Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Érthető álláspont egyébként
Engem ezek a dolgok nem zavarnak. Mármint az 5 védő meg a szélsők cb poszton vagy a skill rating különbségek.
Most nem tudom mennyi skill ratingnél vagyok talán 2090 de ugyanúgy kapok 2400ast mint 1950-est ahogy te, bár én jobban szeretem ha nagyobb a skill rating mert azoktól tudok tanulni.
Itt tudom kitapasztalni mit érdemes használni meg mit nem.(a nutmegemen látszik is a gyakorlás mert sokszor jókor adom be már).
Na meg van annál jobb érzés mikor egy 2300 skill ratinges ellenfélnek ilyeneket lősz?
[link] [link] Végülis azon túl, hogy jobb akarok lenni inkább úgy szeretném, hogy a skill része menjen folyékonyan ne a hatékony,unalmas játék
Azt megértem ha valaki szereti farmolgatni a obj. lapokat de nekem egyrészt semmi kedvem mert egész évben szenvedek egy fullos csapatért akkor nem 79es ratingel akarom elvenni az időt a főcsapattól, másrészt meg az jobban felidegesít ha valaki barátságos meccsen kretén mint az ha rivalsban
Utóbbinál legalább védhető a pontok meg a skillrating miatt. Az idő részét is megértem, de ameddig nem mehetek sehova addig nekem tök mindegy ha mondjuk ezzel b**om el a hétvégém vagy épp másik játékkal. A fifát úgysem helyezem más elé, csak épp ugye kimozdulni nem igazán lehet..
De hálistennek ha egy hétvégén csak 11-ig vagy 14-ig tudom elvinni mert nincs időm akkor sem kapok idegbajt tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem ezek a dolgok nem zavarnak. Mármint az 5 védő meg a szélsők cb poszton vagy a skill rating különbségek.