Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Egész jó, ennek ellenére tegnap úgy éreztem, hogy végleg elveszített a játék. Nem sok örömet fedezek már fel benne, ez jó ideje tart, és találtam a nemrég valaki által posztolt Italian Stallion nevű sráctól egy videót, amit akár én is felmondhattam volna. Pontosan ez az, ami az olyan típusú játékosokat kiégeti, ellehetetleníti, mint én. Akik minden odds ellenére a szép játékot, a kombinációkat hajszolják. DIV1-ben mentem meccseket, és csak ez van: pörgés, forgás, 1v1-ezés, bugolás. Ebben nagyon el lehet fáradni, nekem sikerült is.

A TOTS időszakot megvárom, aztán hosszabb pihenőre megyek, ami a 22-re egészen biztosan vonatkozni fog. A piacot (az új PES érdekel) figyelni fogom, de ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest