- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tegnap SB meccseken próbáltam a norvégot és nem rossz, de például Isaak (és nyilván sok egyéb csatár) használhatóbb.
Nekem a svéd pali durván bejött, nagyon komoly dolgokat lehet vele alkotni, úgyhogy miatta egyelőre marad a La Liga támadósor, de a védők nálam is bundássá váltak. Így nézünk most ki, ezzel megyek neki a hétvégének majd:
Nkunku annyira megtetszett az objektívek alatt, hogy ő megy fel RCAM pozícióba ingame, Lucas V. meg lejön CDM-be aprítani, és szétfutni az ellenfelet. Aztán majd egy Goretzka (esetleg Kimmich) érkezik, ha bepikkelem, ha meg nem, akkor megveszem, az a lap kell!Egyébként tényleg vicces: pár nappal ezelőtt tanácsot kértem, hogy legyen a csapat, aztán rá egy nappal már minden borult, valóban alig lehet tervezni. A Serie A nem fog érdekelni, a francia liga lehet még érdekes, de jó lenne már kikötni egy végleges csapatnál
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest