Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Hihetetlen mennyire kiszámíthatatlan lett a piac. A múltkor figyelgettem Papu Gomez lapját, kivártam vele hátha csökken, aztán mire összekapargattam rá a zseton addigra megdrágult, utána valahogy nagy mákkal elcsíptem egyet, aztán pár nap után mikor kijött Morales, eladtam annyiért, hogy adózás után is kijöttem veszteség nélkül.
Most pedig igen hamar beleszöktem a Morales bizniszbe, már 100K veszteség van rajta tegnap késő estétől és lesz ebből több is ahogy nézem.
Viszont a töltőképernyőn azt írta, hogy csak holnap estig lesznek benne a csomagokban a What If lapok, tehát a csütörtöki reward nyitás már nem kéne olyan sokat befolyásoljon az árukon. Persze ha nem lépnek meg egy olyant, hogy holnap estétől mindkét csapat nyitható, mert akkor sokan beszopjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest