- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Jól néz ki. Basszus Oblak személyében végre a kapusom is meglett sif Courtois meg pim Van der után végre vki véd is. Mondjuk miatta Militao helyett Llorente kezd 7-esen cb de így is maxos minden védekező statja. Ugrani mondjuk nem tud ez baj de az úgyis eshetőleges.
Csak megvettem Mattheust tényleg jobban dolgozik vmiert mint Tonali meg is Renátó is maxos. Már szabadrúgást is vágott
. Gondoltam Kantera de ő már túl sok kompromisszum. Talán Mattheus Renato középpálya is megoldja amit lehet amit meg nem ott tök mindegy. Most egész jól élem a 4-2-3-1et Inception taktikája alapján igy Acuna lcam. Atal váltja. Lehet Renato jobb lenne ott fene tudjam. Tényleg annyi baxó (elméletileg) lap van győzze az ember berakni..
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Gondoltam Kantera de ő már túl sok kompromisszum. Talán Mattheus Renato középpálya is megoldja amit lehet amit meg nem ott tök mindegy.