- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
Teljesen más a játék menet nálam mint az elmúlt 1-2 hétben, sztem átkerültem a f*sz rossz oldalára. A játékosaim nem tudnak passzolni, a védőim olyan dolgokat csinálnak, hogy rossz nézni. Elmúlt négy meccsemen játéktudásban sokkal rosszabbnak éreztem az ellenfeleimet, de nem nyerhettem. Az ő védőik, mint a beton szépen felállnak falban a középpályásokkal együtt, az enyémek meg futnak össze vissza (megjegyzem amikor fel vannak állva az enyémek akkor nincs gond, de ez kb az első 30 percig tart). Áltban az összes kapott gólom 2-3 passzos gól volt. Vicc kategória am.
Csatárjaim meg mint akiknek földbe van gyökerezve a lábaik, állnak és nulla segítséget adnának jó mozgással , esetleg néha-néha befutnának üres területre, de semmi.
Vagy ami még eszembe jutott, hogy fos delay-s a játék és az ellenfelem mindent előbb érzékel mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest