- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Fú srácok, nem tudom hogy fogom kihúzni TOTSig, nagyon próbára tesz a játék. 6/4el kezdtem ami nem tragikus, de az a 2 vereség a kabaré kategória volt megint. Simán jobb voltam mind2 ellenfelemnél egészen addig a pontig amíg be nem nyomta a full presst, na onnantól persze már köpni nyelni nem tudtak a játékosaim. Persze nem ez az első ilyen alkalom, hiszen számtalanszor megtörténik minden hétvégén, de akkor is. Itt az új védelmem (SIF Tierney, Bender, Akanji, Mbabu) ami baromira tetszik de ők is megdermednek ha a játék úgy dönt. És ez nagyon lehangoló
Amúgy kösz a tippet Nándi, Akanji godlike módban tolja eddig és a directional nutmeg is nagyon effektív CR közreműködésével
Csak, hogy vmi pozitívum is legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy kösz a tippet Nándi, Akanji godlike módban tolja eddig és a directional nutmeg is nagyon effektív CR közreműködésével
Csak, hogy vmi pozitívum is legyen