- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ne haragudj, de ennek pont az ellenkezője igaz
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég csak megnézned néhány streamert pl. Szaniszlót (akit amúgy kedvelek), ő képes volt g1ig is elmenni olyan játéktudással, hogy a fejemet fogtam mindig amikor néztem a streamjét. Röhögve verném. Vagy Pieface, aki szintén egy full basic tudású játékos és így is g3-g2 megvan neki. És tudnék még konkrét neveket mondani akiket szoktam időnként követni, na ők a tipikus átlag játékosok és sima g3-g2 konzolon. A prok ott játszanak ez tény, ezért top szinten a konzol verhetetlen, de az átlag skill PCn magasabb, és szűkebb a mezsgye amiben mozognak a játékosok. Konzolon meg ott az összes 10 éves Pistike. A videó egy vicc, mint mindig, semmi értelme kiadni ezeket
A lényeg majd a Pitch Notesban lesz, ahol majd jól lehazudják megint a csillagokat ahogy eddig tették, pl. a szerverek telepítésével, kapcsolatbeli dolgok fejlesztésével