Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
etaclan1984
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Itt mindenki csak úgy veszít

-
Attis1117
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Persze
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lel, azóta megint letörölted?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sok sikert, az utolsó patch egy picit javított. Nem jó, de jobb.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Legalábbis én ezt tapasztaltam, de lehet csak más régióban vannak. Mondjuk az nekem sem ártana, unalmas már folyamatosan a laggoló lengyel és török ellenfelek ellen játszani.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
DIV1-ben is alig van már csaló, valamit biztos csináltak. Tavaly minden 2. ellenfél az volt, most kb. minden 10.
(#15438) LedyGyuszi: Valami pakkot nem adott? Olvastam ilyenről twitteren.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hányszor tetted már fel újra a játékot?

Az elég sok, de valamennyire érthető.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egy jó kis FIFA Street jöhetne már PC-re. Az sem érdekelne?

Amúgy csinálhatnának valamit a sérülésekkel, a legutóbbi meccsen 2 is volt, lassan többe kerül, mint a squad fitness...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pedig idén a "nagy" védelmet is behozták, így már nem lehet AltTab-ot nyomni, az nagyon kemény csalás ám!

Kár, pedig mindig megnéztem szünetben a facebookot vagy zenét nyomtam be, de most már vigyázni kell, nehogy véletlenül megnyomjam a Win gombot, mint máskor amikor egy gólt szerettem volna rögzíteni...
Annyi pénzből amennyi egy "lightning round" alatt összejön nekik, olyan védelmet kellene csinálniuk, hogy csak na... Online szezont már nem is nagyon játszom, mivel alapból gyatra a nyeremény is, a draftban meg jó, ha lő egy öngólt, legalább több csomagot kapok. -
balisz
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Olyan régi már a program, hogy nem kompatibilis a rendszereikkel, így azt sem tudják, hogy működik.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
PC-re is jött most, de vágom, az ottani alap problémát évek óta le se ..., de most a konzol egyből kapja. Jogos.
-
toome1985
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Be a proban ugyan ez van csak ott a traiteket lehet kimaxolni 5 perc alatt. Arra is baxtak pedig kezdetek ota megvan.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vót, állítólag jobb se lett, de majd tesztelni kell...

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez mán csak így van, vmi nem változik.

-
bdave16
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Srácok használjátok az ilyenek csak azért azt ne mondjuk már,hogy a bellerin meg a walker szar a zabaletahoz képest,mert ez ritka nagy hülyeség.
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sztem még az is sok neki
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
No offense, de ez szerintem leginkább a te érdemed, nem Meieré!

Te máskor is ilyen nonrare goldokkal nyomtál le mindenkit. -
Keller16
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szoktál te normális csapatokkal is játszani?

-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
noobok ellen könnyű.

-
dvtkfan
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát hiszem ha látom...
Az első napoktól játszom a 17-el, így elég könnyen lehetett még az elején feljebb lépkedni a divekben, így sikerült feljutnom az 1.osztályba, pedig amúgy egy nudli játékos vagyok...
Azóta a 4 hónapos gyerkőc az ölemben, játék indít, és figyelem az ellenfelet, a club nevét...már rögtön lehet tudni hogy csaló-e vagy sem...lehet, hogy szemét dolog, de ha nem csalóra utal, akkor el sem indítom a meccset...ezzel a módszerrel már kb. 10X nyertem meg az első osztályt...lehet ezért szemétnek fogtok tartani, de ha az ea nem tesz ellenük semmit, akkor legalább már nekem is legyen belőlük hasznom...mert pl ha épp rendes meccset akarok játszani, akkor sose dob be rendes ellenfelet...ma is 8. meccsre lett rendes ellenfelem...előtte 7 csaló, amiből 5 öngólt rúgott...
Ja és a draft-ról már ne is beszéljünk...az teljes mértékig játszhatatlan...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Meddig? 1 hétig?
-
bdave16
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ennyi,profizmus

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Érdekes, hogy még mindig ezekkel foglalkozol. Nyilván mindenki mond hülyeségeket, én többször is megtettem, de pl. már meguntam a játék rendszeres hibáztatását is a hendikep miatt, inkább csak teszek rá, úgysem tudok olyankor sok dolgot tenni. Én minden alkalommal elnézést kértem, amikor valakivel "vitába" keveredtem vagy ha nem tetszett, hogy valamiért "odaszóltak", mert az esetek döntő többségében csak segíteni szerettek volna, én pedig megtiszteltem őket azzal, hogy igazat adtam nekik (mert igazuk is volt). Hajlamos voltam/vagyok a játékot hibáztatni akkor is, amikor a saját bénázásom miatt nem megy a dolog, hiszen a legkönnyebb másokban keresni a hibát, pedig csak tükörbe kellene néznünk néhanapján. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Viszont az, hogy te minden egyes alkalmat megragadsz, hogy valamivel odaszúrj, egy kicsit már unalmas. Igen, régen kiléptem ellened a 16-ban, amikor már sokkal mentél, mert felbosszantott az, hogy bénáztam, de ma már nem tenném és ezt már többször elmondtam, sőt, elnézést is kértem tőled és egy másik fórumtárstól is, akivel azóta már játszottam is egy-két elég jó meccset! Pedig én tisztellek, mert talán a legjobb játékos vagy a fórumon, legalábbis PC-n biztos és már régóta igyekszel segíteni másoknak, ahogy anno velem is tetted. Nem várom el ugyan ezt cserébe, csak hagyjuk ezt! Tudom, hogy sok esetben rohadt idegesítő tudok lenni, de akkor is...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na már megint kezded?!
-
Lori82
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Engem tegnap a Draftról dobott ki az elődöntőben, 2-0-ra mentem...Imádtam,persze,hogy nekem könyvelte el a DNF-et.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pedig néha én is elhiszem, amit írok...

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó kis háttalpasszosztgól, felbecsülhetetlen.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mi az a divízsön?

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ugye azt tudod, hogy én ezt egy védőre írtam?
Egy csatárnál megbocsátható, ha nem tud védekezni, de én egy olyan védőt inkább nem tennék rá erre a listára, aki minden második meccsen elkövet valami olyan hibát, amiből az ellenfél gólt szerez.ferni: Jó tudni, hogy olyan is van közöttünk, aki megnézi az összes klub meccsét, ennek nagyon örülök.
Abban egyetértek, hogy fontos meccseken, kritikus pillanatokban, például egy szögletnél a BL döntő utolsó percében képes eldönteni egy meccset, de egy elvileg top védőnél nem fér bele ennyi hiba. Tényleg rohadt sokat hibázik és ez egy védőnél nem megengedhető. Lehet, hogy nagyon sok gólt szerez egy védőhöz képest, de basszus, a védőket a védekező skilljeik alapján ítéljük meg, ne a góljaik alapján. -
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pfúj. Erre ennyi a reakcióm, nem több.

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem ne mond, input lag eleje óta kikészít, 2016-ban egy ilyet benne hagyni egy játékban...
A másik meg a felhúzott védelem: a tag védekezni nem tud, csak rátapad a containre és mindent megold neki a védelemben az AI. (nem team containről beszélek, még mielőtt
) -
chop
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Input lag nalam is, plusz teljesen az ellentete, brutal lassu passzok, ha meg RB+A-val passzolok, akkor elpattan az embertol. One es online seasons amugy.
Komolyan, ahany ember, annyi experience...

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Fúj. Quick sell, aztán törlés.

-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
add el mindet, aztán a coint is, aztán szedd le, így jársz a legjobban.

mondjuk Pogbából csinálnék egy mocskos nagy hamis kilencest a helyedben és mennék hentelni.

-
ferni
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ismerős.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lel, nem reggel 6ig lehetett?
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Tudnátok pár fontos és hasznos infót írni, hogy mi változott és mit láttok az új patchban???
Köszi!
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az Alt+Tab még mindig kivág...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem egy kicsit hiányzik a magyar kommentár. Igaz, hogy nagyon szar volt, de legalább lehetett rajta röhögni, mondjuk néha itt is van 1-2 viccesebb kommentár.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem a Gold 1 lehetett volna meg, de benyomta az AMD frissítés értesítését...

Végül is mindegy, kb. ugyan olyan csomagokat kapok, a mega packot amúgy sem szeretem. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Bocsánatot kérek tőled is kolléga!

Béna voltam, nem tudtalak megverni, valószínűleg ezért bosszantottam fel magam.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem ezért mondtam. Ha úgy lenne, akkor már rég csalnék a seasonsben, de nem akarok. A draftban sem szeretnék, csak idegesítő, hogy 10 meccs alatt sem lehet előrébb jutni. A legjobb játékosokra sincs szükségem, megvagyok az alap BBVA csapattal.
De persze lúzer vagyok a fifában, ez tény. Bár még mindig jobb, mintha az életben lennék az.Más: Valaki próbálta már André Gomest? 433(4)-ben játszatom bal oldali CM-ként. Jól látszik, viszont gólpasszok tekintetében nem hozza ugyan azt a szintet, mint Boateng CAM és Hernández CM. Utóbbiak jóval több gólpasszt adnak és gólokat is lőnek. Ez normális vagy esetleg nézzek valakit a helyére? Nem panaszkodásképpen, csak furcsállom, mert nem érzem úgy, hogy csak a középpálya jobb oldalát játszatnám.
-
rvn_10
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem vagy egyedül, ha kapufára játsznák, meg kihagyhatatlan helyzetek kihagyására akkor én is aláznék, ma vagy 10x huztam fel magam, és hnap mehetek gamepadot venni mert az is megdöglött

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Teljesen megértelek, nálunk is ugyan ez a helyzet. Tegnap volt nekem hasonló, mármint, hogy nem éreztem jobban az ellenfeleket, ma viszont volt 2-3 nagyon durva. A játékmenetet meg már írtam én is...
Nálatok hogy van szintezés? Nálunk 18 win-nél kezdődik még csak a gold. 14 a silver teteje. Elite 3 30 win, az elite 1 36 win. Mondjuk a díjazás is elég magas.
Kitartást mindenkinek.

(#4425) rvn_10: megmaradnak, pici pluszt kaptak a sima lapokhoz képest. Jövő hétvégén 3 napig irreálisan magas statokat kapnak, de csak 3 napig, aztán visszaáll a mostani értékeikre.
-
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Bazz mindenki 99...

-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az EA-nél a FIFA részlegen mi a fenét csinálnak egy év alatt, hogy ilyen hibák vannak a játékban? A munkaidő fele kávézgatás meg dumaparty?

-
bdave16
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nemtudom,hogy figyelted-e,de már én is linkeltem egy ilyet. Lehet én is csatlakozom a konzolosokhoz. Legalább mehet a Madden is.

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát ez hihetetlen, és nagyon szomorú...
Már elkezdtem félre rakni jövőre egy konzolra... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére

Én az előbb vágtam ilyen fejet, amikor az utolsó draft meccs jött volna, odáig jutottam, hogy látom az ellenfél keretét és ekkor hirtelen bezárult az egész játék. DNF
-
bdave16
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én úgy tudom keddenként van,de az a lényeg,hogy a FUT Championsben is törlik őket a toplistáról.
-
balisz
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát meglátjuk, mindenesetre most legalább annyi csalóval játszok mint normális játékossal. Ha ez nem változik max. pár héten belül akkor én lemondtam a PC verzióról. Konzolon amúgy is többen játszanak, draft-ra sem kell annyit várni, PC verzióval csak magát kínozza az ember FIFA esetén.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A kooperatív módot szerettem a 16-ban, itt is ideje lenne belekezdeni. Csak akivel nyomtam még nem vette meg a fifát.

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
A következő patchig én sem nagyon fogok játszani. Az UT-ba egy kicsit beleuntam, alig játszottam az elmúlt egy hétben, a karrier módot is kipróbáltam a patch után, ugyanolyan szar, könnyű még Legendary-n is és túl sok a gól. Levittem a játék sebességét Low-ra, úgy egy fokkal jobb, de sajnos még így is rossz. Legnehezebb fokozat, és 4:1-re verem a Chelsea-t, 5:2-re az Arsenalt, így semmi kihívás a bajnoki címet illetően.
Ha Buffont éltetted volna akkor még hozzászólhatnál 10-szer még ha hülyeség is, de mivel nem ezt tetted, ezért ne szólj hozzá és szégyelld magad.
Kb -
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nincs rá csapatom, majd talán csütörtökön, követelmények nélkül. De gondolom, hogy nem az igazi.

Plusz nálam az is gond lesz, hogy jön majd pár jobb formában lévő játékos, akivel meggyülik a bajom... Bárcsak megbékélnék a javított játékmenettel, mármint, hogy újra tetszeni fog...Guba: Nálam fontos a pace CAM-be, így Niang van ott. +3 pass és phy lappal. Ha van coin, akkor Dybala, ugyan ezzel a lappal.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem be sem tölt az UT, ezért nem is tolom.

-
trapedli
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
No látom ezzel akkor nem vagyok egyedül... Nekem weekend ligueben a legrosszabb (már a selejtezőt sem tudom megcsinálni). Ott gyakori, hogy 3!!! mps-t késik (főleg szöglet után).
Én is már mindent szanaszét állítottam, de nem lett jó. Elég dühítő, hogy nem tudsz jó lenni, mert nem lehetsz jó!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az azért dúrva. Nagyon sajnálom. Nálunk PS4-en is vannak belassult meccsek, de sztem messze nem ennyire durva, vagy gyakori.
Fransescoo: Azt azért hozzátenném, hogy azért, mert én nem jutottam be, nem jelent semmit. Ettől még bárki bármikor bejuthat.
Szerencsém se volt, az egyik döntőben, de betegen/lázasan se érdemes peóbálkozni... Majd legközelebb sikerül, gyakorlással bárki be tud jutni. -
szpal17
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem is ez volt tegnap, megtolva egy kis hendivel. Div 3-ból sikerült úgy kiesnem 5 vereséggel egymás után, hogy folyamatos lag volt. Ráadásul fontos pillanatokban. Összesen volt eddig 8 vereségem, most egymás után 4-5.

Arról ne is beszéljünk, hogy tolta az ellenfeleket a játék. Nem csináltam screenshotot a statokról, de bőven jobb voltam.
Olyan események voltak, amire nehéz magyarázatot találni. Amikor jön egy beadás oldalról és a saját védőm gólpasszt ad a csatárnak, amikor 5 játékosom van még a közelben az kicsit idegesítő.Kell valami új felállást találnom, mert a 4-4-2 itt feljebb már nem működőképes.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
De ezt, hogy kell elképzelni pontosan? Tudtok vmi videót csonálni erről? Tudom, nem egyszerű kérés.
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
És mi van, ha téves a jelentés?

Hogy tudják rábizonyítani, hogy ő az? Valószínűleg dinamikus IP címe van, azaz naponta változik.
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
De honnan tudjátok, hogy ő az, vagy legalábbis mivel lehet rábizonyítani, hogy kitiltsák, ha csak nem követ el újabb szabálysértést ezzel a felhasználóval is?
Mondjuk nekem fogalmam sincs, hogy az eredeti accountját miért csapták ki.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezek szerint nem a net volt szar.

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
- Addressed an issue where the player is forced to substitute an injured player in FUT online matches
- Corrected the shooting and crossing text in custom tactics
- Cut scene for contentious fouls can now be skipped.
- Improved the general responsiveness of shooting.
- Minor improvement to passing responsiveness when the ball is in the air.Köszönöm.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
A sérüléshullám nem igazán áll meg.
Fck it...Ezek amúgy tényleg kellettek:
Increased the CPU AI tendency to attack directly.
Goalkeeper positioning for corner kicks.
Improvements to contested headers logic from corner kicks.
Cut scene for contentious fouls can now be skipped.
Addressed an issue where the selected kit isn't the one used in-game.Kiváncsi vagyok konzolokra mennyi napot csúszik.

(#3729) adamlukacs : Jogos, ez a két dolog még életmentő:
Improved the general responsiveness of shooting.
Minor improvement to passing responsiveness when the ball is in the air. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
én is benéztem ,de legalább megvan a kvalifikáció + az első idei kupa...

kapott gól nélkül, 3 rq-tel...hál istennek boxon nincs lag...
(#3636) Rypejakten:
Tolisso: jól passzol, jól szűr, jól fejel, jól lő (bár ezt még nem mutatta meg, mert a 16oson kívülről eddig egy gólt se rúgtam)Pogba: elnyomhatatlan, jól helyezkedik és mindent elfejel
tényleg nagyon op ez a kis csapat
35ös mélységi védekezést alkalmazok
-
Keller16
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Adblock le van tiltva? Chromeon nálam az kavart be.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó kis internet exploler.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én még csak 8 meccs 3 győzelemnél vagyok, szóval jó ha a legkisebb silver meg lesz, az meg még mindig fos. Az előbb egy totál laggostól kaptam ki. Hihetetlen, hogy évek óta nem tudnak erre semmit sem kitalálni, bezzeg a csalók kergetése ezerrel megy... Én az ilyeneket tiltanám 1 hétre.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hinnye, nem megy neked ez a 'penálti'.

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hogy lehet annyiról kikapni?

Én már kétgólos előnynél is már ultradefenzívre állítom és az életben nem lőnek 2-nél többet, olyan viszont volt, akinek sikerült kiegyenlítenie.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ismerős mióta nyomom ezt a FUT kupát... Mondjuk nálam nem 6-1-ről hanem 3-1-ről történt ugyan ez..
Ma is voltak érdekes dolgok, majd rakok be ide videót.
-
h_eduka
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nyitottam egy Krychowiak ones to watch lapot. Mit lenne szerintetek érdemes kezdeni vele megtartani és fejlődik majd vagy most eladni?
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Rypejakten kolléga már megadta a választ a problémára. Elvileg nem bug
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
SBC-nél nem lehet változtatni a felállást.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Annyit nem dob rajta.
-
mikormit
csendes tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi már túl vagyok rajta!

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jövő hét szerdára DIV1 win, ha megtolod kicsit.

-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
azt az oldalt is nézegettem de onnan még nem vásároltam.
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Áhh, akkor nevermind, köszönöm azért.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Itt nem volt más opció.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Bíztam benned...

-
chop
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
sagem
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nagyon meglepődnék ha az EA beletenné..de még azon is, ha egyáltalán reagálnának rá a szokásos "mindent megteszünk a csalások ellen" szövegen túl..azt meg minden évben elmondják, de semmi látszatja nincs

-
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Van rá esély h az EA belemegy?

-
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kicsit kifejtenéd a lényegét? Gyenge az angolom
A két microsoftos link az mire jó? -
mettek
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
miért nem offline játszol? én alapból béna vagyok az onlinehoz és csak felidegesít 2-3 meccs alatt ezért meg sem veszem....a Journey kivételével meg nem nagyon köt le mert egyszerűen nem tudom begyakorolni amit mások tudnak....cselek, rengeteg passzkombináció...ez olyan nekem mint a MortalKombat ...nincs az az isten.
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
én is mindig belefutok 1-1-be, de ki kell őket szűrni, nem olyan nehéz, főleg az első 1-2 hónap után.
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
mit vártál? komolyan elhitted, hogy idén nem lesznek coincsalók? kis naiv.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó ötlet amúgy, de jön valami értesítés és tényleg lőttek a dolognak.
Az EA-nek elég lenne szétnéznie a TOP100-as listákon, ahol 2-3 éves accountok vannak érdekes statokkal, de erre várhatunk.
-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
F*sza.....
Én még egy utolsó esélyt adok a PC-s változatnak, idén. Aztán jövőre váltok Xbox One-ra.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az szép. Főleg nálam, akit FIFA 16 idejében random esetekben kidobott full képernyőről ablakba meccs közben, ha az originben bejelentkezett egy ismerős, vagy írt chaten. Nem mindig, de nagyon sokszor át dobott ablakba.
-
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi a helpet. Így már nem droppol a menü

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Zsír... Erre az is vonatkozik, amikor a fifa random átvált ablak módba. Mert nálam sajnos jó párszor előfordult...

-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
+1.Remélem működni is fog.
-
thebigK
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Problem solving lvl99
-
Toxy
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Játékban 60 fps van végig. Menüben meg átvezető videóknál van 30.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)