Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
hát nálam vagy a csapat halt meg vagy a játék menet, de 15-1 után 16-5..
előző héten 24 win volt most ezek után a gold1-nek örülni fogok,
mikor e3-ból kipickeltem Fernandinho,Laporte, Maddison 3mast még azt is éreztem hogy egész jónak mondható pickek még akkor is ha Fernandinho jött a fix tots packból, de már azóta rájöttem hogy nem voltak ezek jók, goldosok pickelgették a lacazette meg son játékosokat.. ebben a szériában sok emberrel megismerkedtem és felvettem originen külföldieket, és sok goldos-nak jobb pickek voltak mint nekem..
be jött a TOTS és az autoblokk annyira fel lett húzva még jobban hogy nevetséges
valamint saját lövésembe ugrik bele a csatárom, ez a kamu egyből lövés se jön be, 47:53kor kapok gólt mikor 2 perc hosszabbítás, baby Pelével DR-ben megvoltam vadulva jobbal ballal úgy ontotta a gólokat valamint 16 meccsig folyamatosan 9 rating felett kapott meccs után most kb mondhatnám hogy rajta ment el 2 meccs mikor a 4WF-el nem tudja ellőni a hosszúba.. hanem kitekeredik a lövés
Mbappé aki nálam szélén mindig szárnyal és alig tudják megfogni nyomom hogy simán belsővel épp tekerje el a labdát a kapus mellett külsővel rúg bele és kifelé tekeredik a labda..
nem akarom elhinni hogy egyik meccsen 5/5 gól másikon meg 10 helyzet is kevés, 15-1nél akkora kedvvel játszottam hogy hihetetlen azóta ez a 4 lose nevetséges volt, 1x volt jobb a srác aki ahogy elvert 1 szavam nem volt mert lefocizott de hogy a Robben lefejeli a VVD-t meg ha én nyomom hogy testtel tartsa a játékost és elesik az szabálytalan de ha fordított a felállás akkor nem szabálytalan, ezt se tartom igazságosnak, bejött ez a no rules hülyeség szerintem azóta hülyült meg mert egész széria alatt ez ment hogy össze vissza ez szabálytalan az már nem egyik oldalra fújunk meg ilyenek, akkora kamu dolgok történnek hogy hihetetlen, pedig szerettem volna elite lenni a héten de 9 meccsből 7 win ilyen játékmenet mellett lehetetlen úgy hogy ismétlen 15-1 után 16-5 és abból 1 volt aki jobb volt..
15-1 után jött 2 lose utána bementem és 5lövés 5 gól zöld sárga timed nélküli minden, erre utána megint 2 lose úgy hogy zöld lövések el se találják a kaput vagy kapufa..ez annyira hihetetlen számomra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest