Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát igen, remélem marad ilyen. Most 1 meccsen 5 gól 1 gólpassz. Persze az EA bármikor beleszólhat!

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lukaku nekem is így kezdte (csak közben piacra került
)De általánosságban 10 meccs után érdemes a tapasztalatokról beszélni.
Pár hete áradoztam TIF Icardiról, mostmeg kb 4 meccsenként lő egy gólt...
-
Kristof_94
nagyúr
Son eredményei a DIV4-ben: 7 meccs 13 gól 3 gólpassz

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Utóbbi pár meccsen próbálgattam Fernandinhot Rooney helyett (másik oldalon SBC Can) és valóban lőtt pár szép gólt érkezésből. Csak Rooney valahogy jobban harap és ugye jól lő (bár a szabadok többségét SIF Eriksen vállalja). Még arra gondoltam, hogy a 3 CMet át kéne variálni, Kantet kihozni középről valamelyik szélre és középre betenni valami beton CMet (aki leginkább CDM), aki egyáltalán nem jön fel a támadásoknál.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Tigershark
üzenetére
Topik összefoglaló, benne van az ea support száma, jelentsd.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem itt lapul, de még farm csapatba se tudom tenni, eladogattam az eladható BPLeket, így nem tudom chem mellett kipróbálni.
IF Gomez után csak annyit tudok, hogy 91es pace után a 70 olyan mintha nem is mozogna
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
És Fernandinho vagy Dembele a jobb?
-
sz_abika
addikt
Két kérdés: Narancs Defournak miért nincs ára a piacon? Hunter után:
88 Pace
95 Positioning
83 Finishing
94 Shot Power
88 Long Shots
Azért ez középpályára CAMba egy egészséges stat, IGG statok 2200 plusz, tulajdonképpen CDMnek betehető védekezéssel, de bármely poston jó lehet középpályán. Ehhez képest 15250ért megy, quick sellben 14940, amiből ha nem jön le az adó(?) akkor jobb quicksellezni, mint feltenni piacra?
-
Kristof_94
nagyúr
Son bemutatkozott a DIV4-ben, 2-0-ról az ő 2 góljával hoztam döntetlenre a meccset, de győzelmet érdemeltem volna. A gyereknek annyi volt a játéka, hogy sprintelt a szélen. Bal oldalt Mertens, a másikon természetesen arab "barátunk".
-
Tigershark
csendes tag
Volt már valakinek olyan, hogy aktiválta a +10 transfer list size opciót és nem történt semmi? Továbbra is csak 30 helyem van, pedig a zöld pipa ott van a megvett opció mellett. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
rvn_10
senior tag
Nem értem én ezt a játékot. Mult héten felnyom biv 6 ból div 3 ba szinte vereség nélkül, mondom ma draftolok egy kicsit. Hát 3 vereség egyből, mondom vissza online seasonba, ujabb 3 vereség és semmi sem jön össze. Azt nem értem minek nyom fel 3 osztályt ha utánna meg csak szopat? Meg mi alapján dönt hogy kinek segít?
-
törölt tag
Jelenleg EZ a bpl csapatom. Online season-ben próbálok coint szerezni. Érdemes hirtelen valamelyik játékost lecserélnem, vagy jól van ez, gyűjtsek így packokra és játékosokra?

Érdemes packokat venni, vagy egyszerűbb gyűjteni a coint a kiszemelt játékosokra? Bár erről gondolom megoszlanak a vélemények.
-
LedyGyuszi
addikt
én sem lehetek elégedetlen, bár először megállt bennem az ütő...
OTW Pakk nyitás3 OTW pakkot nyitottam egymás után.
Krychowiak + Gaitán...holnap csinálhatok még 2 OTW-t...
-
Kristof_94
nagyúr
Megvettem Son-t!

Hunter lapot érdemes rátenni? 4312-be fog menni Hazard mellé, mögöttük Eriksen. Azt hiszem ideje búcsút inteni a jó öreg Musának!
-
Edgar2621
őstag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Ilyenkor tudnék megőrülni. Nem miattad, ne értsd félre, de én csináltam 4 otw treadable summer sbc-t és Sansone, Giuliano, Stones és Morata voltak benne. Ötödiket már nem csináltam,nem volt hozzá idegzetem. Pedig jaj de szerettem volna egy Kantet, vagy Higuain, esetleg Dembele vagy Pjanic. Nem akartam én nagyot, beértem volna a kicsivel is😀
-
dejvid8
őstag
Íme 2 féle TOTW21 prediction:
Futhead féle
Ultimateteam féleElég erős TOTW lesz. Külön öröm ,hogy egyre jobban kezdek biztos lenni abban, hogy Niang kapja is az Informot. Ha erre nem adnak neki, akkor nem tudom mit csinálok... (2 OTW kártyája lapul a csapatomban, elég jó áron megszereztem még a napokban (70K-67K)
)
Na és az a 85-ös Defoe sem lenne rossz. Menne a kék SBC Defoe-m helyére, az is biztos
-
sz_abika
addikt
Otw Umtiti vs if Inigo martinez vagy egy sima Pepe?
Csak La liga Cb, max 50k -
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
#13971 SzakalyAti: Köszönöm...nem is tervezem eladni...remélem is, hogy hozza amit várok tőle...

Igen eladható! Mondjuk sok 84-es és egyéb nagyobb rating-al rendelkező játékost be kellett áldoznom amit sajnálok is...pl. Cazorla és Diego Costa, valamint sajnálom Bailly-t is! De megérte...

-
SzakalyAti
tag
Gabriel Jesust akarom venni, de elég drága.. volt 310ért azonnaliba meccs előtt, rúgott két gólt, ismét sok lett. Úgy számolnak vele glom, hogy lesz egyből If lapja hétvége után. Lenne is, de mivel még 3 napig van winter sbc, így az Otw lapot lehet nyitni csak. Vagy nem?
Dvtkfan: gratula, nekem van 90es Pogbám, egy állat

-
dvtkfan
senior tag
És beadtaaaaaaa....

Volt egy OTW Bailly, akit beáldoztam...erre dobott egy Stones-t...mondom fasza...na mégegyszer megcsináltam...és nem megint egy ki....ott Stones-t adott...gondoltam magamban elmegy az ea oda ahová gondolom...
Fogtam magam és megcsináltam harmadjára is....ÉS...jött a nagy bumm...el se hiszem...

-
Kristof_94
nagyúr
Közben kiestem a DIV4-be, az utolsó meccsen egy lagger ellen voltam, nem igazán tudtam mit tenni...
-
vatafakk
aktív tag
Ez a jelenlegi keretem, eladtam minden mást kb a klubomból, hogy tudjak venni egy narancsot.
Kérdés: narancs SON vagy narancs Walcott ??
-
Tomenko
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi ez az öngólos csalás egyébként?
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaa,hát azokról csak annyit,hogy hülye aki nem keresi a csalókat draftban pc-n .
Nem kevés winem jön azokból a csalókból akiket tudok,hogy rugnak öngólt . Az a vicc,hogy a román szinte mindig a magyarok meg sose. -
Tomenko
tag
Most már nyugtázom elcseszett sok csaló van Xb1-en.A hétvégén a WL-ben 5x szakadt meg úgy a mérkőzés,hogy leállította az ellenfél a játékot majd megszakadt és kirakott az UT-ből DNF-el. Ez nem véletlen sőt ma szintén ugyanez 3x. A forgatókönyv ugyanaz, megszerzi a labdát,megállít, nekem DNF. Sőt most már ott tart,hogy bronz csapat jön ( pc korszakomat idézi ) elindul a meccs majd megszakad.Készítettem pár mentést sőt report is ment de nem ér ez semmit.Az egyik ellenfélnek megírtam,hogy OK report készült majd visszaírta,hogy nem érti .Rendben mondom talán glitch használat ? Erre nem válaszolt.Szánalmas,pedig pont ez miatt jöttem át pc-ről.
-
Lori82
senior tag
Köszi a válaszokat a mai Draftból kb -10k-val szálltam ki.Szerencsére Kameni még mindig jó áron megy ,mert kb ő volt a legjobb játékos akit kaptam. Őt elvitték 4k-ért + kaptam egy 1k-s coin lapot.
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy látom draft guru vagy.Ahogy írtam nekem egyszer sikerült végig menni, de általában már a második körben búcsúzok ahogy ma is történt.Gép ellen végig tudok menni,de mi a tapasztalatod,gép ellen rosszabb cuccokat ad mint on-line csomagokban?
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
bdave16
senior tag
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De az előbb írtad hogy 6 drafttal is befürödtél már, minek draftoltál újra?
Lesz 8. draft is?
Nagyon kell neked az a Son , mi?
-
Kristof_94
nagyúr
7 draft alatt 35 zseton bevétel! Ne draftoljatok!

-
bdave16
senior tag
Elindult srácok

-
sz_abika
addikt
A legutolsó update óta nem bírok 3barnal jobb connectiont összerakni egyszerűen.
DMZ, portforward minden megvan, egyedül a UPnP nincs, de anélkül is konstans 4* voltam eddig. Marha idegesítő lett, nem egy meccsen van kis időszakos lag.
-
bdave16
senior tag
Fél8-kor újabb stream várható a tegnapi sikeressége után
. [link] -
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
James Rodiguez
Ribéry
Verratti
Navas
2x IF Gomes
1X OTW Kodolajczak vagy kicsoda (OTW Pakk)
1x OTW Beharino
SIF Keita -
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mit nyitottál?
-
Kristof_94
nagyúr
Lenyomtam eddig 6 draftot vegyes eredményekkel és jött belőle 25 ezer zseton.

Road to Son! -
vatafakk
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Anno bespájzoltam 6db Stindlt, gondoltam ilyen jó játékos nem lehet 20ezer alatt.
Na azóta még lejjebb ment az ára, uh a transfer listemen pihennek másfél hete. -
vatafakk
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én is megvettem, Stindl pedig jó CAM-be, őt is tudom ajánlani ennyi pénzért.
-
LedyGyuszi
addikt
AKi Bundes team-be CM-et keres... SIF Keita!Még 7es chemmel is elég bitang és olcsóbb is, mint az If lapja...

-
Kristof_94
nagyúr
Durva draft meccsen vagyok túl. Olyan ellenfelem volt, hogy végig cselezgetett... A hosszabbításban is vezettem, de ott is kiegyenlített, nagyon idegesítő volt, alig lehetett megfogni. 12-11-re nyertem tizikkel!

Idegőrlő volt. A legtöbb tizit gurítva lőtte, amit ugye nehéz védeni. Kb. 2-3 alkalommal volt olyan, hogy védtem ezeket, de begurult a labda... Régóta ez volt az egyik legjobb meccsem! -
sz_abika
addikt
Nyitottam egy untradeable Mahrezt a gold upgradebol.
Valamit akar mondani a fifa nagyon, mert mostmar egy fél BPL csapat kijött upgradebol, es max offline használom őket, de nem érzem h rájuk kéne repülni -
gabigyerek
senior tag
Sikerült elcsípnem egy MOTM Walcott lapot 208 ezerért (PS4)
Ennél lejjebb nem hiszem, hogy megy az ára. van aki még úgy gondolja rajtam kívül, hogy a pakknyitogatós műsor után ez sokkal feljebb kúszik majd?
-
sz_abika
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Nekem nem jött be Cuadrado...összevissza rúgja a labdákat, kitettem RM-be hogy ne legyen soha befejező és így sokkal jobb ratingeket kap meccsenként.
Amúgy CDM-ben Marcelo elég meggyőzően teljesít. Zsinórban 3db 0-0 meccs után, a negyediket 1-0ra nyertem az ő góljával. Nagyon jól szűr és passzol, kár hogy chemet nem lehet neki adni. Egyedül a stamina a bajos, 2,5meccset bír, utána hozni kell Khedirát cserének.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Lukaku fog kapni IF lapot, 4-et lőtt, szóval csak okosan...
Kristóf: lehetett ott más, mert ilyenért senkit nem bannolnak.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Vigyázz az eladásokkal, mert valamelyik nap láttam a FB-os fifás csoportban, hogy valakit bannoltak, mert eladta a frissen húzott OTW Kanté lapját!

-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Androidon megy a web app?
iOS-en igen.
Garsza: nehéz tippelni, sztem Mertens kap, de simán kaphat Hamsik is. Megjósolhatatlan.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Látom sok mindenkinek jöttek jó lapok a hétvégén. Pénteken én is nyitottam egy MOTM Walcottot.
Aztán szombat reggel üzenettel fogadott az Ea hogy van valami gigszer így az előző napon nyitott pakkjaimat visszaadja. Megint nyitottam egy MOTM Walcottot.Szerencsétlenség, hogy mondom nem adom el, mert volt egy licit amit néztem 370 ben vitték el. Reggel felkelek már csak 270
Tehát mivel este nem adtam el buktam 200 ezret
szép volt.Ettől függetlenül pluszban jöttem ki, de mégiscsak bosszantó

Jött is a 87-es Lukaku a csapatba, aki eddig 8 meccsen 14 gólt és 2 gólpasszt hozott.

-
Edgar2621
őstag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Csak csináltam még egy summer otw Sbc-t, Morata esett ki belőle. Ez tényleg az utolsó volt, nehezen emésztem, de valahogy túl fogom tenni magam rajta😀 Azért hogy négyből egy sem olyan akin legalább egy kicsit lehetne keresni eléggé elkeserítő. Arról nem beszélek, hogy olyat adjon akivel jól is járnék, vagy megtartanám.
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja azon én is kiakadtam mindig, de amikor én lövöm vele a golt akkor meg jó

Anúgy a legjobb RF a játékban szerintem, mindig érkezik és baromi gyors. Ha lesz TOTW lap belőle akkor veszek, vágytam rá mindig is és csodáloztam, hogy még nincs neki.
-
MdewC
nagyúr
Srácok, Cuad bebombázta magát a TOTW-be sztem, mindenképp csekkoljátok!

-
bdave16
senior tag

Egy röhej vereség után beadta. -
Edgar2621
őstag
Srácok valamiért nem kedvel az Ea Istene. Csináltam 3 treadable summer Otw-t, sok lapom volt 82-86 között, akiket vettem még korábban olcsón vagy untreadable volt. Ezeket adta sorban: Sansone, Giuliano, Stones. Basszus lett volna vagy 10 lap aminek nagyon örültem volna és 5 ami jó lett volna eladni. Ehelyett...valamiért nem akart nekem jót, ez van. Ennyit a sajnálkozásból, többet nem valószínű hogy csinálok mert ahhoz már vennem kellene pár lapot, azt meg nem akarok, mert felmentek az árak. Láttam a fórumozók közül is volt pár szép nyitás, gratulálok hozzá.
-
Meghivott
addikt
Sose csaltam semmilyen játékban, nem is fogok, de az aktuális WL és a 2 mai season meccs után sajnos úgy gondolom, hogy maximálisan megértem azokat, akik csalnak ebben a játékban (azzal együtt, hogy a csalások egy részével más játékosokkal tolnak ki). Vannak azok, akik ugye bármi van/lenne, akkor is csalnának, de azt gondolom, hogy a csalók döntő részét maga az EA generálja.
13 győzelemig jutottam, de ez a WL volt messze a legelcsaltabb mostanában. Esküszöm nem lepődnék meg, ha néhány vesztes meccsemen az ellenfél 5 éves, vagy valami nagymama lett volna. A gólokon kívüli játék kb olyan volt. A top csalás az volt, mikor rúgta a szabadot és a sorfalam szélső játékosa az elrúgás pillanatában lépett ki/el a sorfalból, a helyén jött a gól. Nem, nem én léptem ki vele.
Tényleg szánalmas a helyzet, mert csak ez az egy focis játék van és kész. Viszont ezeket baz@meg tényleg csak a pénz érdekli. Kár, hogy nincs valami össznépi összefogás arra, hogy a többség letegye a játékot. -
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyszer sikerült végigmennem,de az utóbbi időben a második körben kiesek.Jövő héten nem kell selejteznem a WL-re,majd újból megpróbálom.Azt utálom a Draftban,hogy a kedvenc felállásom a 4-3-3(3) szinte soha nem választható és más taktikában nem megy.
-
Lori82
senior tag
Na egy Krichowyak OTW jött .75 volt Gaitan akit beáldoztam+ kb. 15 Totw Telles. Mivel Krycho 95 majd 85 k-ért a kutyának sem kellett veszteséges a dolog.Remélem 75-80k körül elviszi valaki
-
Kristof_94
nagyúr
Újabb draft, csak most a 2. körben estem ki. Ronaldo 4x hagyta ki 1v1-ben a lapos lövést... Röhej!
600 pont oda. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
BREAKING!
8kor lesz a twitch!!!
-
vatafakk
aktív tag
83-84es játékosok ára fog még feljebb menni szerintetek, vagy a hétvége a csúcs?
-
Kristof_94
nagyúr
Néha milyen undorító ez a játék. Indítok egy draftot, megvan 99-es CR, meg még 1-2 jobb játékos, erre összedob egy fullos TOTY csapattal. Nem is ez volt a gond, hanem az, hogy az ő 99-es CR-je úgy futott, mint Usain Bolt, az enyém viszont Vizcarrondo szintjén volt. Egész meccsen úgy éreztem, mintha életemben először játszanék... Gyorsan véget ért a menetelés.

-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Pjanic,Renato,Gabbiadini,Mané és Giuliano
-
Lori82
senior tag
Tegnap befejeztem .Nem akarok belegondolni,hogy mennyibe került,de kész az összes ligás SBC
Lehet,hogy ha a csapatomba fektetek,akkor már ennyi pénzből Ronaldom lenne Neymárral 
-
Lori82
senior tag
Sziasztok . OTW Winter vagy Summer,melyik a jobb?Rászántam magam,vettem egy Gaitant 75-ért ,van egy Alex Telleszem és jó pár 84-es játékosom.Most már csak arra várok,hogy leteljen a fél óra a Transfer Marketomban és beáldozzam Matát.Már csak ő hiányzik,ahoz,hogy meglegyen a 84-es rating.Addig gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Fú de erős a Serie A középpálya. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)