Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz K.J #18786 üzenetére

Hát attól függ. Idén szerintem jóval sokrétűbb a taktika mint az előző években.
    Tavaly-tavalyelőtt az emberek 95%-a 4231/442/4222-t játszotta stay backes védőkkel,1 cdm+1 boxtoboxal. Idén azért sokkal több használható taktika van(442,4231,4222,532,352,4312,41212) meg az instrukciók is sokszínűbbek a felfutó szélsőktől kezdve a mindeki támad a kp-n stb....

Ami miatt kevesebbet beszélünk a taktikáról az szerintem az, hogy kis millió profi csinál erről videót már ahol részletesen elmond róla mindent. Most nem azért de ki kiváncsi egy gold3-2-1-es játékos taktikájára mikor ott a youtubeon a top200-as játékosé.

Ami idén zavaró, hogy van egy taktika ugye a press after. ami nem az ellenfél dolgát könnyíti meg mondjuk védekezésben mint tavaly az overload vagy nem egy egyszerűbb gólszerzési lehetőség mint a 19ben a fejelés amire tudtál készülni és azért 1-2 hét után lelehetett azt védekezni hanem olyan taktika ami a te játékod teszi tönkre. Lehet itt jönni, hogy a Liverpool mennyire faszán pressingel a való életben csak ott nem lesznek hirtelen megye3-as szinten az ellenfél játékosai a press hatására.
    A másik dolog meg a nutmeg. Egyértelmű, hogy a stepover butítása miatt találták ki és szerintem százszor rosszabb nála. A stepovernél sosem volt az az érzésed, hogy bármikor jöhet egy olyan mozdulat amit nem lehet levédekezni. Nutmegnél mindenki kapott már olyan gólt, hogy benyomja az ellenfél és hiába állsz jó helyen akkor is visszafog pattanni az ellenfél elé. Nem mindig nyilván de lesz olyan. Akárki mondhat akármit nem létezik levédekezhetetlen csel ezt az egyet kivéve. Lehetsz te a világ legjobban védekező játékosa is ha azt akarja a gép a nutmeg úgyis átfog rajtad menni míg egy elasticot védekezéssel ütemérzékkel levédekezel.

#18797Jinxb1rd
    Ha éjjel 38-40 ms-d van arról nem feltétlen az ea szerver tehet csak mondom. Mocskosul gáz az egész cég meg a játékuk is de nem minden probléma az övék :D

Amúgy nyugodtan kipróbálhatod a press aftert ártani nem árthat.

Új hozzászólás Aktív témák