- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Én csak azt a részét nem értem, hogy ha rivals alapján kerülsz be akkor teszem azt nekem div1-ben kell 5ből 3 meccset nyerni míg másnak div8ban?
Akkor megint mindenki derankolni fog a picsába és megölik a gyengébb játékosok rivalsát mint tavaly.
Vagy ilyenkor bármelyik divből adhat majd ellenfelet? Azzal meg megint a gyengébbekkel csesznek ki .. Nem mondom hogy jó ez a mostani rendszer de egyenlőre nem is látnám ,hogy hogy lehetne jobban megcsinálni szóval maradhatna így
-
toxicjew
addikt
Én nem játszottam az előző rendszerben, de így elsőre nem látok pozitívumot benne. Plusz teher rivalsben, ha bejutsz akkor meg plusz nehézség wlben, mert kevesebb gyengébb ellenfél lesz.
Ha meg kompenzációként javítanak a wl rewardokon, akkor még nagyobb hátrányba kerülnek azok akik nem jutnak be. Hát hol itt az egyenlőség EA???
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor megint mindenki derankolni fog a picsába és megölik a gyengébb játékosok rivalsát mint tavaly.
Ha meg kompenzációként javítanak a wl rewardokon, akkor még nagyobb hátrányba kerülnek azok akik nem jutnak be. Hát hol itt az egyenlőség EA???