-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz evibly #14353 üzenetére
Érthető álláspont egyébként Engem ezek a dolgok nem zavarnak. Mármint az 5 védő meg a szélsők cb poszton vagy a skill rating különbségek.
Most nem tudom mennyi skill ratingnél vagyok talán 2090 de ugyanúgy kapok 2400ast mint 1950-est ahogy te, bár én jobban szeretem ha nagyobb a skill rating mert azoktól tudok tanulni.
Itt tudom kitapasztalni mit érdemes használni meg mit nem.(a nutmegemen látszik is a gyakorlás mert sokszor jókor adom be már).
Na meg van annál jobb érzés mikor egy 2300 skill ratinges ellenfélnek ilyeneket lősz?
[link] [link] Végülis azon túl, hogy jobb akarok lenni inkább úgy szeretném, hogy a skill része menjen folyékonyan ne a hatékony,unalmas játékAzt megértem ha valaki szereti farmolgatni a obj. lapokat de nekem egyrészt semmi kedvem mert egész évben szenvedek egy fullos csapatért akkor nem 79es ratingel akarom elvenni az időt a főcsapattól, másrészt meg az jobban felidegesít ha valaki barátságos meccsen kretén mint az ha rivalsban Utóbbinál legalább védhető a pontok meg a skillrating miatt.
Az idő részét is megértem, de ameddig nem mehetek sehova addig nekem tök mindegy ha mondjuk ezzel b**om el a hétvégém vagy épp másik játékkal. A fifát úgysem helyezem más elé, csak épp ugye kimozdulni nem igazán lehet.. De hálistennek ha egy hétvégén csak 11-ig vagy 14-ig tudom elvinni mert nincs időm akkor sem kapok idegbajt tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest