9 nem adja annyira.
De lehet csak túl sokat akarok vele, és azért nem megy úgy.Ja, Firmino is ment végül.
Köszi neked is a hsz-t, én is úgy gondoltam, hogy Firminonak mennie kell, megerősítettél benne. Paqueta jött, de Allan nem, be akartam építeni Theo Hernándezt, ha már megjött red pickben.
Végül ez lett a csapat.
Vélemény?
4-1-2-1-2 diamondban játszom.
-
Takika14
aktív tag
A 85+ triple az újrázható vagy sem? Kiraktam egyszer amikor azt írta, hogy 1 alkalommal még repeatable, aztán miután kivettem a lapokat már 0 volt és a kész sbcknél van.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De azért az megvan, hogy mindenkinek más a stílusa? Van akinek 2 kp jön be jobban, van akinek 3. Én pl. most egy ideje 2 kp-val játszok, de egyre fosabb így, alig várom, hogy visszaállhassak 3 kp-ra. Az én játékomhoz kell a 3 kp, és nyilván vagyunk még azért így egy páran. Csak mert profik esetleg 2 kp-val tolják (kit érdekel), vagy mert neked elég a 2 kp, nem biztos, hogy mindenki másnak is úgy megy jól
Más: a 81+ dobott ma egy bd Sanchot, próbálta már valaki? Potm Cr-rel tökéletesen be tudom rakni, kivéve hogy így Guendouzi csak 8-as, Garrincha meg 7-es lenne. Jelenleg így néz ki a csapat, Best kivételével mindenki maxos, Sanchoval pedig ez lenne.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
beletettem egy 86-os untrade Toney-t, visszajött ugyanaz... két 85-ös gold lappal együtt...
-
Mrguba
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Nem akartam div 1 be ezert a 89.meccen csinaltam egy alap brazil csapatot...kozepkezdesnel rugok 1 ongolt...megallitom..rairok a MAGYAR gyerekre...mondom vereseget akarok csak hyg menjen vegig a meccs nyertel ok?
Azt mondja oke...kimentem pisi kaki stb...visszajovok mar 10-0 termeszetesen utana is mindent is berugott es golorom es megnezes...rairtam annyit hogy latod az ilyenek miatt rossz az igazi MAGYAR hire -
Izéjose
tag
“Ezer éve” nem volt semmi flashback sbc adhatnának ki valamit. Valahogy az összes SBC meg event közül mindig a Flashback sbc azok amiket a legjobban imádok, kiadhatnának egy jó kis FB Isco lapot valami ördöngös cselezéssel 😁😁😁 de imádtam a spanyol fiút bíztam benne hogy egy Iniesta pótlék lesz de sajnos teljesen kiégett az elmúlt években. A mások akik jók lennének FB-re az Matic, Alba, Hummels😁😁😁
-
raven84
senior tag
Csatárba FB Frimino vagy Mid Cruyff szerintetek?
-
toxicjew
addikt
Istenem, hogy tele van szellemi fogyatékosokkal ez a community
Silver csapattal farmolom a 90 wint, és a nyomorékok nem, hogy hagynák a lehető leghamarabb leporogni a meccset, fel percenként gólt lőnek, ezáltal kb +10 perc minden meccs. Reménytelen... -
törölt tag
Pénteken milyen promó jön?
-
eM'82
addikt
-
Woodslave
félisten
Na Avila fellőtt elitbe igy az utolsó pillanatban
8 win is meglett szóval megint jó befejezése a szezonnak. 90 meccs is meglett.Ja csereként szóval mindenképpen kezdő lesz valahogy. Sajnálom hogy Mikivel együtt nem tudom full chemen de lehetetlen
-
gjoe
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Ja nekem most megy az 50. meccs kigumizva. Ennyi elég lesz.
Ja és ma meglett a div1 is.
Más: Aki használja Cancelot annál minden rendben? Nálam az utóbbi kb 30 meccsen nem tud gólt lőni. Még az üres kapura is főlé, mellé. Mindent kihagy.
Azon gondolkodom eladom. Csak szélre túl drága. Cdm-nek még mindig kíváló, de mintha lehúzták volna a befejezést. -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Mert totál feleslegesnek érzem. Ha 3 kp-d van előrefelé korlátozva vagy mert egyel kevesebb támadód van. Hiába jó 1-2 kp előre attól még egy rendes támadó szintjét nem tudják hozni.
Idén meg konkrétan az emberek 90%-a 11 emberrel beseggel a 16osára -1 emberrel jóval nehezebb dolgod van kijátszani mint 4 támadóval. Már jöttek olyan középpályások akik konkrétan cm-t és csatárt is eljátszanak( Pedri,Paqueta,Firmino,Ödegaard) így ha belőlük van 2 egy védekezőbb játékos mellett azzal nincs baj, de most egy flashback paqueta,torreira,zakaria sorból paqueta az egyetlen aki valamennyire tud támadni a többi meg full cdm és azért paqueta is rendesen megfáradt már. -
Madn!ght
addikt
A mid/prime pick kompenzálással lett végül valami? Vagy szépen csendben a feledés homályába veszett?
-
Mrdevil
addikt
Nkunku is POTM lett ha jól láttam.
-
Mrguba
őstag
GYEREKEK MAs se tud belepni jatszani????
Xboxon mar 3 oraja nem megy -
v-man
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi
Melyik a jobb?
Sima Neymar vagy SIF Vinícius
Nem tudok dönteni 😁 -
v-man
őstag
Vki megszánna egy válasszal? Mit kapok ha rivalsban teljesítem a 90 meccses milestonet? Egy nap lenne befejezni, nem is hiányzik csak 4 meccs, de már épp feljutottam a 4. szintre és a 8 win is kész. Érdemes v fölösleges letolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( félreértés ne essék nem sajnálom senkitől, de úgy lett volna fer szerintem, hogy mindenki kap akik abban az időben nyitott szerintem )

. Várod már hogy visszakapd és nythass egy team 1 30k coinos játékost? Mondjuk te tuti fb Ronaldot nyitsz belőle