Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem rossz Werner. Én mondjuk Aubameyang mögött Cam-ba játszattam. Úgy volt a legjobb teljesítménye. Mondjuk néha idegesítő helyzeteket hagy ki 4 es wf el. Inaki Williams meg 2wf el ugyan azokat beverte ellenem mindig.
ST be se rossz Werner ha nem akarsz nagy cseleket eltolni vele.Még IF Zaha ról annyit mondanék, hogy egy állat!
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)
Ha bejön a amit néztem, hogy 50% al Son vezet akkor sbc be kellenek majd a nagyobb ratinges lapok. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha szeretsz cselezni, akkor a csapatodban a helye. Nekem nagyon bejött. (Ma adtam el, mert készülök a pénteki PL Potm ra, játékosokkal. Vettem pár Kane-t, Laporte, Fabinho, B. Silva-át. Így a nagyobb ratinges lapokból.)