Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z'Z"

őstag

válasz Madn!ght #23913 üzenetére

Üdv! Nemrég kezdtem el én is az Online Seasont, így még kevés tapasztalatom van benne, de pár meccs után nekem a PSG jól működik, így csak ajánlani tudom.
    Taktikán nem változtattam, egyedül a 4-3-3 (4)-es alakzatot használom.
    Legutóbb, pont egy barcelonást sikerült megvernem, pedig Messit és Suárezt elég nehéz megállítani. :)
    Amit pár játék után leszűrtem, hogy itt nagyon is számítanak a játékosok statjai, pl. egy Walkert elég nehéz utolérni, bezzeg az UT-ben a hetvenéves Mari néni, görbe bottal és bevásárló szatyorral a kezében is lefutja. :D
    Mondjuk így nem is meglepő, hogy mindenki a Real, Barca, MANU, MANC, illetve a Liverpool csapatát használja, mert a paci itt is számít
    Mindenestre nekem most jobban bejön ez a játékmód, mint az UT része, ami amúgy is kiverte nálam a biztosítékot....
    Olyan durva idegállapotba tudott néha hozni ez a vacak, hogy már azon voltam, hogy kettéharapom a kontrollert vagy beleb@szom a tévébe.
    Viszont protkóra nem akarok költeni, illetve a tévét a gyerek is használja, így kénytelen vagyok türtőztetni magam. :DDD
    Egyébként vannak itt többen is, akik már régóta nyomatják ezt a részét a játéknak, köztük LFC… kolléga is. :R

Új hozzászólás Aktív témák