Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Egy sanchot elfogadnék. Bár a team egyből két doku jött meg valami bobu... Szóval szkeptikus vagyok
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, azt mindenképp megvárom már. Akkor az agility és a balance is 99-es lesz vajon? Mert akkor irgalmatlanul OP lap lesz ez...

Úgy tűnik igen, mert amikor eredetileg kijött, akkor 78 agility 71 balance statja volt, és azok is emelkedtek.. Tyűűűűűűűűű. Marad ez a lap nálam az tuti.

-
Kristof_94
nagyúr
A leakek alapján ma sem lesz semmi extra a sablon pace/skill lapokon kívül.
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
tuti befektetés volt
Nekem is ott figyel vagy 20. Mindegy ha ezek a leakek igazak és egy Dani Alves nem max 85-ös squad lesz akkor van esély hogy emelkedik. De most már tuti hogy 86-nál magasabb lapba nem teszek. Amikor egy rohadt mm csütörtökön 15 Fabianskin kerestem 20k coint. Aztán csak nézem hogy a nagy fodderes befektetés meg olvad..
-
toxicjew
addikt
Úgy látom beigazolódni látszik a félelmem, KDB ára nemhogy nőne hanem csökken. Úgy látszik meg kell várni vmi baszó sbct, különben mínuszban jövök ki belőle. De legalább packot nyitni tudok tőle
-
Izéjose
tag
7 win nem sok wl ben pláne nem itt a fórumon de hogy ezért kapni egy 82 és egy 79 es pick lapot azért az vicc 🤣🤣 és egy Parejo-t, még a wl sem éri meg
-
|AP|
veterán
ez a team2 jobb eresztésnek tűnik sokkal

-
raven84
senior tag
Úgy tűnik jön Paqueta, csak nem sbc hanem drop formájában. Lesz vagy 800k tuti

-
Mrguba
őstag
Atyauristen mi mocsarfoci lett megint karbantartaas utan
Hugy szar fos -
HdRew
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fut Champs napon. Hát csak gratulálni tudok.
Gondolom a streamerek is hogy örülhetnek.
-
marcess
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
HdRew
őstag
Mi a fenét csinálnak, hogy nem lehet WL-t nyomni? Édes istenem, ezt a bandát.
-
EA's hit
addikt
"Entering a match has been temporarily disabled, we apologise for the inconvenience and expect match entry to be re-enabled soon. Please try again later."
Remek lesz így a wl, dilettáns barmok
Mondjuk én még csak a kvalival küzdenék éppen, de így elég necces lesz a hétvége
-
EA's hit
addikt
Én is kiraktam az ikon picket: Cannavaro, Petit, Henry, természetesen mindegyikből a mid...
-
Takika14
aktív tag
Lesz BD SBC La Ligaból? Tudni erről valamit?
-
ThuG4LifE
senior tag
Csinaltam egy prime icont, Casillas lett. Nem vennem meg, de azert orulok neki. Lehetett volna sokkal rosszabb is.
-
Nandinagy
addikt
Kiraktam az icon picket: Mid Gerrard-Prime Owen-Mid Henry
Nem hiszem el, hogy ez a nyomorult játék egész évben a szopórollerre ültetett.
-
|AP|
veterán
holnap már péntek és még mindig alig láttam leaket a team2-ről. Jöhetne pár jobb lap, addig nem nyitok már csomqgot, meg a 84+ picket (pickeket) is csak holnap lövöm el.
-
Woodslave
félisten
Lehet Chaloba helyett kirakom ezt a Ricet. Lehet öregszem (hova már) de kezdem szeretni a biztos dolgokat.. Van értelme vajon Chalo helyett?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem Sancho
-
Mrdevil
addikt
Jó az a Rice nem? Rice Rice baby......
-
Mrguba
őstag
Kicsit sok azert a RICE-ert kert 87 es caspat nem?
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ma sem jött semmi érdemleges.
A pickből nagy nehezen csináltam egyet: if Martinez, if Aspas és Jesus Navas. Ez elég jó!
De vigyáznom kell, mert alig van már fodderem... -
|AP|
veterán
-
athlete
csendes tag
Hétvégén tényleg nem szokott semmi jönni. Az a tendencia, hogy péntektől-vasárnapig lehet venni. Kedd -csütörtökig érdemes eladni.
-
Digestive
veterán
84+ PP jön elvileg este. Abba 82es rating és 2IF kellett. Ez már picit mozdíthat az árakon. Jó lenne 7végén még egy Party Bag és akkor révbe érnénk.
-
-
thebigK
addikt
grat a nyitásokhoz
-
sz_abika
addikt
Elfogytak a common lapok, pedig már mindent is kinyitottam. És még egy 87es csapat vár reám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem fogok ebből mínuszban kiszállni, akkor addig ott rohad benne a coin... Higyj benne, bízz benne, jó lesz

ez a numbersup megvolt de nem nagyon próbáltam