Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz evibly #14353 üzenetére

Érthető álláspont egyébként :D Engem ezek a dolgok nem zavarnak. Mármint az 5 védő meg a szélsők cb poszton vagy a skill rating különbségek.
    Most nem tudom mennyi skill ratingnél vagyok talán 2090 de ugyanúgy kapok 2400ast mint 1950-est ahogy te, bár én jobban szeretem ha nagyobb a skill rating mert azoktól tudok tanulni.
    Itt tudom kitapasztalni mit érdemes használni meg mit nem.(a nutmegemen látszik is a gyakorlás mert sokszor jókor adom be már).
    Na meg van annál jobb érzés mikor egy 2300 skill ratinges ellenfélnek ilyeneket lősz? :D
    [link] [link] Végülis azon túl, hogy jobb akarok lenni inkább úgy szeretném, hogy a skill része menjen folyékonyan ne a hatékony,unalmas játék :D

Azt megértem ha valaki szereti farmolgatni a obj. lapokat de nekem egyrészt semmi kedvem mert egész évben szenvedek egy fullos csapatért akkor nem 79es ratingel akarom elvenni az időt a főcsapattól, másrészt meg az jobban felidegesít ha valaki barátságos meccsen kretén mint az ha rivalsban :D Utóbbinál legalább védhető a pontok meg a skillrating miatt.

Az idő részét is megértem, de ameddig nem mehetek sehova addig nekem tök mindegy ha mondjuk ezzel b**om el a hétvégém vagy épp másik játékkal. A fifát úgysem helyezem más elé, csak épp ugye kimozdulni nem igazán lehet.. :D De hálistennek ha egy hétvégén csak 11-ig vagy 14-ig tudom elvinni mert nincs időm akkor sem kapok idegbajt tőle.

Új hozzászólás Aktív témák