Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
ps4-es patch-re vár a nép

-
Geradossz
aktív tag
Idiota ea... ket nyertes draft utan egy nulnal nekem meccs elejen kidob magatol netem nem ment el es vereseg... de legalabb a leggyengebb team of the weak lapnkiesett a csomagbol... wl be dob ki random nem tom mit csinalok
-
ferni
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
IF Locadiára miért nem tudsz csapatot?
Ott van Depay balra, Promes jobbra, KP Klaasen, Wijnaldum, Sneijder.
Simán megoldható.
Meg van Strong Linkje vmi mexikoi LWvel, ami jó kis lap.Bár nekem eddig annyira nem adta Locadia.
-
Bazijoe73
senior tag
Én nem tudom, hogy csináljàtok de nekem soha nem ad semmit! Miért?
-
Meghivott
addikt
Kipörgött egy untradeable Rashford.
Hát, kicsivel még Musanál is jobb. Jól eltalálták a mozgását
-
Garsza
veterán
IF Moratat 250 körül megéri megvenni befektetés céljából?
Menyi volt az alja PC -n? -
MdewC
nagyúr
Akkor 9 óra munka, bevásárlás, kis főzés, mosogatás, mosás, teregetés és pakolás után jöhet egy is foci.

-
Bazijoe73
senior tag
Mivel lehet arany csomaghoz jutni?
-
dtrms
aktív tag
válasz
kiserik
üzenetére
Shaw - Keane - Sanchez - Cedric
Nagyon jó él olcsó védelem BPL-ben.
Később meg: Rose - Sanchez - Bailly - Valencia (szerintem)Akiket még ajánlok tapasztalatból: Nyom, Shaw, Lindelöf, Stones, Zouma
És akiket nem, legalábbis nálam olyan szinten szarok voltak, hogy inkább el SBC-ztem: csak Mangala. Nagyon jók a statjai, de nagyon körülményes volt és volt 2 vagy 3 öngólja is, ami azért durva....konkrétan egyik statja sem tudott érvényesülni. De másnál lehet jó...Más (off): én kérdeztem, hogy pénteken is lelehet e játszani a meccseket, és abszolút segítségként vettem, amit Geradossz írt. Nem is figyeltem még hogy írja, hogy mikor kezdődik, mert mindig bent voltam automatikusan és csak szombaton álltam neki... (csak most elutazom és azért kérdeztem, hogy van e értelme kvalifikálni magam, bár lehet már nem fog menni
) -
Geradossz
aktív tag
Utánanéztem, elvileg az update hozománya bár nem tudom miért jó, hogy látom kit irányít az ellenfél, engem borzasztóan idegesít ez a szürke ikon az ellenfél játékosa fölött, csak én vagyok így ezzel? Közbe Asensio megtáltosodott, pedig ép Iscora akartam cserélni.
-
A guru
addikt
Na sikerült a WL kvali, hát ez a peccs én nem tudom mit csináltak, de szerintem még több gól van mint volt, itt a DKT-n az eredményeim: 4-3, 5-3, 3-2, 4-0...
-
MdewC
nagyúr
Megint az én csapatomat kellett összerakni?

Amúgy az utolsó Ale papánál jobb a többi, de legalább nem lesz egyforma a team.

Chop: nem akarok mélyen belemenni, értem a problémád, mindenkié ez.

De auto tackle sokáig volt, ez pedig akkor is tény, mert tapasztaltam én is, más is. El kell engedni.Bízzunk a minél kevesebb patchben, de azok se változtassanak.
-
nyervi
aktív tag
bemerészkedtem online területre. borzasztóan játszom, mindenki lever, mint vak a poharat

-
Garsza
veterán
Dream Team
Ez a cél. -
Stylerr
addikt
Urak, baj van. Kaptam egy e-mailt az EA-től, hogy password resetet kértek az accountomra. Ezután be akartam lépni a Webappba, de addig nem engedett be míg meg nem csináltam a password resetet. Ez mi?
-
kiserik
senior tag
PL szakik segítségét kérném: olcsó, de működőképes védelem kellene 4 védős rendszerbe.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az a Fellaini nem rossz!
4231-hez így az elején milyen olcsóbb, pár 10k-s csapatot ajánlanátok?

-
Szigma70
addikt
Szerintetetk, nem fog beszakadni a piac 2-3 hónap mulva?
Már tavaly is rengeteg pakk volt az SBC ből, WL ből, idén meg még hozzájön a SB. Annyi pakk lesz hetente kiosztva, és mind megy transferre. Olcsóság lesz? Jó lesz ez így?
Beigazolódott a félelmem, alig van időm az ofline meccsek miatt az onlinera. Talán napi 1-2 meccs. Ráadásul az ofline után játszani egy online meccset kb olyan, mint amikor egy angol meccsről átkapcsolok a fradi- videotonra. Ráadásul az ellenfélre is várni kell.
-
Tajték
senior tag
Helló!
Már írtam ide korábban a demóval kapcsolatban hogy nem indul el. Egy pillanatra beindul aztán rögtön visszalép az asztalra. Most letöltöttem a virágbolti teljes verziót és ugyan ezt csinálja.
Járt még valaki így vagy esetleg van erre valami megoldás?Mert meg szeretném venni a játékot, de attól félek hogy azzal is ugyan ez lesz és nem tudom használni.
Amíg nem oldódik meg addig meg sem tudom venni....... -
forras2
őstag
Szevasztok!
Ha nézem a csapatom összeállítását, akkor a játékos neve mellett van a játékos értéke, és az felett van 1 kis nyíl. Vagy balra, vagy jobbra, vagy felfele mutat. Az a nyíl mit jelöl?

-
Geradossz
aktív tag
Srácok ma toltam pár online meccset és a kis háromszöget látom az ellenfelem feje fölött akit irányít. Ez mitől van a patch hozta be? Korábban nem ilyen volt. Nagyon zavaró. Vagy csak bug? PC egyébként
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Gyengusz.
-
hulkobb
tag
Eder,Balotelli és IF Zaza közül szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Immobile nagyon nem jött be.
-
Toguro San
tag
Bíztam benne, hogy hazaérve már a ps4-es update fogad majd, de úgy látom itt még patch szintjén csúszásban vannak. Valaki tudja esetleg mikorra várható ?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
azthiszem Te a 17ben úgy játszottál, hogy bevolt nyomva a segítség az R3al... most komolyan neked még ezek a nyílak is kellenek?

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
R3 benyom, vagy menüben.
-
Kristof_94
nagyúr
Így a játék elején 4231-re milyen viszonylag olcsó csapatok vannak?
Más: Hogy kell megjeleníteni a játékos körül azt az irány nyilat?

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én annyiért vettem, remélhetőleg feljebb megy még.
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n mennyiért érdemes csapat fitneszt venni? 750-800?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, tényleg nehéz rájuk építeni, mondjuk én alapból MLS csapattal tolom. Nem azt mondom, hogy a legésszerűbb ilyet építeni, de azért nem is használhatatlanok.
CAM/ST posztra lehet tenni értelmes lapokat Martinez mellé (Giovanni Dos Santos, Almiron, Giovinco, esetleg Villa), csak ezeknél a strength kevés egy picit.
Középpályára csak közepes minőségű játékosok vannak, de némelyik szintén egész használható (Dzemaili, Bradley, Haris Medunjanin).
Védelem meg elég OP, csak drága. Középre Opara, és Besler, jobb oldalra Powell, vagy akár Yedlin is beépíthető. Wynne meg CB a játékban, de kicsit alacsony, így őt balra teszem majd, tavaly nagyon bevált szélső védőként.
-
chop
őstag
Az UT eseten a tenyekkel a helyedben ovatosan bannek, nem egyszer lattunk mar olyat, hogy egyik ember ezt a tapasztalta, a masik pedig ennek pontosan az ellenkezojet. Keves dolog biztos ezzel az egesz jatekkal kapcsolatban, de az elegge valoszinu evek ota, hogy a meccsek kimenetele mar a merkozes legelejetol kezdve erosen determinalt, en pl. rohadtul nem erzem azt, hogy itt valodi kompetitiv meccsek lennenek: jellemzoen az van, hogy vagy en vagyok sokkal "jobb" a masiknal, vagy pedig az ellenfel sokkal "jobb" nalam. Es ha esetleg valami csoda folytan borulna ez a forgatokonyv, akkor a jatek algoritmusai elintezik, hogy megiscsak ugy legyen, ahogy az elore el lett rendelve. Ez megy evek ota es en mar azt erzem, hogy az EA a videojatek-ipar Apple-je, nekem pl. a bicski kinyilt a zsebemben, amikor mittomen melyik iPhone-t toltak ki BT nelkul, pedig a technologia adott volt ra, de ok meg ugy ereztek, hogy ez bizony extra dolog volna. Az osszes Androidos telefonon volt Bluetooth. Arra akarok itt kilyukadni, hogy van egy rosszabb dolog annal, amikor van egy ceg es balfasz, mert ezt meg azt elbarmolja a termekein: az, amikor mindez csak egy terv resze es nem szerencsetlen, hanem tudatosan rohadek. A telefonokkal csak annyi szerencsenk volt, hogy jott az Android es konkurenciat teremtett. Ha nem lett volna, akkor az Apple meg mindig BT nelkul arulna a telefonjait. Ugyanez van itt is: az EA-nek a licenszek miatt nincs es a szerzodesek lejartaig nem is lesz konkurenciajat, addig pedig ott szopat minket, ahol er. Na, ez a szemetseg.
De egyebkent mondok egy nagyon egyszeru peldat arra, hogy - reszben - miert nem kellene beleavatkozniuk a jatekmenetbe: ha online seasons-nel minden osztalyban mittomen 23-25 ponttol jutnal csak fel, akkor valoban csak akkor lepsz osztalyt, ha vegig jol szerepelsz es mivel ez mar alapbol komoly erofeszites - es szerencse - kerdese lenne, igy nem lenne szukseges elcsalni a meccseket. Dehat verpistike szeret azzal fesziteni, hogy o div1-es, szoval itt nem arrol van szo, hogy nem tudjak, hanem nem akarjak.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igaz de attol nem egy rossz player nem a sebessegevel van baj gamerio gyors megis rossz. Kivancsi leszek wlbe h muzsikalnak am elsore feljutottam a jesusos csapattal, de a wlt felvaltva fogom tolni.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, ez a szép ebben.
Mondom, azért van egy Vardym is...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Mindenki másképp csinálja!

Más: végül nem kaptam DNF-t és behúztam a draftot, 91-es Maradona valami brutális, az első meccsen 10 perc alatt 2 gólt akasztottam vele. Második meccset 2 pirossal hoztam le 5-4-re, ehhez persze kellett Deco és IF Messi is! Kár, hogy csak álom egy legenda egy mezei játékosnak, főleg egy Maradona...
Kaptam egy 50k csomagot, természetesen Koke volt a "legjobb".
kdavid94: Az a baj, hogy az ilyen OP lapokra nehéz építeni, mint ahogy pl. én is szeretnék Locadiara valami csaptot, de még kevés az IF.
Amúgy PC-n mennyiért érdemes csapat fitneszt venni? 750-800?
-
törölt tag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Eddig nekem is beváltak a lassabb játékosok, bár még csak alsóbb div-ekben játszottam.
Rooney most a gólkirály, pedig vannak mellette gyorsabb játékosok is, de vele is lehet érvényesülni. A másik csapatban meg Altidore is sok gólt rúgott, de őt azért tegnap lecseréltem IF Josef Martinez-re, mert az tényleg kihagyhatatlan lap ennyiért.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A WL kvalifikációt egyből behúztam az újonnan vásárolt Diego Costával, Bentekével párban. Eddig a Div 6-ig nem ette meg egy védő sem őket, jöhetett bárki. Igaz ehhez kell egy olyan taktika is, ami kihozza belőlük a legjobbat.

-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért, mert lassú?
Szerk
Ebben a Fifában eddig sokkal jobban használhatóak a lassabb játékosok is. Diego Costa Benteke páros van nekem, hát egyik sem a gyorsaságáról híres, igaz Hunter és Hawk lapokkal használom őket. Meg azért van egy Vardym is.

-
nyervi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
köszi! már nem emlékeztem rá h van, régen csináltam sbc-t
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aduriz annyira nem rossz de osszhang miatt kell spanyol mas meg nincs aki jo lenne bar vehetnek. De nem sokaig tervezem ezt a teamet csak asensiot akartam kiprobalni de akkor vmiert nalam rossz. Adurizzal mi bajod amugy?
-
Stromi
kezdő
Hello
Tudnatok segiteni hogy ha neten szeretném a cd kulcsot megvenni,(bankkartyaval, nincs pay pal-om..) hol érdemes ill. megbízható, és hogy hol a legolcsóbb ?
előre is köszi
-
nyervi
aktív tag
a loyality-hez már nem elég, ha a játékos csak a cserék közt van 10 meccsen?
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Senki nem ítélte őt el és senki nem mondta meg neki, hogy mire költse a pénzét.
LedyGyuszi is csak annyit írt, hogy nem túl szimpatikus dolog minden második hozzászólásban arról írni, hogy milyen sokat költ fifa pontokra (lehet nem annak szánta, de tényleg kérkedésnek tűnt már néha), meg ha valaki kritizálja őt akkor azzal reagálni hogy biztos irigykednek, amiért ő megteheti, stb.
De már túltette ezen magát mindenki.
-
MdewC
nagyúr
-
nyervi
aktív tag
nyitom az SBC-ből dobott pack-et, semmi zászló, semmi csillanás, dob valami gold játékost, húzom a szám....erre tovább lépek és ott lapít Martial, akit kapásból 75000-ért elvittek. ez fasza meglepi volt

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Srácok ne ítéljétek el a fórumtársat kérlek.
Egy az hogy nem tudhatjátok hol él.
Például ahol én élek az ember vehet 10000 fifa pontot egy hónapban. De szimplán az is lehet hogy jól fizető állása van.
Másfelől meg ha valaki szeret fifázni és erre költ pénzt,szíve joga. Én személy szerint a fejhallgatókat gyűjtöm és ki nem állhatom ha ezt emlegetik nekem.
Mindenkinek megvannak ezek a dolgai, csak nézzünk magunkba
Másfelől én szívesen játszanék veled (ps4) ha gondolod írj egy privátot -
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
5-2-1-2 mindig ebbe tolom, jo mondjuk idén egyik ktkm se szuperál annyira ebben a felállásban, tavaly payet meg erikseen nagyon jó volt. igaz csak gép ellen tolta még legendán vagy ultimaten azokat inkább nem számolom mert esélyem nem volt az ultimaten akkor 5 meccs, de gyengének tűnik azért így, olvastam, hogy nagyon jó meg sokan istenítik. Előtte Aduriz van meg Gamerio tőlük se vagyok elragattatva félidőbe aduriz helyett jön Icardi. A másik csapattal Jesus és Jonas Bernard trio jobb szerintem, ott Martinez if lapja (mls-es) Jön félidőbe Jonas helyett, nagyon jó kártya ajánlom mindenkinek. Aduriz helyett am nemsokára jön a Gignac sbc lapja.
-
mandleee
tag
Sziasztok!
Ezt a csapatot sikerült összerakni, mit szóltok hozzá? Többen is ajánlottátok a brazilokat, így kezdetnek őket sikerült összeraknom.
Kit lenne érdemes lecserélnem? Egy jó csatárt szeretnék még megszerezni, egyenlőre Dzekot használom csereként, nekem eddig bevált.
Squad Builiding Challangeket szoktam még tolni, leginkább web-appban, de elég nehezek, főleg mivel némelyikhez elég sokat kellene bevásárolni piacról. Ti ezeket hogy szoktátok csinálni? Az olcsóbbakat nagy nehezen sikerült megcsinálnom, a Lukaku, a Kick Off meg a Let's get started, plusz az előző Marquee Matchups-ot. Én általában a saját játékosaimból indulok ki, akiket megkaptam, plusz futbin-ről csemegézem az ajánlott felállásokat, általában ezeket szoktam összevegyíteni, a többi embert pedig megpróbálom minél olcsóbban összepiacozni. Ez jó taktika? Viszont a drágább, Mané, meg Gignac SBC-khez úgy érzem még nagyon kevés vagyok... Ti ezeket hogyan csináltátok meg?

Köszi az észrevételeket és a segítséget!

-
Geradossz
aktív tag
Egyébként Asensio csak nálam olyan gyenge kamba, hogy 8 meccsen 0 gól és 2 gólpasz? Na jó egyszer volt egy 100%-os helyzetből kapufája még.
-
Lori82
senior tag
Vért köhögtem,de csak megcsináltam.A még fostalicska csapattal sikerült bejutnom a WL-be.Világszenzáció,mert arra számítottam,hogy kell kb 1 hónap amíg összerakok olyan csapatot amivel be tudok jutni
Első nekifutásból meglett a döntő,amit elbuktam.Aztán elvéreztem elődöntőben kétszer,majd vagy 4szer már az első körben kiestem.Utolsó előtti nekifutásból(nekem utolsó mert már éjfél volt) aztán összehoztam. -
kicsirobi
tag
Ez a gól se kutya

[link] -
Lori82
senior tag
Sziasztok.Valaki akinek még fent van a Fifa 17 (PC) legyen olyan kedves és nézze már meg nekem,hogy a controller beállításokban a védekezésben (Defence) a Contain és a Team Contain 1 gombra van kiosztva vagy külön gombra?A 17-ben nagyon hatékonyan használtam a Team Containt és fogalmam sincs,hogy melyik gombbal sikerült ezt megoldani.Azt látom,hogy a Fifa 18-ban külön gombbal működik..
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Mit tanácsoltok egy kezdő fifásnak hol kezdjem? Na jó nem vagyok kezdő anno xbox 360 időkben mindegyik részel sokat toltam de az már rég volt 😉
-
Mr.Rain
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Srácok! Ne csesszetek ki velem, nincs időm törölgetni, nagyon plz hagyjátok a személyeskedést, mindenki elmondta, amit akart, lapozzunk, felnőtt emberek vagyunk.

Többi kommentet törlöm a témában, ha jön új. Köszi!

- auto tackle volt.
- ki mire költ, az tabu.Parttalan a vita.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kérlek szépen idézz, hogy mikor kérkedtem és dicsekedtem. Ez szimpla rágalmazás. Ti nem ilyen"hasznos helyzetjelentéseket írtok? Nem tudtam, hogy nem szabad leírni amikor minden 10. hsz az h ki milyen csapattal, hol tart de másnál ez sem probléma csak nálam, értem, "Ha belépsz le van írva " olvasd vissza kérlek hogy mit írtam! Péntek, de ha belépsz kiírja. Magyarán válaszoltam, hogy péntek és azt is megmondtam, hogy meg is lehet nézni. Nem tudom ezzel a válasszal mi volt a bajj. A kérkedésről meg annyit, hogy nem én hoztam szóba már hetek óta nem írok fifa pontrol. Erre valaki nekem esik, hogy nem értek hozzá,. mert nem toltam a div1-et és h am is mennyi fifa pontot vertem el, de én vagyok a hülye igen. én csinálom a balhét véletlenül se más. Mellesleg nem ismersz, tudom, hogy ki hogy él. És ne magyarázd meg kérlek, hogy beteg vagyok, én döntöm el mire költöm a pénzem. Nem más ahogy az admin is írta de te is ezzel foglalkozol. Nem ismersz kérlek ne irkálj olyanokat, hogy nincs életem. Köszönöm. De ha megmagyarázod nekem, érvekkel, hogy itt a vitában én voltam a hülye saját magam törlöm a fórumról. Miért kellett felhozni a fifapontokat, mikor szó se volt róla? És azért mert én valamit máshogy látok miért kell beszólni, hogy nagyon komolyak lehetnek a tanácsaim. De ezt érvekkel senki nem tudja megmagyarázni, mert a ludas nem én voltam, csak szapulni áll be egyből 20 ember, pedig itt a gond nem velem volt és akinek van egy csöpp esze az ezt be is látja.
-
educhi73
csendes tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
szia!
leírnàd h hogy lehetne megoldani? pc termèszetesen. làtom màsnak is segítene a segítsèged :-)
akàr priviben is ha topicra veszèlyes lenne. :-) előre is köszii ! -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
nah jó eddig bírtam...
Az általad éppen osztott kollegák évek óta a fifa fórum és logoutos fifa közösség tagjai, ellenben veled...
Senki nem irigykedik, hogy te mekkora császár vagy és elversz százezreket, hogy a SB-ben top 100as legyél!
Nagy gratula, de tényleg ügyes vagy!Jár a keksz!

De tudod ott ahol az emberek nagy része hónapról hónapra él (valszeg a fórumon is van pár emberke), ott kicsit bicska nyitogató ha valaki folyamatosan azzal kérkedik, hogy mennyi fifa pontot vert el!
(sztem ez már inkább betegség)
Én is megtehetném, csak én nem teszem rá az életemet (nekem legalább van, de ezzel a mai világban már nem lehet vagánykodni) arra, hogy fifában ekkora király legyek...
hasznos tanácsaidat (ha belépsz le van írva és társai) és a folyamatos helyzetjelentéseidet a saját SB-dről pedig köszönjük!

-
ali75
aktív tag
válasz
Geradossz
üzenetére
Amúgy szia!
Nem megyek a tömeg után.Csak rossz nézni hogy nem a fifáról szól a fórum ma egész nap.Eddig tök jó volt olvasni egy két ember okos tanácsait,felállások tesztelését,taktikákat! De ez ma nem jött össze,inkább csak a vita megy sajnos!
Más!
Blashe kollégáról tud valaki valamit? Elkezdte a 18-at? Játszik tesztel??Köszi
-
kicsirobi
tag
Sajnos nem túl jó a jóslat 😣
Bernardeschi sehol.
[link] -
Geradossz
aktív tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Szerintem provokálni nem én provokáltam, aki ezt így látja az nem tudom mit olvasott... Mit vártam, talán azt h mi esik a pakkokból? Megérte e stb, nem azt h hülye vagy hogy nyitottál meg azt h 3 hét múlva ezzel kötnek az emberbe pusztán irigységből. Nem azért írtam h menőzzek, hanem mert más leírta, hogy hogy kezd, mit csinál illetve miket nyit. Ez a ti szegénységi bizonyítványotok, hogy így reagáltok és hogy szerinted ez a helyes reakció.
Ali igen legyen báj báj NEKEM azért mert NEKEM szóltak be, te olvasod is a kommenteket, vagy csak mész a tömeg után, mert az a menő?
-
Stylerr
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
Direkt nem írtam azt, hogy mennyit költöttél, mert ezen sírsz, hogy mindenki kinéz, hogy mennyit költöttél rá. Mit vártál? Felháborító.
"Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna", azt neked kellett volna megfogadnod!
Én innentől befejeztem, nincs mondanivalóm, szerintem tegyél te is így, ne offold szét a topicot. -
Geradossz
aktív tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Ja értem, rendben végül is beszól nekem valaki csak azért mert van pénzem értem, meg azért mert SZERINTEM valami nem úgy van. Jogos még töröljetek is ki kérlek, véletlenül se azt, aki kötekedni kezd. Ha meg baj van az írásommal ne olvasd, de nem hiszem, hogy érthetetlen lenne. A komolyanvevésnek meg még mindig nem értem mi köze ahhoz, hogy szerintem nem volt autó szerelés. Nem a játéktudásnak van köze hozzá értem, hanem ennek. Látom ez a fórum egy olyan társaság ahol kinézik az embert csak azért mert x ft-ot költ játékra majd mindenki ellenefordul és megmagyarrázzák, hogy nem ért az egészhez mert más a véleménye, De arra egyiknek se futja hogy talán a játéktudását hasonlítsák a magukéhoz. Ha csöndbe maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.
Ajánlom a szabályzat ezen pontját:
„Trollkodás”: téma- és közösségromboló provokáció.
Mellesleg ezer éve nem láttalak írni, lehet hogy erre rosszul emlékszek, most azonban kötekedni neked is muszáj volt...
-
Stylerr
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
Légyszives fejezd be, egy az, hogy helyesen se tudsz írni, másrészt alapvető dolgot nem vettél észre a tavalyi Fifában (nem érdekel, hogy Div1ben voltál, meg most top 50 SB-ben), ezek után a kutya nem fog komolyan venni, és hagyd abba az óvodás "adjatok egy accountot, azt verjetek meg" fröcsögést. Ez nem az a társaság, ahol ez megy, de ha mégis azokat rövid úton leépítjük!
-
szcsaba95
tag
OTW Douglas Costát érdemes most megvenni 100k körül vagy elkezd majd csökkenni az ára? Az utóbbi napokban csak nő.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
En nem ezt mondtam h annak lesz igaza, de az is teny hogyha nem felnel h besulsz jatszanal. Akkor toltam ez is teny. Viszont most is 1000 hianyzott a top szazhoz es nem toltam le minden meccset. A masik dolog meg minalapjan irod hogy nehez komolyan venni ha nem jatszottl velem jatsz es aztan dontsd el h komolyan lehet e addig ne szolj be a tudasomra ameg nem ismered. Az irasra meg annyi h telorol nehez es lassu a net nincs idom atnezegetni es szerkeszteni de sztem ertheto akkora hibak nincsenek benne. Mi alapjan teny h szerlt a gep? Mert te eldontotted meg par mbrr azt allotja? En nem ezt tapasztaltam nekem tok mindegy h kinek van igaza nem azert mondtam h jatszunk hanem azert mert a kisgyerekek ahogy te fogalmaztal kotekednek a ferfiak meg cselekednek de te cselekedni nem akarsz. Egyebkent en a tudasommal nem vagtam fel meg ugy semmivel te kezdted az egeszet.
-
ali75
aktív tag
Ezt az OTW Costat jól benéztem! Tegnap kellett volna megvenni! Tegnap estétől csak emelkedik az ára... Milyen nagy pakkok is jönnek csütörtök körül...???
Lehet neked is elment az a jobb lap... sajna
-
TBMC
addikt
sziasztok!
érdemes tartogatni a packokat? vagy teljesen mindegy mikor nyitom? -
etaclan1984
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Aki nyer annak lesz igaza ?
Nem megyek bele ebbe a szintbe köszi.
A fifa 17-ben a gép szerelt, ez tény. Ha ezt nem vetted észre akkor te nem azzal a játékkal játszottál.
Amúgy meg grat a 23. SB-hez, de ne feledd akkor toltad amikor a játékosok csak 1% játszott.
A hozzászólásaidra meg figyelhetnél, így 12 évesek szoktak írni.
Téma lezárva részemről. -
kiserik
senior tag
Emberek, egy nagyon noob kérdés: custom tacticsban melyik "csúszka" az, amelyik meghatározza, hogy milyen közel legyenek a játékosaim az ellenfél játékosaihoz? Az enyémek általában méterekre vannak, de van olyan, akinél kirúgásnál szinte nincs kinek adjam, mert mindenki mellé odaáll egy játékos.
-
gabesz82
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Ízirájder... rossz embernek írtál, legalább figyelj oda, hogy kinek fröcsögsz. Most már 2 embernek törted össze a lelkét, keresek is egy csendes sarkot, hogy kisírjam magam és közben pelust cserélek

Senki nem vonta kétségbe, hogy te top50 vagy, mindössze rákérdeztem, de hát ha bizonygatni kell hát bizonygasd, de nem nekem kérlek, mert nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

jobban jársz