Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csütörtöknél hamarabb semmi sem fog jönni sztem. De én eleve egy akár több hetes befektetésnek szántam ezt.
-
bodnar123
őstag
Délután 3ig 11ből 9et nyertem, és a két vereségből egynél elment a netem. Most este kettőből kettő sima vereség. 4 olyan gól, hogy csatár megkapja a 16oson belül a labdát, és nem tudok eléállni, és a tömegen átlövi a labdát. Érdekesen nehezedik a játék, még véletlenül sem az a gond, hogy EA szerverei nem bírják a strapát, és ezért így kompenzál.
-
Kristof_94
nagyúr
Totál stresszes ez a befektetés! Jöjjön már valami sbc!
-
Woodslave
félisten
Van vmi hidden gem aki nem fog beszakadni?
-
thebigK
addikt
pár pakkot nyitottam én is, a 82x25ből jött egy ilyen FB Doku, más nem, pár nagyobb dupla untrade lap után kiraktam Mkhitaryant, fun lapnak néz ki, pár értékesebb pakkot elteszek holnapra, várva a momentseket
-
Nandinagy
addikt
Hiába van 4 millája valakinek ha a toty messid abból 3-t elvinne. Innentől kezdve gyanúsan nem lehetne jobb csapata a legtöbb embernek
Nem hiszem el, hogy se Ödegaard se Pepe nem jött de Romaból képesek voltak 2 lapot kiadni. Lángba borítom Kanadát
Vasárnap tudok wlzni de én már velük akartam tolni.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom, mert egy packom sincs.
Dr rewardot se kaptam, mert egy meccset se játszottam. WLre se kvaliztam.
-
Woodslave
félisten
Na elnyitottam az elrakott 28 packot jött vagy 10 wo de semmi extra pár 84-es if. Promo nulla
-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
Hát én lehet megcsinálom ezt a Mkhitaryant mivel a 85+ból 3 duplicate jött. Annyit talán megér, max nem válik be.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, akkor ma sem nyitunk csomagokat...

-
Woodslave
félisten
Na a 21-ik winert teljesen esélytelen voltam 20-ik percben már 3-0-ra szopatott xarrá
-
adise
őstag
Valaki segitsen már
[link]
Dias+Guen eladható+200k. Létezik értelmes fejlesztés kb ? Paquetat dobnam szivesen -
Digestive
veterán
Nem így kell nézni. Hála Istennek a legtöbb IQ betyár nem így gondolkozik.
Elkezd kirakni egy sbct amibe kell IF lap. Van neki pár PL-es lapja amit el akar égetni. Beállítja a szűrést, h IF Gold - PL - Angol és rákeres. Kyle barátunknál meg nem talál olcsóbbat és megveszi.
Nem véletlenül írtam azt a 3-4 lapot akiket kinéztem. Nagy liga - ligával megegyező nemzetiség és védő. Ez a kombó a legjobb sztem. Például egy 84es IF, olasz ligás, norvég ST sohasem fog olyan ütemben drágulni, mint ez a lap.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
na igen, most már én is látom, hogy mondjuk a 85-ös lapokba fektetem, akkor valószínűbb a profit. Más kérdés, hogy a sok kifarmolható játékos miatt lehet azok sem emelkednek annyit. Meg a rengeteg pakknyitás is betehet annak a biznisznek is.
De ha meg jön valami teljesen új ismételhető SBC 1 IF-fel, akkor felragyog a csillagunk. Vagy már az elején egy ba**ó FDay játékos SBC (Mkhytarian 5/5-tel nem annyira rossz, de nehéz linkelni).
Bízzunk a legjobbakban. Én tényleg csak 5-6k profitot várok. több mint 200 IF-em van asszem. Az mégiscsak 1M haszon
.Majd jön Digi és elmondja, hogy mit kellett volna csinálnunk

-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
szerintem most mindenbe kell egy rohadt 84+ pickbe kell kettő.
de túl nagyot bukni nem lehet ezeken szerintem
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
tavaly ez volt a menetrend
sajnos ebből nem látszik, hogy milyen követelménnyel került ki, de ha valakinek van jobb linkje, az arcunkba tolhatja.
szerk.: alul ott van
. csak kattintgatni kell.85-ös lapok is szépen fognak szárnyalni vsz. Arra viszont már nincs coinom... mondjuk 10-re még igen.
-
-
bodnar123
őstag
Na eddig 7ből 7... ilyen se volt még...
-
Woodslave
félisten
érdemes lehet még némi coint rakni magasabb fodderbe? Benzema 38k volt 51, Kane 50k volt 75+ vagy erre nem lehet számítani a közeljövőben. Mondjuk szerintem heteken belül jönnie kell prime ikon picknek...
-
bodnar123
őstag
Csak én érzem, hogy az első gólnál mintha megállna a labda a levegőben. A srác 3:0ról jött fel. Persze nálam sok kihagyott ziccer. Neki meg minden szó szerint minden bement. Szerencsére 120.ban megnyertem. De azért már na. Ea bácsinál szerintem szét trollkodják az egészet. Legyen minden védhetetlen labda szuper védés, és minden védhető gól. Hülyéknek az is jó lesz, és majd játszanak vele.
[link] -
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
adná az ég, hogy "csak" 4.5M legyen. Akkor őt megveszem és többet nem variálok, eskü! max untrade-kkel.
Az int.reputation 4* az vajon magyarországnak szól, vagy neki? Utóbbi esetben röhej lenne.
-
Woodslave
félisten
[link] ez kész basszus
Na indulhat a gyűjtés.
-
eM'82
addikt
FDay loading screen alapján a középső Suarez! 5*SM, 4*WF. Parádé, csak coin legyen rá

Dzsoki92: én nem szenvednék vele, ha csak semmi egyéb alternatívád nincs. A sebessége csapnivaló, és sajnos kontráknál simán benne van, hogy lefutják.
-
Dzsoki92
senior tag
Tegnap prime upból kiesett egy Koeman.... Kinek mi a véleménye róla ? Pár meccsen használtam Kimpembe helyett, igazából nem rossz eddig, mondjuk lehet cdm-ben kellene megpróbálnom használni.
-
Woodslave
félisten
Na ugye az rttf kuldihez egy win kellett. Első meccsen közöm nincs a meccshez. Második hasonló kezdés. Első félidőben lefociz. Második félidőre nem ugyanazok a csapatok jönnek ki. Kap gyorsan 3-at... Érdekes
Próbálkozik de már csak egyre futja.Ezüst 6-5 kell. Havernak mondtam ma a szokásos forgatókönyv hogy egy vereség vmikor aztán csak win és az utolsón kapok majd ki. Első meccsen taknyosra vernek. Magamban már látom mi lesz. Négy sima win.
Az utolsót még nem játszottam le de lehet borítékolni -
Kristof_94
nagyúr
De adnám ha Musa jönne...

Közben jött egy 84+ pick sbc 2 totw kell bele, de úgy látom nem igazán dobta meg az árakat. Remélem tényleg jönni fog egy party bag és nem maradnak a nyakunkon, mert ugye addig nyitni sem lehet.
Sajnos nem tudtam eleget licitálni, így maradt bent 740k zseton, ami kb. 50 db lapnak felel meg, ami egy esetleges 10k-s növekedésnél (adja Isten) 500k.
-
Aguinaga
őstag
Mennyi ilyen szilverszar fog jönni még? Kezdek kiborulni, mikor div2-ben fél ilyen csapattal szopatnak le. Jó, én is megcsináltam egy csomót, de eszembe nem jutna pl. POTM Ben Yedder kárára betenni...
-
toxicjew
addikt
Istenem de jó érzékkel adtam el Cancelot is
-
sz_abika
addikt
Basszus, meglett a 4W...erre most derül hogy ki, hogy abból az igen szemét TOTWból kell húzni?

Mintha nem lenne elég Walkers-Petersem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja az rb bár ez se magyarázza nekem
Elkezd kirakni egy sbct amibe kell IF lap. Van neki pár PL-es lapja amit el akar égetni. Beállítja a szűrést, h IF Gold - PL - Angol és rákeres. Kyle barátunknál meg nem talál olcsóbbat és megveszi.

Komoly agility boostot kapott.