- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk nálam Capita lövi a tiziket szóval amit lőttem se ő lőtte
5 meccs 7 gól eddig. Arra jöttem rá, hogy kell nekem 1 fizikálisabb/magasabb csatár mint amilyen CR vagy FB Reus volt vagy most Felix. Valahogy velük mindig jobban megy a játék mert nehezebb elnyomni őket.Coutinho vagy Dembelét imádom de középen olyan szinten súlytalanok, hogy a legkisebb ütközésnél is esnek össze. Neymar is hasonló de ő meg lövésben más szint hozzájuk képest 
Dembelé így kikerült szélre ott szerintem jobb is lesz.Az Iniesta lap nekem is tetszik de esélytelen, hogy betudjam linkelni sajnos. Ha lenne egy Llorentém meg Ramosom mondjuk úgy megtudnám oldani
-
|AP|
veterán
nekem az Iniesta lap meghozta a kedvem a játékhoz, bár most a Balcsinál vagyok, csak telefonról követem az eseményeket.
Ilyen apróság elég, hogy alig várjam, hogy kipróbálhassam az új csapatot. Aztán nem tudom meddig fog tartani a lelkesedés
De a hátralévő időben már tényleg a fun-ról kellene szólnia a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560 1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- ATX Tápegység bazár!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nálam Capita lövi a tiziket szóval amit lőttem se ő lőtte