Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
|AP|
veterán
Mané sajnos csak egyet fejlődik... na mindegy, remélem azért mennek még egy-két kört, mert egyre jobban bírom ezt a lapot. Az upgrade után már Origi is egész jó elöl, ez az untrade liverpooli duó szerintem jó darabig maradni fog. Másik oldalon Grizi, De Paul, szintén jól működik.
A csapat most teljesen rendben van, igazából nincs is ingerem fejlesztgetni egy darabig. Péntekig nem is nyitok már pakkot, nem igazán lennék beljebb egy Kroos-szal vagy egy Suarezzel sem. Maximum egy CR miatt variálnék, de azt meg úgysem nyitja ki halandó ember.más: FB tokenek: eddig 9 van, ugye?
-
Woodslave
félisten
na van leak mid-prime pp. Remélem lesz valami árrobbanás.
-
Woodslave
félisten
válasz
zzolli11
üzenetére
ezt igazából többször beszéltük már hogy sajnos ezt a játékot a promok tartják életben, pedig az lenne a jó ha egy élvezetes játékmenethez tenne hozzá pluszban és magáért a játékért játszana az ember de qrvára nem.
Senki nem játszana ezzel (vagy nem ennyit) ha nem lenne minden héten új csili vili kártya meg packok.
Ettől függetlenül qrva unalmas már. Minden promó nagyjából ugyanaz, a legtöbbet a card dizájnerek dolgoznak. Nem mondom hogy én tudnám mi lenne a jó, mert lehet nincs is más. Az hogy Mbabu lb, cb vagy csatárt nem sokat számítana már. Vagy Walker kapna egy kapus lapot nem hiszem hogy alapvetően változtna meg egy promot...
Az meg a mai világra minden téren jellemző, hogy semminek nincs már értéke. Fifaban sincs vége a promonak a lapok 99%-a megy a süllyesztőbe. Mint amikor az x-faktor győztesének ünneplése közben már a következő műsort hírdetik...
Tegnap megint rájöttem hogy ez az ikon swapos friendly elég szórakoztató. Az sb meg nagyon nem
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Megmondom őszintén én szerettem. Öde,Sancho,Kante,Mbabu egész jó lapok voltak és ugye fejlődtek ők is. Egyébként simán jöhet még ha olyan lapokat raknak bele a sorrend sosem számított náluk ilyen szempontból.
Szerintem az etalon promok szempontjából az a fifa 20 volt. A shapeshifters nálam top3 promo és akkor ott volt a future stars,carniball,haloween,birthday,winter refresh,futmas amik szerintem tök jók voltak.
A shapeshifters nem is értem miért maradt abba mikor a birthday meg a future stars mellett a legizgalmasabb promo. -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Na igen, de azt meg végképp nem értem. A hero lapok olyan ritkák mint az ikonok. Idén eddig nyitottam egy mid puyolt meg 2 db herot(ricken meg gomez) szóval itt mi lesz? Akkora pack weight lesz mint bármelyik promo lapnak? Úgy talán érdekes lehet majd.
#14488Kristof_94
Ezt én sem értem. Ne menjünk messzire, de ott van a Lyonban Thiago Mendes. Simán kaphatna ő is sbc lapot. Brazil, Lyonos, vagy ott van Wijnaldum, Gueye, Verratti, Andre,Gerson, Mollet akik így eszembe jutnak francia1-ből. Úgy sem arra megy ki mit érdemel akkor meg nem mindegy lenne?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Igazából nem is az a baj, hogy felhúzták őket mert ha megnézünk egy tavalyi FB Reust(91 pace 90 lövés 88 passz 90 dribbling) vagy egy Sterlinget akkor tavaly is agyonhúzott volt minden fb lap hanem inkább az a fura, hogy ennyire korán kijöttek. Tavaly FS után azért még jött egy What If ami volt 2 hetes és utána jött a 2 hetes birthday. Most ezek után még lesz promo vagy már márciusban Team of the seasont hirdetnek?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Annyi leak volt már, hogy nem tudom mit szabad meg mit nem elhinni
Mondjuk nem értem Paquetából minek még egy sbc kártya. Pépé-t is officialnak írták meg a statjait is aztán azóta se kép se hang. Mondjuk ha jön akkor üdvözlöm, mert az előző lapját még mindig használom és valamennyire még szeretem is 
Amúgy azok után, hogy márciusban kidobálnak ilyen lapokat az ezutáni promókban mit fognak virítani vagy TOTS-kor? -
Woodslave
félisten
Ma se gazdagodunk meg
-
Takika14
aktív tag
Patch után másnál is játszhatatlan? 4 meccs alatt kb 25-30 gól esett, Oblakom kb 60 szintnek felel meg.. Védők is gyatrák. Elkúrták rendesen ezt most.
-
EA's hit
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az, de a kérdésem ettől még komoly
Vagy pl. Yashin moments lapja bekerül így egyáltalán a játékba? -
Nandinagy
addikt
Hát nekem szerintem idén 1 db szabigólom van
Nem is bánom, hogy nehezebb lett mert azért a tavalyi már erős túlzás volt. Ha kaptam egy szabit 20 méteren konkrétan instant gól volt hiába állítottál oda védőt
Mostmár azért kell hozzá tudás, bár én sosem lövöm rá a szabikat hanem beindítok 1 támadót és neki gurítom le. Sokan nem ismerik még mindig ezt a kombinációt nekem meg 19 óta bejön
-
gjoe
addikt
Megjelenés óta 1000 feletti meccsszám bőven. És most lett meg a 25 szabadrúgás gól.
Csak én vagyok iyen béna? A 21-el azért 2-3 meccsenként beakadt egy. -
Kristof_94
nagyúr
Egy prime icon pick nem lenne rossz, de az eddigi ikon csomagjaimból kiindulva nem tudom ki merjem-e rakni. Bár az is kérdés lenne-e rá elég fodderem. Nyitni egyelőre nem tudok, de venni sem nagyon.

-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
Messi elvileg CAM-ként lesz benne a birthday team2-ban.
-
HdRew
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Igen, állítólag nagyon pletykálják Messit. Jó lenne, ha nem RW-ként tennék ki, mert oda már van egy untrade lapom Best személyében. Kérlek EA, legyen CAM.
Igaz, mondjuk az drágább is lenne tuti. 
Ja, és ha jön POTM Messi, akkor valami normális kapust is be kell újítanom, mert Cech már eléggé csereérett. Most épp simán be tudnám rakni Oblakot, jobb ő Cechnél?
Mondjuk a későbbiekben majd egy VDS a cél.
-
toxicjew
addikt
Na azt mér nem ment már fel 80ra???
Csak viccelek. Néztem amúgy, hogy egy Messi vagy Mbappé potm is érkezik lassan, annak elég borsos ára lehet majd. -
Digestive
veterán
-
-
Digestive
veterán
KDB egy biztos befektetés most. 100% hogy kapni fog IF lapot. Egy hétig nem lehet majd nyitni és közben lesz sok magas ratinges sbc. Duplázni nem lehet vele, de ha valaki nem akar szarakodni sok lap betárazásaval, annak tökéletes választás.
-
EA's hit
addikt
Jött update, elvileg most szedik ki az oroszokat a játékból. Ez csak a klubokra, válogatottra, tifokra, stb. vonatkozik, vagy az orosz játékosok sem lesznek nyithatóak?
-
thebigK
addikt
a twitter népe estére az UEFA MM-ben Pool-Inter SBC-t vizionál többekközt, elszállhatnak vajon megint a pool játékosok árai mint multkor?
-
Nandinagy
addikt
-
ThuG4LifE
senior tag
Amiota megjott Puskas a csaptba mindenkitol kikapok.
Eobb 3-1re vezetek a 60ikban, ellenfelnek piros lap es persze, hogy megzavarja a csapatomat, 4-3 oda.
Imadni valo jatek.
-
Nandinagy
addikt
Az új csapat fullos
Ma nem dolgoztam szóval letoltam a rivals 8 wint meg a wl kvalit.
Öde: 30 meccs 37 gól 6 assziszt. Brutálisan jó. Nuno Mendes cm-ben szintén oktat
ESR most gyengébb de csak mert kiraktam szélre meg 41212-ben ő is cm de ígyis 8 gól 11 assziszt.A kvali 9-1 lett, és nyilván megint egy nyomorult tizipárbajjal kaptam ki, hogy ne legyen meg a 10
Szerintem idén összvissz 3 db tizipárbajt nyertem a harmincból. Fura mert a 19-20-ban meg kifejeztten erős voltam benne. Volt olyan wl-em ahol 5-t nyertem meg.
Nyilván a packokból semmi nem jött még wo sem. Kiraktam 20 picket abból sem. Nem tudom idén már mit kéne csináljak, hogy kapjak valamit
-
thebigK
addikt
80+ pickből jött egy Grealish, kár hogy a WF 5* nála és nem a skill, igy nem fogom tudni berakni Neymar helyett
-
bodnar123
őstag
válasz
Mrguba
üzenetére
Jaaa hát persze, ha fogsz ilyet jó, de úgy se tudod visszaadni szóval persze mindegy. Az EA segíthetne ennek a kiküszöbölésébe, de ugye ő nem akar, hiszen ezután is lehet valaki pénzzel kompenzálja majd a kiesett coint... Csak valahol vicces, hogy az 1500as buy now-ra megkérdi, hogy biztos (legalábbis a játékban asszem) miközben amikor eladsz egy több százezres playert töredék áron akkor az felcsusszan lazán.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Na ja, bár lehetne olyan logikus, már-már okos funkció hogy 100ezer felett kérdezi meg. Csak ehhez logiklka kell. Én megnéztem mennyiért megy, csak közbe valahogy a másik játékoson voltam. Nem tudom hogy... Valszeg késő volt. Amúgy ha gyors lenne a webapp akkor időbe se lenne sokkal több.
-
bodnar123
őstag
válasz
Mrguba
üzenetére
Valszeg a webappon sikerült rossz áron feltennie, én nekem is múltkor egy drága játékost sikerült felraknom véletlenül egy olcsó helyett... Mert EA barátunk cseszne beletenni egy biztos hogy xy-t ennyiért felrakod megerősítő kérdést... Az túl nemes gesztus lenne. Eleve sokszor akad az a szutyok webapp... Azóta is pszichológussal próbálom magam túl tenni rajta... Na jó nem mert kereskedéssel rövid idő alatt visszahozható.
-
Mrguba
őstag
Beszarok

50 ezerert sikerult egy 90 es if mane camot vennem
Azt hittem rosszul latok
Kenytelen vagyok berakni es Smith Rowe eladasra kerult es nyertem is rajta 50 ezret
-
thebigK
addikt
twitteren 80+ picket jósolnak, nemtudom, hogy fix-e, de én vennék cb/cdm/cm lapokat, nonrare goldokat 3-400 zsetonért, jó sokat, aki szeretne upgradeket lőni
-
raven84
senior tag
Remélem KDB kap SIF-et és lemegy az SS ára 400 alá.
-
sz_abika
addikt
Ahh egy jó Ian Wright az SBCből. Baggioval benézett valamit az EA, hogy véletlen használhatót adott.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát azért van értelme, mert akkor tudsz olyat rakni rá ami mást boostol. Szerintem, túl van misztifikálva ez a gyorsaság dolog. A játékosok java részénél elérhető a kilencven plusz, és innentől kb mindegy is. Amúgy meg az EA dönti el, hogy mi lesz, lefutja vagy nem futja le. Ha olyanja van, nyom egy magas indítást és a védőd kamillázik, ha nincs akkor meg az öve behúzza a kéziféket. Az egész full manipulált. Engem az jobban érdekelne, hogy ezt a delay dolgot, milyen programozással, megoldással ellensúlyozzák. Mert némelyik meccsen feltűnően minden passz átmegy a láb mellett alatt fölött, és valószínűleg a játék így oldja meg azt a kényes szitut, hogy ő már tovább passzolta a labdát, és emiatt már nem lehet, hogy te elveszed, és ilyenkor csal a játák. Kb tényleg, mint amikor CODban már a fal mögött vagy de kilőnek. Aztán lehet ezért is kell mindig ide oda manipulálnia.
-
gjoe
addikt
Mkhitaryan-t érdemes lehet kirakni? Használja valaki?
Ingame Rw, RCam lenne. Gold Messi lenne lecserélve. -
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én mondjuk csak azt sajnálom, hogy nincs tisztázva, hogy mitől függhet a sebesség mondjuk, mert csak "találgatni" lehet". Nyilván a pace a fő érték, de gondolom kell hozzá az agility is, balance-szal is jobban gyorsul a játékos, illetve talán az aggression is nem árt, ha van.
Én ezért nem értem, hogy statok alapján Prime Butra a TOTY játékosok kivétel kb. mindenkit meg kéne fusson, vagy legalábbis az első 5-10 méteren jobb pozícióba kerülni, utána végül is egy alacsonyabb embert könnyebben be tudnak futni, ha már felgyorsultak a védők is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
zzolli11
üzenetére
Remélem nem akarod nekem ezt mondani, hogy a chem style tényleg dob annyit rajta
Akkor ha Mbappera huntert rakok 103al fog futni? Ha meg 99 a max akkor mi értelme 89 pace felett bármilyen játékosnak ha egy chem styleal kimaxolod a sebességét? Ugyanúgy hülyére fogják futni ha 2 shadowot teszel rá akkor is
-
Nandinagy
addikt
válasz
zzolli11
üzenetére
85-86 paces játékosokkal nem sokra mész szélsőhátvédben. Fuss meg vele egy Mbappe vagy Messit

Csapatot nem mindenki úgy épít, hogy előre tudja mi lesz. Teszem azt ha nyitsz egy top seria a lapot aki untrade akkor kell neki link. LB-be az jelenleg Spina+Theo a másik oldalt meg Cuadra+Di Lorenzo. Ha nem akar valaki idegbeteg lenni a játéktól és seria a csapata van ebből a 4 lapból 2 kell a csapatába
Na most ha Darmiant kihagyta akkor ő speciel jó lehet mondjuk egy Elmassal. Spina sem volt ilyen drága csak a mkhi link felnyomta az árát. -
zzolli11
csendes tag
válasz
Digestive
üzenetére
azért Di Lorenzo-nál az is befigyelhet, hogy seria a-ban RB poszton elég sok opció van. LB-ben viszont csak 2: Spinazzola és Theo (ők kb egyárban is vannak)
Torreira fodder ára viszont tényleg érdekes . Barella ennyire OP lenne ingame ? Csak statok alapján baromi túlárazott a 318K első blikk-re.
(Őszintén szólva stat ügyileg egyik sem egy nagy durranás, olyan elmegy kategória ha játékról van szó) -
eM'82
addikt
válasz
alekinho
üzenetére
Még a players in box taktika kavarhat be, ha ott magasra állítod. Akkor a középpályásokat is betolja előre támadni. Amennyire én tudom, egyszer valami ilyesmit mondott Inception hogy a túlzottan magas érték a stay back opciót is felülírja.
A csapatod simán jó, igaz én Butrát nem kedvelem, így max őt cserelném.
-
Nandinagy
addikt
Úgy álltam 14-3ban, hogy 3 tizipárbajt buktam
A kövi meccsen 5.0 exg vs 1.7-re kikaptam 2-3-ra hosszabbításban, ott meguntam és leadtam inkább. Innentől nekem már 1 célom van: full Arsenal squad építés
Eddig ennyi van meg. Ha jön Pépé akkor jön Tierney+ő+Ramsdale meg valahogy összespórolom Guendouzira és akkor már csak Mbappe+Varane lesz aki nem Arsenalos most vagy volt
-
ThuG4LifE
senior tag
Na most nem tudom melyik irany legyen:
[kép] vagy [kép] ?Nyomnam Ocsi bacsival, es Fekir helyere majd jonne egy Bruno vagy De Bruyne, jelenleg nem ferne bele. (Kezdes 10 chemen mindenki.)
Probalok mar inkabb a kedvelt jatekosokkal jatszani. Div 2 mar a “tudasom” teteje nagyjabol, ugyhogy tenyleg elvezni akarom, tavaly nem sok jo lap jott, akkor muszaj volt szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ingame hogy néz ki ?

Csak viccelek. Néztem amúgy, hogy egy Messi vagy Mbappé potm is érkezik lassan, annak elég borsos ára lehet majd.
Amúgy ilyenkor hogy szoktad kilistazni a lapokat? Egyenként, mindig az adott árakat figyelembe véve, vagy mondjuk kiraksz 10et ugyanannyiert és megvarod hogy elvigyek? És akkor utána megint 10? Erre már régóta kíváncsi vagyok