- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bocsánat tényleg nem igazán volt egyértelmű mit akarok. A lényeg a hátvéd soron van. Varane jönne Lindelöf helyett, mert nyílt egy untrade Mendy, aki jobb lehet, mint Telles, így cserés.
De a túloldalra is kellene egy jobb védő, aki linket adna Akénak, mert egyelőre őt nem cserélném, tetszik. Walker személye talán jó választás lenne.
A középpályán, mint mondtam Fernandest érzem gyenge pontnak, még Sissoko is hamarabb szerez gólt, de akkor megpróbálom cm Brunot. Köszönöm!
Legutóbbi hozzászólásodat látva elbizonytalanodtam VDS kirakása kapcsán, mert ha jönne Varane, akkor kaphat linket Courtoistól, de van untrade ter Stegenem is, csakhogy én is tapasztalom ezt a "kapusbetegséget" , így tök mindegy ki van ott. Jelenleg még Pope, aki szerintem jó. Nála éreztem azt, hogy tényleg próbálja menteni, ami menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest