Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Na én meg csak eladtam Cancelot, csábító volt még az ára
Addig veszek egy Spinazzolat meg kiprobalom Cordobat, aztán meglatjuk milyen lesz ez a promo. Max visszaveszem utána remélhetőleg olcsóbban már. -
sz_abika
addikt
Uhh, ezek a silver lapok...Fut Champs 3/3, 12-3as gólaránnyal. Főcsapattal nem szoktam ilyet
. Igazán gusztustalanok. -
Dzsoki92
senior tag
Sorry igen 82+x25 akart lenni

-
Woodslave
félisten
válasz
taylorp
üzenetére
ésszerű nyilván nincs.

Ha csak moments lenne a pack akkor nem agyalnék egyáltalán. De egy prime Nakata abból.. A pickben legalább lehet még mellette egy-két kevésbé xar. Nem tudom.
Ja most nekem sincs se kedve se időm ezzel xarakodni. Így is más játék rovására még mindig szopatom magam csak nem tudom minek. Sb-t nem játszottam a héten, rivalsban 4 wint tudtam kiszenvedeni legalább 8 silver játékos van benn, de annak sincs semmi értelme, ha ezekkel nem nyerek akik már megvannak azokkal se fogok. Innen meg a heti silvert szerintem el is lehet engedni. Online részt megcsinálom meg próbálom az sbt- egyet-egyet egész hétre elosztani talán akkor nem olyan durva.
-
toxicjew
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
Annyit ér kb, én használom Prime Butraval párban és jól teszik a dolgukat. Lewa gyilkos befejező és egész jó erőcsatar, emellett baromi jól fejel, de lomha nagyon. A gameplay pedig meg tudja ölni ha olyan (márpedig tudjuk, hogy általában olyan...).
Butra talán még jobb befejező az 5wf miatt, 4smmel elkepeszto csatár lehetne. Szóval el lehet lenni velük. Az én MVPm egyértelműen baby Zidane, hát az a lap... Szavak nincsenek rá. Bárcsak vhogy megszerezhetnem a moments lapját majd
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
múlkor megfogadtam tradeble packot veszek ki hát csak sikerült elcsábulni megint a több nem trade packra
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
mondjuk akkor lenne szívás, ha kapnánk ajándék ulti pakkot és az unassigned játékosok miatt nem tudnám promó alatt kinyitni
.
Olyan 5-6k profit/db körül már adnám is el őket.
A TOTY játékosokat ha jól látom a legjobbkor adtam el (mármint végre időben és nem nukok rajtuk), azóta csökkennek. -
Dzsoki92
senior tag
Hát nem tudom mi történt de tegnap frissitett nálam a game. Nem biztos, hogy emiatt de most először nem jött össze a kvali. Olyan meccsek voltak, hogy mondom ilyen nincs........ Silver csapatok kb taknyosra vertek.....Toty mbappet ugy futották körbe, hogy nem hittem el... úgyhogy dühömben gyorsan összeszedtem újra az 1250 pontot és ma újra megpróbálom. De ami tegnap volt a játékkal az borzasztó

-
eM'82
addikt
No, megvolt a shopping. 3M coinom áll IF-ekben (Gameiro, Bensab., Haller, meg főleg 84esek (Baumgartner 14k körül mozog, talán az egyik legolcsóbb jelenleg ps-en). Ajánlom hogy jöjjön valami baxó sbc is FUT Bday mellé.
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Pontosan. Ennyit Boras bukott Lewán. Ne vedd meg, ha jót akarsz.
Prime Butragueno PS4-en egy ISTEN.
Nem tudom hogy lehet ez, de még az attacking AI is totálisan más. Sokszor segít be, és helyezkedik rövidre, hogy legyen üresen álló ember, akinek le tudja passzolni, ha pedig kell, megy és befut az üres területre. Így azt mondom, hogy az attacking AI Fekirrel és Benzemával van egy szinten minimum. A befejezések meg.. Most is játszottam egy meccset, mesterhármas és gólpassz.
Nem tudom, hogy létezhet-e ilyen, hogy 2 különböző verzión 1 játékos ennyire más legyen, totálisan más elmozgásokkal. Egyszerűen ámulatba ejtő és csalódást keltő is egyszerre.
Marad a PS4-es verzió.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
Ez egy oximoron, mert ha rablás lenne akkor nem 650k-ba menne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lewa bármennyire is jó befejező(egyébként akárhányszor játszott ellenem nem volt az) Nehézkes a mozgása. Aki csak beadásra játszik annak jó lehet, de egyrészt ez nem sok emberről mondható el másrészt bundáson kivül nehéz neki linket adni bár Bayernes lapok vannak jók.
-
Izéjose
tag
Toty Lewa hogy muzsikál annál aki használja/használta ?650k ért elhozható futbin szerint ami rablás szerintem egy ilyen lapért 😁😁😁
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a licitálgatás fárasztó meló!

4,7 millió körüli összegről indultam és még a felénél sem járok.
Mobil appos licitelésre nincs valami megoldás, hogy ne írjon ki hibát egy bizonyos idő után? -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
pedig tényleg gyengül a mezőny. Ma már hármat is tudtam nyerni
ráadásul úgy, hogy abból legalább kettő mocskos nagy csalás és delay volt. Szóval ha már nem sok hiányzik neked, akkor meglehet. Azért ad a végén egy 100k-s meg egy 125k-s csomagot. Az nem rossz így FB előtt.
Nekem már csak 11 win kell 2 nap alatt
-
Woodslave
félisten
Na két win kell ebből a fanatikból rivals 4 wint is összekínlódtam. Nyitni nem tudok holnap marqui alatt pár lapot el tudok adni. Akkor feltöltöm a transfert.
Ezüst xarral nem tudom mi legyen ma már tuti nem játszok
-
HdRew
őstag
Már látom, hogy ebből nem lesz. Butra annyival jobb, és így van 2 minőségi csatárom, akikre bármikor számíthatok. És Ben Yeddert sem kell kiraknom, marad fodder és coin.
Woody: hát igen, elhiszem.
Nem egyszerű neked.Digestive: Ha jön Dybala akkor bajban leszek, mert neki a sima gold lapja is iszonyat jó volt. És muszáj leszek megszerezni, majd valahogy beépíteni a csapatba.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Caak már megint ilyen 80-83 körüli pace-t kap egy középpályás. Persze, elég sokszor, meg nem csak az számít, de egy 88as pace-t ilyenkor elbírna már a rendszer.
-
thebigK
addikt
Egy tavalyi FB Vidal/Renato Sanches szeru lap jojjon SBC formajaban, mast nem kérek
-
HdRew
őstag
-
toxicjew
addikt
Most nézem már jönnek a leakek fut birthdayre, akkor tényleg most pénteken indul. 5/5 Silas
-
toxicjew
addikt
Én is tuladtam Hakimin és Diason, szép kis haszonnal szálltam ki belőlük. Cancelot csak azért nem adom el, mert nála nem sok jobb cm lesz a játékban
Szóval fölösleges. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ráadásul jönnek a Prime Moments lapok is hamarosan, így Capita is esni fog. Minden elit játékosomat most profittal tudom átadni. Egyedül Neymar gold lapja marad.
Lesz kb +2 M költőpénz estére. Abból veszek még IF-eket
Hunreeth: őt ki tudnám még talán rakni, de egy 5*Skillre várok.
Vini meg addig visszatér a kezdőbe. -
sz_abika
addikt
Hmmm. Prime Yashin pickek akkor kuka vajh'?
10 meccs lement 40 percen belül. Jó ez a swap objective, itt a menu loading több időt emészt fel, mint a kickoff gólok.
#14135 Hunreeth
Durva mennyire más stílust játszhatunk. Az a Fekir nálam 7 meccs után már nem kapott szerződést. -
HdRew
őstag
Én is erősen gondolkodok rajta, hogy mindenkit eladok.
Ha ma jön Mbappé TOTW, és holnap pickelnék egy Mbappét, akkor tuti eladnék mindenkit.
Ja, és Fekir még mindig jobb, mint Prime Butra. Elképesztő. Jobb a dribbling, reszponzívabb, és az attacking AI is 1000x jobb. Érthetetlen.
-
Kristof_94
nagyúr
Erősen gondolkodom rajta, hogy menjek-e addig amíg "unassigned" lesz a sok lap vagy érjem be kevesebbel...

Ha beletenném az összes lóvét az kb. 300 lap 16k-val számolva.
Egy tiszta 4-5k-s haszonnal az elég szép lenne. -
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
a mostaniban 6 db 84-es van
-
Woodslave
félisten
kipróbálom ezt az if Mbappet többet nem tudok költeni rá. Ha bejön ez az if biznisz akkor meg megveszem toty Messit.
-
Kristof_94
nagyúr
Máskor mennyire mentek fel ezek a 84-es informok?
-
Digestive
veterán
válasz
Gaborz1
üzenetére
Companion
A licitben megnyert lapokból egyet beküldesz klubba. A következőnél rányomsz, h Swap Duplicate és ezzel át is kerül az Unassigned itemek közé. Ezzel a módszerrel kiüríted a tárhelyet és újra lehet licitálni 50 lapra.
Konzolon még egyszerűbb, mert rányomsz a licitben megnyert lapokra, h Assign All aztán Exit and sort items later és akkor nem kell darabonként.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
[link] jó mondjuk a futbin fő oldalas ára nem tükrözi a valóságot nem tudtam még rájönni mi alapján írják ki.
De azért látszik hogy nem 16k. De vannak még mostaniból meg régebbiekből is biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Addig veszek egy Spinazzolat meg kiprobalom Cordobat, aztán meglatjuk milyen lesz ez a promo. Max visszaveszem utána remélhetőleg olcsóbban már.

A 4 oldalnyiból a futbinen nem biztos, hogy van egy oldalnyi akit elfogadnék.