Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz Madn!ght #13179 üzenetére

Pedig legközelebb írj rá a másikra, sztem sokat jelent. Az egyik nagy meglepetésem volt a héten, hogy az egyik srác rám írt, miután 4-0-ra győztem ellene, hogy mennyit szoktam menni WL-ben, meg GG, very strong. Mondtam, h alig-alig nyomom le a WL-t, mert szétcseszi a hétvégémet, a család, én sem szeretem ezt, de amikor eddig játszottam, Gold2 volt a max. Na ezen kész volt, hogy ő az, aki Gold2 (Div2) és esélye nem volt ellenem :D. Szóval ne spóroljatok a pozitív üzenetekkel, nagy kincs ez ebben a fostengerben.

Ugyanakkor az is furcsa volt, hogy mennyire más tud lenni egy-egy meccs - ha ugyanaz az ellenfél. Tegnap rare Pogba irányításával jött egy srác, 60+-os labdabirtoklás mellett szétpasszolt, CR-t nem tudtam tartani és megvert. Később, már hajnalban, jött újra, látszott, érezhető volt, mennyire nem volt fókuszált, plusz tudtam mire számítsak, 3-0 után kilépett...

#13180Nandinagy
    Köszi! Pedig az a 14-2 elég ígéretesen néz ki :) Én is voltam 9-1-ben, de tudtam, hogy ez az arány (nekem) gyakorlatilag tarthatatlan.

Áhh, én most azzal az RB Benderrel szemezek, mert akkor legalább az egyik CB helyett jöhetne egy gyors védő, és Volland a padra kerülne, pedig őt is nagyon kedvelem, és chemben, mindenben illik a csapatba. :D

Új hozzászólás Aktív témák