Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nagyon jó Dybala, nem fogod megbánni. Kipróbáltam Rivals-ban és sorsdöntő volt (ma reggel 4W 1 döntetlen, 1L), miatta nem zuhantam ranko(ka)t. Meghát a csapatomat is át kellet építettem miatta. Ezt a Shaarawy-t is kiraktam, bár ő nem váltja meg a világot. Illetve jön majd ez a Tonali gyerek is ingyen. Csak jó lenne egy CR-t húznom, mert most Tots Martinez van a csatárposzton a Chem miatt és ő viszont csalódás. Pedig majdnem Depay-ra mentem rá, aki ráadásul drágább is.
Ez a82+ viszont nagyon adja a top játékosokat. Olyanokat dobál akiket simán beépítek ha 1 hónappal ezelőtt kapom. Sajnálom őket az SBC-kbe dobálni. De azért arra ügyelnek, hogy nehogy adjon Messi-t Neymar-t vagy CR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Autós topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest