Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Aha ki
Hát nézd nem szeretek 7-10 meccs után véleményt mondani egy játékosról mert az balgaság, de eddig kifejezetten tetszik. Nekem fontos az 5 weak egy kpnál mert bármerre forgok jó helyre mennek a passzok.
Egyébként most Gündogan játszik mellette és kifejezetten tetszik ő is. Mindkettő stay backen van így Gündogan sem fárad el.Könnybe lábad a szemem mikor belegondolok, hogy Mukiele+HL Theo Hernández milyen védelem lenne ha lenne rá coinom
Ez a Theo valami fergeteges középen. Reece James,Shaw,Bender mindegyiknél jobb
Aki kérdezte Barnest: Nem tudom annyit megér-e amennyiért most megy de alapvetően szeretem őt is. Nagyon harcos és viszonylag jól is fejez be
Szélen meg csatárban is megfelelő.
Egyébként várható volt, hogy felkúszik az ára neki is meg AWB-nek is. Tavalyhoz képest idén alig jött normális támadó plbe(Salah,Son,Rashford). Ők meg aranyáron mennek. Így a második polc emelkedett meg.
AWB meg ugyanez csak a védőknél. A fullbackes játékba Cancelo 70 fizikával nem opció középre, Dias meg Fofana meg viszonylag lassú
Shaw az egyetlen de nálam ő sem annyira jó mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát nézd nem szeretek 7-10 meccs után véleményt mondani egy játékosról mert az balgaság, de eddig kifejezetten tetszik. Nekem fontos az 5 weak egy kpnál mert bármerre forgok jó helyre mennek a passzok.