- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne basszatok már fel, hogy PONT most nem jött...
MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan.
Most akkor mi a búbánat legyen? Írjak a supportnak hogy mi a kurva anyátokért basztatok ki velem és adjátok vissza 2000 pontot vagy mi? Nemigaz, hogy még játék nélkül is képesek felbaszni/kibaszni az emberrel.... Most ültem volna neki, hát ki is léptem 0 meccs után. Menjenek már a fenébe.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI GTX 1080 TI ARMOR videokártya, 11GB GDDR5X, 352-bit
- Apple Watch Series 4 44m CELLULAR + 2x töltő dokkolóval
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan.
Most akkor mi a búbánat legyen? Írjak a supportnak hogy mi a kurva anyátokért basztatok ki velem és adjátok vissza 2000 pontot vagy mi? Nemigaz, hogy még játék nélkül is képesek felbaszni/kibaszni az emberrel.... Most ültem volna neki, hát ki is léptem 0 meccs után. Menjenek már a fenébe....