Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Köszi. Plusz a BL-es a chemistrynél is jól jön, olyanom már van.
Rendszerint milyen teljesítményt kell elérni az InFormhoz? Meg ha már ez is szóba került, szerinted mennyire fontos az SBC? Amit meglehetett csinálni megcsináltam, de sok értelmét nem látom, hogy garbage játékosokra szórjam a coint külön amiatt, hogy kapjak egy silver pakkot ha kiraktam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendszerint milyen teljesítményt kell elérni az InFormhoz? Meg ha már ez is szóba került, szerinted mennyire fontos az SBC? Amit meglehetett csinálni megcsináltam, de sok értelmét nem látom, hogy garbage játékosokra szórjam a coint külön amiatt, hogy kapjak egy silver pakkot ha kiraktam őket.