Új hozzászólás Aktív témák

• Jinxb1rd
    addikt

Én most tanultam meg épp, hogy lehet ezt kezelni. Itt azt a tanácsot adták, hogy játsszak posessionnal meg ne legyenek előretolva a játékosaim, de ez a tipp nem ér semmit teampress ellen, ugyanúgy ráállnak a játékosaimra.

Az egyik tényleg az, amit mondtak előttem, hogy te is benyomod a teampresst. Ezt utálom mert ilyenkor retardált módon fullra kifárad mindkét csapat, semmi értelme.

A másik, ha van lehetőség rá, akkor hagyod, hogy kifáradjon az ellenfél azzal, hogy a lehető legbiztonságosabb helyekre passzolsz (védőkhöz is ha kell). A karakterei akkor is elkezdenek futni a labdáért, ha semmit nem érnek el vele. Hosszabb távon nem tartható szvsz és be kell majd nyomnod neked is a team presst, de ha tudsz kovácsolj belőle egy kis előnyt, amíg lehet.

A kapust le kell cserélni vagy a kontrollert, ezt a problémát nem is nagyon értem. :D

Én mostanság úgy szoktam, hogy hátrébb intem a csapatot, majd valamelyik bal szélsőnek kirúgom a labdát. A passzt rendszerint beszívom, szal igyekszem most már mellőzni.

Taktikán szvsz nem érdemes állítani. Ha long ball, akkor sokszor a possesion hiányzik, ha possesion, akkor meg nincs az a támadási lendület soha. Szerintem Balanced azt csá.

Új hozzászólás Aktív témák