Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Sajnos ma este én is tapasztaltam a régi ismerős delayt. Egy teljesen fogalmatlan német ellen játszottam, aki úgy vert nekem egy 3ast hogy a 16osomon belül nem volt, én meg 22 kapura lövésből gólt se rúgtam a Potm Fati, Bale, Stoichkov 3assal.
Olyan lassú volt mindenki mintha tolószékkel közlekedtek volna, nála mindenki szárnyalt. Már az előtte lévő meccsen is ezt tapasztaltam, de azt legalább rutinból megnyertem. Délután az összes meccsem simán nyertem 4-5 gólokat rúgva, ezeknél sokkal jobban játszó ellenfelek ellen is.
Este jatszhatatlan, kezdődik megint 😐
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest