- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Te is meg tudnád csinálni, ha akarnád, de egyrészt nem létszükséglet használni, másrészt kezdik már túlbonyolítani. Jó, hogy nem már a szögleteknél is egyenként kell majd beállni a kapu elé
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Apple iPhone 17 - alap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket