Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán

hát nemtudom én folyamat fifázok megjelenés óta (oké kb 1 hónap totál kihagyásom volt költözés miatt) és ha az elején nem költök rá kb 120K forintot, akkor most nem lenne semmim szinte. CR7-et biztos nem tudtam volna megvenni, úgy, hogy legyen köré egy erős csapatom is. Ezek a heti pénzek igazából elmennek az inflációra, tehát amit megveszel mondjuk októberben játékost, novemberben, decemberben már pont annyit csökken az ára, hogy nem leszel lényegesen "gazdagabb" csak tartod a szintet, kis növekedéssel. Mert viszont új drága, jobb játékosok meg folyamat jönnek.
    Ronaldot is én még 1.6K-ért vettem egyébként nem is régen kb 2 hónapja, de már 300K-t buktam rajta...

Fifaisshit hát mit mondjak? div1-rak1-ben vagyok, gold2 a WL eredményem és semmi pénz nem jön be... nem hiába vannak a prók is felháborodva, hogy tök felesleges div1-ben lenni, mert erősebbek az ellenfelek, viszont alig kapsz több pénzt. Azt meg nem tudom melyik állításom nem állta meg a helyét, mert nem írtad. Sztem kb igaz amit írtam.

Új hozzászólás Aktív témák