- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Köszi gyerekek!
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván
csomót bele kellett tenni. De kifarmolt lapokból meg 85+-ból furcsa mód még mindig maradt vagy 20, meg túl sokat nem kellett rá költeni (80k). Mondom magamba ha már ennyit szoptam ezért akkor lécci valami jót adjál... csak ne angolt... valami jó zászlót lécci... francia... csak ne Pirest bazmeg, Makelele nagyon jó lenne... erre jött a Nyakigláb. 
Asszem rájöttem, hogy kell jó icont nyitni. Nem nagy a sorminta, de... Elsőre nyitottam Van Bastent, használhatatlan lap volt. Betettem a következő mid or prime-ba, és akkor jött Eto'o. Aztán jött egy mid Ballack, aki a kezdő tagja volt. Eddig!
Nyitottam egy újabb használhatatlan Pirest. Most beletettem ebbe, és megint egy jót dobott. Fú, azért a Prime Vieira-BD Vidal- RTTF Kessié tandem végigszántja majd. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván