Új hozzászólás Aktív témák

• dtrms
    aktív tag

Én írok neked gameplayt :D

Ma lejátszottam vagy 25-30 meccset, mert egész nap ráértem. GÉP ELLEN! (ez fontos, mert online még nem teszteltem. Szint: professional-world class és legendary / seasonsben nem én választok)

Amiket írok, úgy írom, hogy a meccseimet általában megnyerem, eddig 3 vereségem van összesen. Valamint egész sok gólt is rúgok. Elite 2-ben végeztem most a squad battles-ben.

*A kapuban van egy mágnes, ami kapufára húzza a lövéseket :D minden 3-ik lövésem kapufa. Lőttem már 11-esből is kapufát úgy hogy nem húztam túl szélre.
    *A játékosaim, amiket a gép irányít valószínűleg a világ legbutább emberei, mert minden meccsen legalább kétszer felrúgják egymást. De komolyan, annyit ütköznek a saját játékosaim, hogy hihetetlen. Azok akiket nem én irányítok !!!!
    *A bíró nagyon furán fúj. Nem úgy, hogy ellenem, hanem úgy, hogy egy-két felrúgás nem számít. De ilyen nagyon durva szabálytalanságokat is elenged sokszor, viszont van, hogy ilyen kis arrébb tolást befúj.
    *Van egy csomó olyan helyzet, hogy a sima kis passzoknál (5-10 méteres passz) full benézi az a jtékos aki várja és elfut mellette, meg sokszor nem enged a labda felé futni, hanem elkerüli. Illetve sok olyan helyzet van, hogy a játékosom lehagyja a labdát és folyton a lába között hátra gurul. Ilyenkor le kell lassítanom és vagy visszalépni vagy passzolni.

De hogy pozitívat is mondjak:
    *A játék tényleg lassabb, és többet kell gondolkodni.
    *TALÁN azt érzem még, hogy az egyes játékosok tudása nagyon számít. Érezhetőbb ha valakinek jó a dribblingje meg a reakciót is nagyon érzem. Van aki egyből tud reagálni minden nyomásra, de van olyan aki nagyon lassan teszi meg. Példa: Mahrez iszonyatosan jól mozog, beveszi egyből a cseleket és passzolni is lehet vele gyorsan. Ellenben egy Lingard sokkal lassabban cselez, lassabban reagálja le és a passzolás se olyan gyors vele. (de ezt így még nem merem biztosra mondani, mert sok minden közrejátszhat)

Amúgy mire vagy kíváncsi?

Új hozzászólás Aktív témák