Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne basszatok már fel, hogy PONT most nem jött...
MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan.
Most akkor mi a búbánat legyen? Írjak a supportnak hogy mi a kurva anyátokért basztatok ki velem és adjátok vissza 2000 pontot vagy mi? Nemigaz, hogy még játék nélkül is képesek felbaszni/kibaszni az emberrel.... Most ültem volna neki, hát ki is léptem 0 meccs után. Menjenek már a fenébe.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan.
Most akkor mi a búbánat legyen? Írjak a supportnak hogy mi a kurva anyátokért basztatok ki velem és adjátok vissza 2000 pontot vagy mi? Nemigaz, hogy még játék nélkül is képesek felbaszni/kibaszni az emberrel.... Most ültem volna neki, hát ki is léptem 0 meccs után. Menjenek már a fenébe....