Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam az volt cél ezen a hétvégén, hogy élvezzem, tanuljam a csapatot, plusz kivegyem a plus pickeket (81-es Preville és 86-os Weghorst) és meglegyen a swap token.
Gold1 lett a vége 20-8-ban végeztem. Ebből a 8 vereségből 4 volt olyan, ahol hozzá sem tudtam szagolni, a többi egy kis több szerencsével, higgadtsággal hozható lett volna, vagyis nem elérhetetlen az Elite sztem.
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden. Mbappé továbbra is egy full broken, beteg lap, baby Cruyff egy csoda, HL Goretzka egy kinyírhatatlan motor, Fer egy fal, FB Robben kifejezetten élt, pedig ő volt az, akit következőleg lecserélnék, végül Storyline Sessegnon is nagyot ment, nagyon jó kis lap lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden.