Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Van ilyen bug sajnos. Én pl. a piros Arsenal+kék Lazio mezt állítom be mindig és volt 2-3 meccsem idén mikor mindkét csapat meze full fehér volt
Bár szerintem ilyenkor az ellenfél is megszívja mert ugyanolyan vakon volt ő is mint én
Közben befejeztem a wl-t:14-4 lett
Sajnálom, hogy 1-2 hete nincs időm lejátszani mert a játék eléggé jól megy. Torreira az idei legjobb középpályásom. Marquinhos meg messze a legjobb cb-m idén. Hétvégére kész lesz POTM Bruno Fred helyére. Rá nagyon kiváncsi leszek Torreira mellett milyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár szerintem ilyenkor az ellenfél is megszívja mert ugyanolyan vakon volt ő is mint én