Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
Teljesen más a játék menet nálam mint az elmúlt 1-2 hétben, sztem átkerültem a f*sz rossz oldalára. A játékosaim nem tudnak passzolni, a védőim olyan dolgokat csinálnak, hogy rossz nézni. Elmúlt négy meccsemen játéktudásban sokkal rosszabbnak éreztem az ellenfeleimet, de nem nyerhettem. Az ő védőik, mint a beton szépen felállnak falban a középpályásokkal együtt, az enyémek meg futnak össze vissza (megjegyzem amikor fel vannak állva az enyémek akkor nincs gond, de ez kb az első 30 percig tart). Áltban az összes kapott gólom 2-3 passzos gól volt. Vicc kategória am.
Csatárjaim meg mint akiknek földbe van gyökerezve a lábaik, állnak és nulla segítséget adnának jó mozgással , esetleg néha-néha befutnának üres területre, de semmi.
Vagy ami még eszembe jutott, hogy fos delay-s a játék és az ellenfelem mindent előbb érzékel mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kedvenc zene a mai napra
- Tőzsde és gazdaság
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Cooler Master Elite Power 400W (RS400-PSAPI3 tápegység
- SilverStone 400W (SST-ST50F-ES230 tápegység
- Thermaltake Berlin 630 W-os ATX tápegység (TR2-630AH2NSW) 630 Watt 80+
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- LEPA N sorozatú 500 W-os tápegység, N500-SA
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs