Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Köszi gyerekek!
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván
csomót bele kellett tenni. De kifarmolt lapokból meg 85+-ból furcsa mód még mindig maradt vagy 20, meg túl sokat nem kellett rá költeni (80k). Mondom magamba ha már ennyit szoptam ezért akkor lécci valami jót adjál... csak ne angolt... valami jó zászlót lécci... francia... csak ne Pirest bazmeg, Makelele nagyon jó lenne... erre jött a Nyakigláb. 
Asszem rájöttem, hogy kell jó icont nyitni. Nem nagy a sorminta, de... Elsőre nyitottam Van Bastent, használhatatlan lap volt. Betettem a következő mid or prime-ba, és akkor jött Eto'o. Aztán jött egy mid Ballack, aki a kezdő tagja volt. Eddig!
Nyitottam egy újabb használhatatlan Pirest. Most beletettem ebbe, és megint egy jót dobott. Fú, azért a Prime Vieira-BD Vidal- RTTF Kessié tandem végigszántja majd. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván