- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyira szeretem ezeket a kérdéseket...
Igen mehet feljebb. Mondjuk ha nyernek a németek holnap meg a Magyarok ellen és valami könnyű ellenfelet kapnak akkor mindenképp feljebb fog menni Klostermann. Ha holnap kikapnak mégjobban be fog zuhanni.
De sajnos előre nem tudom megmondani mi fog történni
Felix amúgy szépen beesett 950k-ra azóta. Amikor néztem másfél órája 2 milla volt. Bár alapból nem értettem mire ennyi a kártya.
Egyébként én még Grealishen gondolkodom erősen. Most kutyaszar kártya de az Angolokból kifuthat egy döntő akár és akkor nem lenne egy rossz kártya belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen mehet feljebb. Mondjuk ha nyernek a németek holnap meg a Magyarok ellen és valami könnyű ellenfelet kapnak akkor mindenképp feljebb fog menni Klostermann. Ha holnap kikapnak mégjobban be fog zuhanni.