Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Olaszba donnarumma mindent kifog illetve jobbhatvednek hysaj vagy valahogy igy kell irni. Icardi is nagyon op. Am irtam privatot nem tudom eszrevetted e vagy csak nem akartal irni. Am megint kidobott draft kozbe remelem weekend leguenel nem fog holnap elofordulni mert akkor kontroller tores lesz xd
-
Mr.Rain
senior tag
Továbbra sem vagyunk barátok az új patch-csel. Délután még lassúnak láttam a meccseket, most már túl gyorsnak.

A játékosok egyéni utasításai most szigorúbbak lettek, jobban tartják magukat hozzá, főleg a két szélső védő.
A védők mögé indítás nagyon OP lett, a lassabb játékosok is úgy mennek ilyenkor, mint a rakéta.
A bírók csak nálam böszmültek meg?! Patch előtt is birkák voltak, de most még rátettek egy lapáttal.
Az ismétlést nézzétek meg, vicc:[link] -
Toguro San
tag
Komolyan mondom, hogy felhúz, hogy labdavezetésnél elkezdi hosszan tolni a labdát! 5-ből 4 támadásom azért akad el, mert hosszan tolja meg a labdát amikor a sprinten van... Más is tapasztal hasonlót? (PS4)
-
kicsako
őstag
Csak az olaszokról tudok nyilatkozni
Balvédőbe Lukaku egy isten.. tud futni, és akkora egy állat hogy mindenkit elnyom és lefejel
KP-n Zielisnki és SMS (Sergej Milinković-Savić) nagyon OP-k.
KTK-ba pihentetés céljából beraktam Quagliarellát, azóta bent is ragadt a kezdőben. Hatalmas bombagólokat lő mindenhonnan.
Defrel-t nyitottam még az első webappos ajándék pakkból, azóta kirobbanthatatlan a kezdőből. -
dtrms
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni második csapatra. Én nagyon ritkán játszom BPL-en kívül más csapattal, de most kipróbálnék B csapatnak valamit.
Összeraktam egy német, olasz és spanyol keretet azokból a játékosokból, amik már a klubban vannak.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a legerősebb keret, melyikre építkezzek? In-game tapasztalatok alapján gondolom, nem szimpla statokból. (pontosabban melyikből tudok a legtöbbet kihozni, mert a már meglévő játékosokat ki tudom ugye próbálni
)Szerk.: fejlesztések is érdekelnének, ha van nagyon op játékos adott ligába, akiről tudtok

-
kicsako
őstag
MOST EZ MI????
Vezetek 3-1re, 90. perc. spori lefújja a meccset, és amikor beadná a meccs végi menüt kiírja hogy connection lost, és beírta vereségnek... kicsit sem baszott fel így estére
Viszont még pár napja sima online seasonban lőttem egy elég fasza gólt.

https://www.youtube.com/watch?v=mEYsksgYOGQ -
kiserik
senior tag
Szerintem attól függ, hogy kit tol a gép (kicsivel ezelőtt Kolasinac úgy futott el rendre anchor Karsdorp mellett landával, mint a TGV). Én eddig se tudtam lefutni a védőket, ez után se nagyon tudom, csak ritkán
Ez valahogy nem megy, ha előnyben is vagyok, utol érnek 
Más: most nagyon büszke vagyok. Az előbb Ronaldo (brazil), Lacazette, Alli, Eriksen, Bakayoko, Kante, Walker, Rüdiger, Bailly, Rose, De Gea hódolt be a csodálatos 'Supermario' Balotellinek

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
csaszika87
üzenetére
próbálj meg egy router cserét, sajnos upc-nél anno nekem is sok bajom volt egy típusú routerrel...
az meg hogy ők látják, semmit nem jelent!
anno a boxom hűlókártyááját is 100megásnak látták 1 giga helyett...
-
Toguro San
tag
Nem tudom ti észrevettétek -e, de engem az rohadtul zavar, hogy amióta jött a patch és sprintelek egy játékossal, valamikor akkorát bök a labdán, hogy nem éri utol..... nem is ritkán....
-
chop
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Szerintem igy eletszerubb, mint tippelgetni, hogy kit is iranyithat az ellenfel. Ha pedig az a cel, hogy minel eletszerubb es jatszhatobb legyen, akkor ez a valtoztatas igenis jo irany.
-
csaszika87
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem, ha a szakadás pillanatában azonnal betöltök egy oldalt a böngészőben, akkor gond nélkül bejön. A routeren sem látszódik semmi változás(nekem legalább is).
-
MdewC
nagyúr
Szerintetek lassultak a játékosok?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
csaszika87
üzenetére
router is újraindítja magát ilyenkor?
-
csaszika87
csendes tag
Sziasztok, segítségre van szükségem. PC-n játszom és napok óta 4-5 percenként megszakad a kapcsolat szerverrel, kb azonnal tudok csatlakozni, de tudjuk hogy mivel jár a szakadás. Amit eddig megtettem, nem időrendi sorrendben: beszéltem UPC-vel, visszamenőleg is megnézték és nem láttak kapcsolati problémát nálam. Újraindítottam a router 100szor, cseréltem a kábeleket, a router beállításoknál hozzáadtam az EA által megadott portokat, eredmény semmi. Ugyan úgy gondol egyet és ledobál a szerverről. Van bármi tippetek? Előre is köszi.
-
kiserik
senior tag
Gyerekek, aki szerint nem változott a játék, annak idáig szerencséje volt. Most játszottam egyet, gyakorlatilag az ellenfél azt tehetett, amit akart. 2-t nem tudtam emberhez passzolni, a kaput meg még véletlenül sem találtam el (Parolo 16-ról kirúgta a stadionból pl). A legjobb, mikor a végén kijött a kapussal félpályáig, mert nagyon menőnek érezte magát, szereltem, passzoltam, de persze, hogy nem a 2 tisztán állónak gondolta a játék, hogy akarom adni egy kis passz pöttyintéssel, hanem jól odakurta a védőjének. Mondjuk ezt a meccset végig röhögtem, annyira szánalmas volt.
-
ShiberMonkey
senior tag
Ez most komoly ?
Azért mert így aki belerúgta volna a játékosodba vagy eladta volna a labdát így látja hogy hopp oda nem kéne adni. Ráadásul a játékban a játékos váltásnál előforduló probléma hogy nem arra vált (amit mostmár lát az ellefél) akire szeretnék és megindul másfelé és jön a ráadás, mivel a 17-hez képest itt a játékos csak díszkiséret ezért addig kell kattingatnod vagy right stickkel nyomkodni még oda nem ugrik ahova szeretnéd. Ezzel vagy plusz 5-6 métert közelebb jön a kapudhoz. Valamint én kiküldtem a játékost zavarni (amit idáig egy normál vagy amatőr játékos csak tippelgetett hogy a gép vagy én vagyok) és futottam zárni a sávot vagy kivárni, ez is megszűnt, mert amint látja hogy passzív vagyok, úgy azonnal rávezeti a védőre (aki ugyan úgy nem csinál semmit).
Igen, én is látom ez igaz, de ha olvastad volna visszajött a hendi/script is. 4 db ajtó-ablak ziccert hagytam ki, úgy hogy belsővel lőttem Nanival/Immobilevel.
Szóval ha nem tudsz/sokkal nehezebben gólt szerezni akkor ezáltal az ellenfeled nagyobb előnyre fog szert tenni. -
sz_abika
addikt
Epp most alartam PS4en még venni egy jo kapust, erre kint vana patch es érezhető a drágulás a
-
A guru
addikt
Na letoltam 4 SB és 4 online season meccset az új peccsel, igazából az első meccsen az első félidőben volt fura, hogy jobbak a kapusok és kicsit pontatlanabbak a lövések, amúgy minden maradt a régi, szerintem csak előnyére változott a játék, nincsenek végre 7-8 gólos meccsek. Online seasonsben pedig 4 szezon után 4 kupa a zsebben.

-
mr.dana
aktív tag
a transfernél miért vesz le bizonyos esetekben 5% - ot ?? PS4

-
chop
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Amikor offline jatszol egy haveroddal, akkor is latod, hogy kit iranyit a masik. Muszaj latnod, mert ha nem latnad, akkor az ellenfeled se latna, hogy kit iranyit. Szerintem az az etalon, amikor egy masik ember ellen jatszol egy konzolon es ehhez az is hozzatartozik, hogy latod, hogy kin a kurzor az ellenfelnel. Nem mellesleg te is ugyanugy latod, hogy o kit iranyit. Ez igy miert nem fair?
-
ShiberMonkey
senior tag
Ez nevetséges
látja az ellenfél kit irányítok ?
mi ez óvoda ?
azt még tegyük hozzá hogy 4 zicceremből 4 kimaradt 2 x csúszott be az ellefél hátulról 0 piros neki 3 ból 3-om gól. Szóval amit végre nem éreztem a script most visszatért hála az égnek. Plussz még segítsük halálra az ellenfeleket, nyugodtan lássa hogy védekezek. Teljesen fogalmatlanok tudnak támadást vezetni.
Látja a gyerek hogy zárom a passz sávot és visszafordul
Régen ezt lehetett alkalmazni mint csel most ezt is vegyék el. Fantasztikus, következő patch mi lesz ? Vezeted a labdát és ellövi magától ?
vagy automata passzok ? Vagy letehetjük a kontrollert és nézhetjük ahogy gólt lő a gép ?
Felháborító ez az egész, a tegnapi gameplay a mostanihoz képest egy megváltás volt. -
Meghivott
addikt
Nem rossz csomagokat ad a mai SBC. Csak eshetne már valami

-
Toguro San
tag
Ami nekem nagyon pozitív és most tapasztaltam karrier módban, hogy a védő játékosomnál a labda (Vallejo) ártalmatlanul passzol Marcelo-nak, majd elfekszik és elkezdi a földet verni mert megsérült! Anélkül hogy bárki hozzá ért volna vagy bármi.... Spontán sérülés! Ez nagyon pozitív hogy ilyet betettek! Erre évek óta várok! Már csak annak örülnék ha néha a kapus is lesérülhetne! Nem tudom, valaki már tapasztalt ilyet? Lehet csak annyira ritka hogy nekem nem esett ilyen eset. De annyi komoly kontaktot él át a portás, hogy néha néha... 1000 alkalmanként ő is lesérülhetne....
-
Stromi
csendes tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
NAGYON KÖSZÖNÖM

-
Stromi
csendes tag
Tudna vki segiteni hogy hol tudom letölteni a játékot, Origin-röl?
Cd kulcs-om van de originbe csak a vásárlást ajánlja fel... -
Jokko
tag
válasz
s0p0q0r
üzenetére
Ami az utóbbi években általában működött: kiválasztani az aktuális TOTW-ból a "népszerű" IF kártyákat (jó statok, jó nemzetiség és/vagy bajnokság). Ha ez megvan, akkor azon a héten, amikor nyithatóak, megvenni őket vas/hétfő/kedd este, vagy amikor kikerül egy áron alul. Miután nem nyitható a kártya, várni hogy kússzon feljebb az ár, ez általában megtörténik pár hét alatt, néha nagyon gyorsan. Közben érdemes figyelni, hogy hogyan játszik az adott játékos, ha esélyes egy újabb IF, az általában lejjebb viszi az árát. (Ez nem mindig történik meg, mert ha az új IF brutálisan jó statokat kap, akkor nagyon drága lesz, sokan eladják a régi IF-et, mielőtt kijön az új (panic selling), és ez végeredményben azt eredményezheti, hogy nem esik be nagyon a régi IF ára
)Ami még tavaly működött SBC miatt: venni olyan IF kártyákat discard ár környékén (10-14K gold IF), amelyek viszonylag magas rating-gel rendelkeznek, de a kutyának sem kellenek. Várni valami SBC-ig, amikor kell IF a teljesítéshez, akkor egyből megnő a kereslet

-
scholl
tag
a lepasszolos szabadrugás hogy működik?
LB + fake shotra emlékszem, de az most nem akar működniszerk. lehet, hogy LT -kell...
-
Toguro San
tag
Megelőztél, mert én is hasonlóan vélekedek! Játszottam pár meccset 1-1, 2-0, 1-0
És meccsenként olyan 10-12 kaput eltaláló lövésem volt, mely teljesen reális. Kapus védi azt amit védeni kell normális esetben és (eddig azt tapasztaltam) hogy ami tényleg jó lövés és helyezve van, az gól! Tehát nincs úgy elszúrva, hogy vagy minden gól, vagy mindent kiszed...
Nekem eddig maximálisan pozitív a patch-eredménye -
chop
őstag
Nyomtam egyet a patch-csel, a szurke haromszog vilagbajnok, nagyon jol lehet vele latni, hogy hova erdemes passzolni, mit nem fedez az ellenfel, a kapusok SOKKAL jobban vedenek, ennek ellenere ket tavoli bombaval tudtam nyerni 2:1-re. Viszont volt 12 kaput talalo lovesem, szoval jol vedenek. Meg nem mervado a velemenyem, mert csak egy meccset toltam, de mintha lassabb lenne a jatekmenet, de nekem egyelore ez jobban tetszik, mint az elozo volt, az a krva rohanas nem az en vilagom.
-
s0p0q0r
aktív tag
IF lapokkal hogyan erdemes kereskedni?
-
Lori82
senior tag
Rüdiger-t,Bakayoko-t használja valaki?Chelsea szurkoló vagyok,de a csapat szimpátia nem mehet az erdményesség rovására

-
dtrms
aktív tag
válasz
üzenetére
Hát én ennek a price range növekedésnek nem örülök.... az összes játékos amit be akartam szerezni szinte a duplája lett

Szerk.:
A lövés gomb nem egyenlő a szerelés gombbal. Nincs olyan hogy szerelés gomb. Talán ezért nem is megy sokaknak a védekezés !? (no offense)
A lövés gomb az csak az egyik módja, belépésre és mez ráncigálásra alkalmas. Azt szerintem már csak végső esetben használd, illetve elfutó sprinterek ellen. De ha sokáig nyomod hosszan lerántja és az neked nem lesz jó
Illetve ha megtolja a labdát és ezt nyomkodod, akkor nem szerelni fogod hanem elrúgni a labdát.Valaki linkelt itt egy nagyon nagyon jó Ovvys tutoriált, amiben szépen elmagyarázza, hogyan és hányféleképpen lehet védekezni. És hogy melyik szituációban melyik a legjobb megoldás.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű kérdésem/problémám lenne.
Tegnap jött meg a játék, csak kipróbálásra volt időm. Azt vettem észre, hogy a szerelés, ami alapesetben a lövés gombon van (ha ugye nincs nálunk a labda) valamiért nem úgy működik, ahogyan kellene.
Konkrétan nem igazán megy a "lövés gombos szerelés", mikor rátapadok az ellenfél játékosára és elkezdem püffölni a szerelés gombot a játékosom neve alatt elkezd töltődni a "lövés erősség csík"
.Most nálam nincs jól beállítva valami, vagy ennek ilyennek kell lennie?
Amúgy Fifa 17 anno kimaradt, a Fifa 16-tal játszogattam ezidáig. Ott semmi gond nincs a szereléssel.
-
törölt tag
Ma megvolt az első rage quit-em, az idei részben most éreztem először igazán azt, hogy visszatért a hendi.
Engem ez zavar a legjobban az egész fifában, ahhoz lehet alkalmazkodni, ha gyorsul, vagy lassul a játékmenet, meg hogy vannak op dolgok, amik pár patch múlva már használhatatlanok lesznek és vice versa.
De azzal nem tudok mit kezdeni, hogy a gép dönti el, hogy mikor menjen jól a játék. És ez nem a patch hibája, mert aznap amikor kijött tök élvezetes volt az egész, úgy éreztem hogy én irányítom a csapatot, stb. Akkor is kaptam ki párszor, de az egyértelműen azért volt, mert jobb volt az ellenfél.
Ma viszont hirtelen elfelejtettem játszani, nem ment a passzolás, a játékosok szaladgáltak össze-vissza, nem tudták lekezelni a labdát, nem jött össze semmi, olyan volt mintha egy teljesen másik játékkal játszottam volna.
2 meccsen kaptam 6 gól, de mindegyiket valami lehetetlen helyzetből, amit nem lehet levédekezni. Vagy random rálövik 20-30 méterről valami non-rare játékossal, vagy szinte nullszögből miután végigsprintelt a széleken és az alapvonalon, de egyiket sem szépen kidolgozott helyzetből szerezték.Na mindegy, ez az a dolog ami úgy látszik soha nem változik a fifában.
Közben viszont végre PC-re is megérkezett a price range update, legalább ennek örülhetek. -
szcsaba95
tag
Sziasztok! Szerintetek Ederson otw lapját lenne értelme becserélni Bernardeschi és Kessie otw lapjára? Olasz csapatot építek, DC már nálam van és nem tudom eldönteni kivel érdemes hosszú távon számolni, kinek nőhet nagyobbat az értéke a jövőben.
-
dtrms
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ez megvan 30-ból. Nem tudom milyen platformon játszol, de PC-n 43-at ír rá. Én amikor összeraktam 20-22 körül megvolt. Csak licitelj
-
dtrms
aktív tag
válasz
Varvik13
üzenetére
Én nem raktam rá semmit, mert jó úgy ahogy van. Egyébként még Sanchest tudnám ajánlani, ha komolyabb védekezési szerepet szánsz erre a posztra. Nálam konkrétan áthatolhatatlan. Megfogta már Ronaldot, Messit, de még a Fenomént is
...és csak véletlenül próbáltam ki, mert olyan kicsi a ratingje, hogy elsiklottam fölötte (nyitottam, csak nem tűnt fel).(#2630) Lori82:
Cedric szerintem nagyon jó kezdésnek, főleg ha ennyire kevés pénzed van még. Clyne-ra biztos nem költenék, mert kétlem, hogy jobb lenne mint pl Cedric. Én majd Valenciát fogom megvenni a helyére. Lenne is rá pénz, de most annyi pakkot kapok (SBC, icon és sb miatt), hogy egyelőre várok.Más:
Patch óta valami nekem se jó. Az szerintem hülyeség, hogy lassult volna bárki is meg hogy kiherélték a passzokat. Én ugyan úgy tudok sprintelni és passzolni is, de a lövésekkel van valami. Pontosabban a balansz el lett rontva szerintem. Így hogy a kapusokat húzták, nem kellett volna a lövésből visszavenni.
Patch előtt SB: world classon sima (persze sokszor szenvedős) 5-0 / 5-2 ..stb eredményeim voltak
Patch óta meg alig tudok gólt lőni a gépnek
(persze nyerek, csak a pontokban meglátszik a kevés gól )Online szerintem annyira nem érezhető ez a változás.
-
gabesz82
őstag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Én is úgy érzem, hogy jóval "nyúlósabb" lett a játékmenet... és ismét úgy érzem, hogy a védők már beérik a csatárt, hiába gyorsabb papíron...
Viszont a kapusok érezhetően jobban védenek, nincsenek már 7-8 gólos meccsek (legalábbis nekem), ill. a lövést is nehezítették (de ez inkább a kapusok javulásával függhet össze). Amit viszont érzésem szerint nagyon lebutítottak az az LT-s védekezés

-
Takika14
aktív tag
Minden évben ez van, kiadják megszokod aztán 2 hét múlva teljesen átírják.. szánalmas.
-
MdewC
nagyúr
Hehehehehehe!!!
Már csak röhögök akkor, sírt a nép, minden fórumon, akkor itt van, lehet játszani.
Gratulálok akkor megint az ea-nek, ha 4 nap után here, hogy egy klasszikust idézzek.
Köszi az infókat srácok.
Szerk: mondjuk sok minden túl OP és könnyű volt, várható volt, hogy változik pár dolog.
Zsolti: 40K? Hm. Egy nonrare csapatra elég lesz.

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Van 40000 coinom. Érdemes most összerakni egy BPL csapatot, vagy egy olaszt és később BPL-t?

-
v-man
őstag
Pl hiába nyomtam meg hosszabban, hogy a távolabbi játszótárshoz adjon, ahhoz passzol, aki a gépnek tetszik. Pro fokozaton (squad battles) eddig a gépet könnyedén kipasszolgattam, most nem ment. Újra kell szokni. A lövések meg teljesen megváltoztak, 4 olyan lövésem volt, a 4 meccsen, ami eddig tuti gól volt a 18-ban, most meg kiütötte a kapus. Közben játszottam egyet még, egy szedett vedett bronz és néhány rare gold játékos ellen, 4-3ra nyertem, fut champions mód, de úgy éreztem annyira tolta a gép, mint a 17 végén 😕
-
Mr.Rain
senior tag
Nekem nem megy a patch óta (Xbox). Eddig egyre továbbmentem minden div-ből, most kiestem Div 6-ból és azóta van 2 vereségem is. Nem tudom, hogy lag miatt érzem úgy, hogy lassabb lett a játék, vagy a patch miatt. A csatárok lassultak szerintem. A szöglet fejesek már nehezebben gólra válthatóak szerintem. A taktikámat most kidobhatom, az 5 2 1 2 nekem nem működik jelenleg.
Más valaki?
-
v-man
őstag
Hát 4 meccs után a patch miatt úgy érzem újra kell tanulnom támadni. Nem csak a lövéseket, a passz játékot is kiherélték szerintem.
-
kiserik
senior tag
válasz
Takika14
üzenetére
Sokszor sajnos én is pont így vagyok. Nálam főként akkor fordul elő, mikor (mint már láttuk korábban) egy teljesen rossz chem-ű csapat jön szembe, vagy ilyen non-rare félbohóc gárda. Sima Brozoviccsal már nem először szlalomoztak az embereim között, ahogy Andersonnal sem lehet, de pl pont most játszottam egy non-rare csapattal div6-ban, egy Nikola Milenkovic nevű 70-es tag volt az egyik CB. Na őt speciel, sem megkerülni, sem lefutni, sem kicselezni nem tudtam a Fáraó-Belotti-Anderson hármassal, de pl Carlos Sanchez is olyan tempóban közlekedett a pályán, hogy csak kamilláztam. A poén az lett a végére, hogy momentum nélkül kikaptam valami 2-0-ra, vagy 3-1-re (pontosan nem emlékszem, úgy felhúzott), majd a végén, kis töltögetés után (meg akartam nézni ezt a veretes csapatot, hogy okuljak belőle, van hová fejlődni a csapatépítésben
), jön az üzi: "Kedves felhasználó, sorry, de itt egy jó kis DNF. Kabbe!"

Sajnos SB alapján is úgy tűnik, hogy megint díjazza a játék a non chem csapatokat.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Van tactical defending és legacy defending. Legacy defending beállításnál lényegében csak az x-et kell nyomni és védekezik a gép helyetted, ezt csak offline játékmódokban tudod használni, online nem. (FUT-ban egyáltalán nem, szerencsére)
-
Z'Z"
őstag
válasz
TrueGooner
üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Egyelőre 16 topik összefoglaló.
Köszi.
-
TrueGooner
senior tag
Mi az az IF lap? Tálalok valahol egy összefoglalót a rövidítésekről?
-
Takika14
aktív tag
Az embereim mindenfele mentek csak arra nem amerre kellett volna, védők összefutottak egy helyre vagy óriási folyosót hagytak amit könnyedén ki is használt az enemy. Körülményesebben vették át a labdát is, passz gomb nyomására forgolódott mint valami kretén és kb 2mp-el később passzolta le kitekert testhelyzetből.. Cselezésre többnyire nem reagált. Meg ilyenek.
Remélem csak nálam vagy elenyésző esetben fordul elő de baromi idegtépő.. Neki ugrok most kaja után megint hátha jobban fekszik majd.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hülyeség. Röviden.

De próbáld ki és írj tapasztalatot.
Takika: Mi volt? Mit érzel mi változott? Tudsz higgadtan írni néhány észrevételt?
-
gabigyerek
senior tag
Skacok, ha jól tudom a védekezésnél át lehet állítani a védekezési formát containről legacy-re vagy mire, amikor rátámad az x nyomásával az ellenfélre nem területet véd. még nincs meg a teljes game, de demoban van ilyen opció.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Valós és Concept Squad is lehet, szóval így még reális is.
-
Takika14
aktív tag
Update után első 3 meccsen kaptam 14 gólt és lőttem 2 gólt.. Szánalmas megint ez a játék, eddig teljesen jól ment, nem volt gond természetesen bele kellett babrálni megint..
Bár mit állítottam semmi nem használt.
Ez a contain meg már-már undorító méreteket ölt, IF lapoktól kb lehetetlenség elvenni a labdát mert ráfekszenek a gombra. Nevetséges az egész.
13-tól mindegyik részt megvettem de ez volt az utolsó vannak fontosabb dolgok mint, hogy ettől a szartól kapjak agyérgörcsöt..
-
v-man
őstag
Megjött az 1.4 gigás update xboxon is.
-
Lori82
senior tag
Cedric jó?Mert Zappacostával a viszonylag jo statok ellenére nem vagyok elégedett,állandóan lemarad és a jóval gyorsabb Walcottal kell kisegítenem.Akarok egy RB-t,de Aurier,Bellerin és Walker számomra jelenleg elérhetetlen. Talán 1000 zsetonom van
Néztem Clyne-t 10k körül mozog,csak visszavitték a Pace-t és nem tudom,hogy úgy megéri-e azt a plusz 6k-t -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Még jó, hogy lenne pár koccintás előtte!

Más:
Srácok! OTW lapok meddig nyithatóak?
-
MarioAna
senior tag
de rohadt jó, hogy valaki elkezdte price-fixelni Nainggolant...összekaparom rá a 190-200k coint, erre valami idióta az elmúlt napokban megvette az összeset 200 ezer alatt, most meg felteszi 300k-ért

persze csak erről az oldalról idióta, amúgy piac manipulációból csillagos ötös, de rohadjonmegazé'
-
Varvik13
csendes tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Abszolút jogos amit írsz, úgy látszik idén még nem sikerült up to date-re hangolniuk az árakat, viszont én sokszor csak mintának nézem meg az ott összerakott csapatokat és inkább keresek klubbon belül olcsób és beáldozhatóbb alternatívákat.
A héten egyébként minden elérhető sbc-t megcsináltam, viszont szinte csak buktam rajtuk, egyetlen értelmes játékost sem kaptam.
-
Varvik13
csendes tag
-
dtrms
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
De 100%-ban valós csapatok! Én láttam a saját csapatomat Rekál videójában
Én voltam az első sqad battle ellenfele.(#2619) Varvik13:
Nekem csak Wijnaldum van meg. Nagyon szeretem de csak szimpla CM poszton supportként jó (kiszolgálni nagyon tud). Jól mozog, cselezni is tud, passzai nagyon jók, lőni is tud ha úgy van. Nekem valószínűleg elég sokáig ki fog tartani.Most így néz ki a kp:
Gueye (CM, de védekező) - Rooney (CAM) - Wijnaldum (CM, support)Ebből csak Gueyet akarom hamarosan cserélni, mert a lövései nagyon gyengék, és néha szükség lenne rá.
-
Bazsi1987
őstag
Az sbc-hez van valahol segítség hogy rakjam össze őket?
-
Varvik13
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi játékosokkal kapcsolatos tapasztalataitokról érdeklődnék, hogyan muzsikálnak BPL csapatban, milyen chemmel érdemes használni őket, illetve érzésre in-game milyen velük játszani, melyiküket érdemes, illetve kevésbé érdemes megvenni?
Lallana
Wijnaldum
Yaya Touré
Fabregas
Henderson
Mata
Can
GündoganVálaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv,
Varvik -
Francesco003
aktív tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele de ezek közel sem valós csapatok.A gép krealja össze.Ne mondja nekem valaki ,hogy 3-4 legdrágább ikon melé nonrare arany bronz ezüst lapokkal játszanának....
Gondoltam arra is mi van ha loan playerek de az max A 2 Ronaldo.... -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
El kapni el tudnád, egy nagy verés kíséretében!
Kardoskúti divat. 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
tudomásom szerint ezt a sony vétózza, pedig nagyon jó lenne!
MdewC kollega grabancát is el tudnám kapni végre!

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Cross platformra megoldás ?

-
Mr.Rain
senior tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Mi van csíra, nincs pénzed rendes ST-re?!

-
gab.gergely
tag
Az mennyire beteg dolog, hogy bedob SB-be október 3.-án egy októberben regelt csapatot és a csatársora CR-Bale-Messi? (a többiekre nem emlékszem)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
szívesen játszok bárkivel! x1-en...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Francesco003
aktív tag
Nem éreztem még gyengeségét.
Amúgy azok szerencsések közé tartózok akik wep appot kezdetektől tudták használni.Megvettem előrendelve és azt a 3 nap pluszt nonstop kereskedtem és jelenlegi árak feléért vettem meg mindenkit.
Az összes sbc megcsináltam (már a ligások fele is megvan)+kezdő tőkének 12k fifa point. -
Garsza
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Florenzi nem gyengus és alacson ott LB ben?
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért jó kereskedéssel meg egy kis szerencsével összehozható. Jelenleg kb. 4M volla volna. Abból kb. 700k van meg. Plusz OTW Berna, OTW Costa, Marci.
Árak is lesznek lejjebb szerintem. Sbc ket csinálgatom, jöhet esetleg egy szerencsés nyitás is.
Úgy hogy szerintem nem teljesen veszett ügy. De nem is 100% hogy össze jön.(#2604) Francesco003
Az nagyon szép. Szerencsés nyitás vagy ennyire jól megy a kereskedés? Mondjuk én még nincs meg DP re a lé, addig inkáb forgatom a coint. Magasabb tőkéből több profitot lehet generálni. -
A guru
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- 0perces Kolink KLA-003
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez valahogy nem megy, ha előnyben is vagyok, utol érnek