- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Jól néz ki. Basszus Oblak személyében végre a kapusom is meglett sif Courtois meg pim Van der után végre vki véd is. Mondjuk miatta Militao helyett Llorente kezd 7-esen cb de így is maxos minden védekező statja. Ugrani mondjuk nem tud ez baj de az úgyis eshetőleges.
Csak megvettem Mattheust tényleg jobban dolgozik vmiert mint Tonali meg is Renátó is maxos. Már szabadrúgást is vágott
. Gondoltam Kantera de ő már túl sok kompromisszum. Talán Mattheus Renato középpálya is megoldja amit lehet amit meg nem ott tök mindegy. Most egész jól élem a 4-2-3-1et Inception taktikája alapján igy Acuna lcam. Atal váltja. Lehet Renato jobb lenne ott fene tudjam. Tényleg annyi baxó (elméletileg) lap van győzze az ember berakni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Spórolós topik
- Formula-1
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Gondoltam Kantera de ő már túl sok kompromisszum. Talán Mattheus Renato középpálya is megoldja amit lehet amit meg nem ott tök mindegy.