Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja nem rossz ez a Dybala bár ilyenkor már bármelyik lap jön ki lényegtelen
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött
Jó lap meg tetszik de ugyanaz mint a fentebb felsoroltak.Az új patchoknak vannak még érdekes hozadékai...
Kipattanókat mostanában nem tudok szerezni mert akihez pattan a labda az folyton lesen áll. Ez az utolsó patch óta észrevehető nálam. A másik meg a csel utáni lövés olyan szinten gyenge, hogy már értelme nincs csinálni. Csinálok egy heal to healt aztán 5 méterről egy Cruyff/Muriel/TOTY CR a kapuig alig lő el.Hunreeth
A rivals után is fog jönni csak 10 órakor. Mindig 1 óra van a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött