Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Meghivott
    addikt

Nem tudom kitől, de mindegy is.
    A labdatartás ebben a játékban nem egyszerű, ha teljes presszió alatt vagy. Ezért nem ajánlom átlag usereknek, ráadásul valahol a játék is "bünteti". Szépen kell tolni tovább 2-0-nál, nem annyira kapkodósan.
    A való élettel kár összehasonlítani.
    És szerintem igen, gusztustalan abban a formában, ha a saját szögletzászlónál, kapus-CB odavissza vagy gólhelyzetből kapusnak vissza tolja az ellen.
    Ez egy játék, még mindig. Korrekt játékostól kikapni sem dühítő.

Megint gold2 lett a WL, de a végére találtam egy - jelenleg - működő formációt (sokan kiléptek az első félidő vége előtt) + a csapat egy részét is cseréltem. Kék Mertens (ingyen volt) jó CF/CAM-ban, kicsi de agresszív, életveszélyesen teker. De aki mégnagyobb meglepetés volt, Gomez. RM/RW-ben igen nehéz tartani és a befejezései is korrektek, főleg ennyi pénzért.
    Piros Mané eddig felemás, valahogy ritkán kerül helyzetbe. Mbappe ST-ben nem rossz, de 1on1-ban többször hibázik mint azt az ára alapján (bár ő is ingyen volt) az ember elvárná. A legbiztosabb befejezés ha emel, azt 100%-osan csinálja.
    Nainggolant kb tizedjére veszem vissza. Elképesztően jó az az ember. A lövéseivel pedig nem lehet betelni. Eddig mindig izomból engedtem el vele 25-ről, de az egyik meccsen olyat tekert szélről De Geanak, hogy nem is tudott mozdulni rá.

Új hozzászólás Aktív témák