- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
-
mhydas99
őstag
Igen azt is nezegettem, de a Xiaomi Pad 7 nekem meggyozobb volt. Par nap mulva megjon, remelem nem akaszt ki a HyperOS, mert egyebkent egy eleg jo tabletnek tunik.
-
Timer
veterán
Nyilvan mimdenki megtalalja a maga keszuleket, de csak en maradtam le egy teljesen kiegyensulyozott es valoban jo ar-ertek aranyu tabletrol? Peldaul Dimensity 8400/8500, 8 GB RAM LPDDR5x, 256 GB UFS 4.x tarhely lehetoleg microSD olvasoval, minimum 8000-es aksi, OLED 1220p kijelzo minimum, de az 1600p meg jobb lenne, 120 Hz, lehetoleg LTPO, de nem elvaras. Normalis UI-val, minimum 4 eves foverziofrissites plusz legalabb 1 ev biztonsagi. Mindezt 200 ezer alatt. Ujonnan. Van ilyen?
Nem biztos, hogy mindenben teljesíti a kívánalmakat, de a OnePlus Pad GO 2 elég közel áll ehhez Megjelenése óta használom, nekem bejött. Sima OnePlus Pad is van mellette, anyaghasználatot tekintve nem érzem rosszabbnak.
-
Narxis
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
-
Narxis
nagyúr
-
R+Tamas
csendes tag
Nyilvan mimdenki megtalalja a maga keszuleket, de csak en maradtam le egy teljesen kiegyensulyozott es valoban jo ar-ertek aranyu tabletrol? Peldaul Dimensity 8400/8500, 8 GB RAM LPDDR5x, 256 GB UFS 4.x tarhely lehetoleg microSD olvasoval, minimum 8000-es aksi, OLED 1220p kijelzo minimum, de az 1600p meg jobb lenne, 120 Hz, lehetoleg LTPO, de nem elvaras. Normalis UI-val, minimum 4 eves foverziofrissites plusz legalabb 1 ev biztonsagi. Mindezt 200 ezer alatt. Ujonnan. Van ilyen?
Oneplus pad 3
-
mhydas99
őstag
Meg jo hogy nem kellett nekem tablet, jott ez a cikk, meglattam a Xiaomi Pad 7 arat es megrendeltem...na ezzel is lealltam iden mar orokre...

Nem banom, vegre lesz relevans, hosszutavu tapasztalatom a HyperOS 3-mal is, plusz 82 ezerert nagyon jo vetel volt a 12/256. -
sohajda90
aktív tag
Ez így igaz. Ezért is írtam ha must have az OLED, akkor ez best buy, ha nem akkor az én tablet igényszintemet már egy OnePlus Pad Go 2 is kielégítené

Xiaomi-tól valamiért mindig is óckodtam, de mostmár nem szólhatom le, ha mobilfronton bevállalom (még ha csak másodlagosnak is) egy Unihertz-et.

-
mhydas99
őstag
MediaMarkt-nál még 219.990 Ft-ért (csak 10%-kal mentünk felé) most még lecsaphatsz egy Honor Magic Pad 2 - re. Nekem is ilyen van, gyönyörű az 3000*1920 pixeles, 144 Hz-es AMOLED kijelzője, nyaraláskor repülőn remek rajta filmet nézni, alapből 12 GB / 256 GB-os tárhely, Snapdragon 8s Gen 3, szóval nem a legfrissebb, de egy felsőktegória (alsó szintje) energiatakarékos chip. Egyedül a 4 Android firssítés necces, főleg úgy, hogy már 2 éves és volt rajta már Android 15 és most Android 16 van...
HONOR MagicPad 2 12,3" 256GB WiFi Fekete Tablet (5301AKHY) | MediaMarkt
Szerintem még mindig best buy, mert AMOLED-et tabletben már nem nagyon kapsz 400k alatt...
Jogos koszi, de hasonlo tudast es teljesitmenyt ad a Xiaomi Pad 7 is, igaz IPS-szel, ami nalam azert nem dealbreaker, plane nem 88 ezerert, az 2,5-szer olcsobb, mint a Honor...
-
kbyte1024
veterán
Amúgy ennek a tabletnek sok értelmét nem látom, kiadták megint a tavalyit az idei csúcs Snapdragon chip-pel, akkor inkább vágjanak 100 EUR-t a tavalyin (8 Elite még mindig overkill) és dobjanak hozzá plusz 1 év támogatást, de ezzel csak a saját sorsukat nyomorítják, mert sokat nem adnak el belőle, de plusz 1 készülék amire lehet ráoptimizálni az Android főverziókat meg frissítéseket...
Az meg van hogy az upgradek kb 2olyan gyorsan jönnek a Oneplus tabletekre mint a Honorra?
-
sohajda90
aktív tag
Amúgy ennek a tabletnek sok értelmét nem látom, kiadták megint a tavalyit az idei csúcs Snapdragon chip-pel, akkor inkább vágjanak 100 EUR-t a tavalyin (8 Elite még mindig overkill) és dobjanak hozzá plusz 1 év támogatást, de ezzel csak a saját sorsukat nyomorítják, mert sokat nem adnak el belőle, de plusz 1 készülék amire lehet ráoptimizálni az Android főverziókat meg frissítéseket...
-
sohajda90
aktív tag
MediaMarkt-nál még 219.990 Ft-ért (csak 10%-kal mentünk felé) most még lecsaphatsz egy Honor Magic Pad 2 - re. Nekem is ilyen van, gyönyörű az 3000*1920 pixeles, 144 Hz-es AMOLED kijelzője, nyaraláskor repülőn remek rajta filmet nézni, alapből 12 GB / 256 GB-os tárhely, Snapdragon 8s Gen 3, szóval nem a legfrissebb, de egy felsőktegória (alsó szintje) energiatakarékos chip. Egyedül a 4 Android firssítés necces, főleg úgy, hogy már 2 éves és volt rajta már Android 15 és most Android 16 van...
HONOR MagicPad 2 12,3" 256GB WiFi Fekete Tablet (5301AKHY) | MediaMarkt
Szerintem még mindig best buy, mert AMOLED-et tabletben már nem nagyon kapsz 400k alatt...
-
kbyte1024
veterán
-
mhydas99
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
Oneplus Pad 2 például

MicroSD nem lesz, felejtős.
-
mhydas99
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U -
- Logitech Crayon USB C digital pencil ÚJ Alza gari! 2027.09.06.
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 27% - Crucial 32GB DDR5 5600MHz CT32G56C46U5 DDR5 Memória!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest