Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zufi

csendes tag

Már rég be kellett volna tiltani a francba a fut pontok vásárlását, vagy legalább is erőteljesen korlátozni. Egyrészt elképesztően pofátlan lesápolni újra és újra a azokat, akik már egyszer fizettek (nem keveset) a játékért, másrészt elindított egy nagyon toxikus szerencsejáték kultúrát (gyakorilatilag egy legális félkarú rabló), ami kiskorúakat is masszívan érint, habár felnőtteknek sem túl egészséges.
    Harmadrészt egyáltalán nem fair azokkal szemben, akik nem vásárolnak fut pontokat. Nem akarok megvásárolt Gullit Gang-ek ellen játszani egyáltalán, pláne nem a játék első hónapjaiban. Jelentősen csökkenti az eredményességemet, amikor a nehezen összegürcölt millás csapatommal kiállok egy húszmillás ellen.
    Negyedrészt pont a játék lényegét öli meg; a játékosok egy jelentéktelen részétől eltekintve (top e-sport szint, néhány streamer) nem is értem, miért vesznek pontokat az emberek egyáltalán, én ha valamit élvezek ebben a játékban az pont a nulláról való csapatépítgetés, az ad célt, motivációt a játékban, enélkül szerintem a játékélmény sem az igazi.

Új hozzászólás Aktív témák