Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Pes játékos voltam eddig, de a jövőben több mint valószínű hogy a fifat fogom valasztani, az új pes-el ellentétben a fifa 22-t kifejezetten várom.
Most szoktatom magam hozzá, mármint az irányításhoz, a játékot a beállításokkal,és a csúszkákkal már ugy ahogy testre szabtam, egész játszható lett :)
Egy dolog viszont nagyon nem megy, nem értem hogy kell a kapussal védeni.
Azt tudom, hogy kifutás a háromszög(ps5-el játszok),meg hogy tizenegyesnel hogy van a vetodes. De ha valaki rarugja a 16-on belül, 10-ből kb 8szor bemegy.
Van rá valami gomb, amivel vetődik a kapusom, vegy ez automatikus(an ilyen sz@r :D)
Semi-re van állítva a kapusom, de assisted-en is ugyan ilyen.
Online nem játszok, csak offline, de gondolom nincs is különbség az iranyitasban.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv:egy csalódott ex pes-es :(
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth-headsetekről általában
- EA Sports WRC '23
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest