Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigDeal
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
2 dolgot nem értek ismét
:
1. argentin kolléga? wtf?
2. nem nagyon szoktam itt szidni a játékot, semmivel sem többet mint mások akik a patchet szidják!
Nagyon is elégedett vagyok most a játékkal, most talán a legjobb idén, az hogy most a draft csöves volt, nincs mit szépíteni. E mód kerülendő kész.
Annak ellenére hogy igazad is van meg nem is, nem értek veled egyet. Akkor aki negatívan nyilatkozik a játékról akkor őket is fedd meg plz!
-
Stylerr
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem argentin volt akinek vagy 5-6 accountját tiltották ki? Hogy kerül ide ismét?

-
-
BigDeal
tag
Nyitottam egy pakkot, benne nyilván semmi, de egy draft token is volt benne. Idén még nem draftoztam (nem is fogok). Na online eljutottam az elődöntőig, de az összes meccs egy lassított bekésett okádék volt! Az új net óta 1x sem volt ilyen. Itt egyből 3x ebben a módban. 2. dolog hihetetlen számomra:
1. nekem hogy a pcsába nem volt egyszer sem szerencsém öngólt rúgó csalóhoz? amikor itt többen írják hogy sokszor 2-3 is jön egymás után. Még véletlenül sem......
2. miért ilyen alávaló múltszázadi a játékmenet ebben a módban? Ha már kiadnak egy (tavaly új) módot akkor miért nem tesznek alá olyan lovat ami elbírja? 15.000 coin vagy 300 pointért ezt árulják? Ennyi erővel a döghúst is eladhatná a hentes, mondván: hopp beszoptad!
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Reméljük rendben vissza tud majd térni a pályára. Nem volt szép látvány

-
Edgar2621
őstag
Nekem Sturridge jelenleg a fitness csapatom csatára és meg vagyok vele elégedve. Elképesztően nagy gólokat tud rúgni és gyors, ereje is van. Hátránya hogy nem annyira fordulèkony, nem az a fajta aki kígyózik a védők között. De a méretéhez képest rendben van, nálam fejelni is szokott gólokat.
-
BenXL
aktív tag
Sturridge-t próbálta már valaki? Milyen? Nem találok Remynél jobb csatárt... próbáltam már Vardyt, Lukakut, Kanet...
-
balisz
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez igaz, TOTS már annyi volt. Akkor 98 lesz, most mehet majd Messi-nek a 99, hogy mindenki boldog legyen.
-
Edgar2621
őstag
-
ciceroo
tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
de a spéci lapoktól eltekintve, az alapkártyák értéke is nőni fog 1-2-t a FUT-ban?
-
evibly
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ok, köszi!
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
A lényeg hogy csak ütközés esetén lép feljebb bármelyik IF lap, az is csak annyit hogy ne ütközzön másikkal. Ugye jól látom? Remélem Manet feltolják 82-re mert megérdemelné ő is és én is

-
sz_abika
addikt
Marhajó lesz amiatt bebukni a portugál SBCt, mert a kikúrt mobilapp már megint lehalt egésznapra és 6ig meg nem jutok PS elé

-
evibly
senior tag
Bekapcsolódva a Winter upgrade témába: Icardi esetében mindez hogy fog kinézni? Csak akkor kell róla beszélni, ha az alap kártya két értéket nő (82->84), mert ekkor a 84 IF is ugrik egyet (vagy szintén kettőt?), ugye?
És ha ez így van, akkor a 86-os szintén kettőt, és a 87-es is? Azaz lesz egy 89-as lap a TIF kártyából?
Vagy totál rossz a logika?

(Mindez azért érdekes, mert van egy TIF Icardim, de sajnos nem találom vele az összhangot, de akkor nem adom el, ha várható rá upgrade.)
-
ciceroo
tag
(#12864) LedyGyuszi
(#12865) Edgar2621köszi srácok
-
Edgar2621
őstag
válasz
ciceroo
üzenetére
Nekem is volt ilyen és csak az online multiplayer nem működik. Be tudsz lépni az Ut-be, tudsz kereskedni és online single-t is játszani.
LedyGyuszy: elnézést akkor tényleg, de úgy érződött. Nekem a legtöbb esetben nem dobta fel a nevet, a rage quitter-ek nevèt igen, de a csalókat szinte soha.
-
ciceroo
tag
naiv kérdés... ma le fog járni a xbox live gold-om, Fifa 17 UT-vel egyáltalán nem tudok játszani, vagy csak online season-t korlátozzák, de attól még single playerhez és transfer markethez hozzáférek?
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem akarok cinikus lenni a kioktatás után(ha nem annak szántad akkor elnézést). Szóval a recent players listát természetesen ismerem, de ha valaki kilépett ellenem eddig(legalábbis tavaly még biztosan így volt), akkor a legtöbb esetben nem rakta be a listára. Így sokkal jobb és bátorítok mindenkit, hogy jelentse be az ilyeneket, ne legyenek coin hackerek.
-
MdewC
nagyúr
-
rvn_10
senior tag
Rooney sbc mikor várható?
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Lacazette lesz az élő példa, hogy ott minden nő szépen sorjában.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
getdizzy
aktív tag
(#12852) gabigyerek
(#12853) Rypejakten
-
getdizzy
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ezt a winter upgrade nem annyira értettem, és most sem világos annyira.
Hogy a meglévő játkosaid értékei is növekednek vagy csak az újonnan nyitottak?
Előrejelzések alapján pl Kane alap lapja 84>>85re lép de nekem van egy IF Kane-m akkor az ő 86-os lapja 87-re emelkedik majd? Meg pl van egy rare Cam coutinhom, akinek az előrejelzés statja 86-re lép elő és LW lesz.Most akkor pontosan hogy is van ez?
Köszönöm előre

-
chriss87
csendes tag
Halihó, sziasztok!
Délután van vkinek kedve 1 kis fifázgatáshoz xbox liveon? végre szabadnap

-
Edgar2621
őstag
-
Meghivott
addikt
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Sajnos ez a játék hibája, így nehéz lenne indokolni a kitiltást.
-
Edgar2621
őstag
válasz
vatafakk
üzenetére
Nagyon remélem, hogy így lesz. Nálam ott lapul egy OTW Mane, ha annyit nőne a NIF lapja, akkor durván sokat érne. Főleg ha lesz belőle SIF is, akkor aztán elszabadul a pokol. Főleg úgy, hogy én 146ért vettem.
Más: srácok én rizikóztam és vettem 140ért 84-88 értékű játékosokat, főleg angolokat. Úgyhogy jöjjön az az Sbc amiről beszéltetek

Megint más: miért lehet az, hogy 3-4 győzelemmel indulok div1-ben aztán megtorpanok?(teszem hozzá már megnyertem egyszer 20 szezon után, úgyhogy annyira béna csak nem vagyok)
+1: már megint egy glitch... nem értem ezeket, nálam már a ptb is annak számít, vagy számított amíg teljesen op volt, de ezek annál is sokkal undorítóbbak. Ellenem azt is szokták csinálni, hogy kipattanónál pause-t nyomnak, kidobja a kapus akinek visszafejeli a védő a kezébe, kilép a 90. percben és valamiért nem adja nekem a győzelmet stb stb. Napestig tudnom sorolni milyen módon próbálnak nyerni az emberek. Vagyis gyerekek, mert főként gondolom 15 körüliek akik ezt csinálják.(öcsém is annyi, ő Nba 2k17-el játszik és ugyancsak használ glitchet hiába mondom neki hogy undorító, bár ott nem ennyire durva hibák vannak, inkább olyanok amit ki lehet védeni ha már jól ismeri a játékot az ember)
-
SzakalyAti
tag
-
77Guba
aktív tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Boxon ellenem még senki sem csinálta.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Az a kemény, hogy van aki már tavaly augusztusban jelezte a hibát és semmi

Valaki próbálja már ki tényleg működik e. L2+R2-t kell egyszerre nyomni/ nyomogatni.
-
SzakalyAti
tag
Srácok a glitch xbox-on is megy most, vagy csak ps4en? Szinte mindeki írja már, hogy csinálják ellene, de a napokban nem játszottam, ezért nem tudom .
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Sajnos a játék hibáin kívül még több felhasználó is segít elvenni a kedvet a játéktól.És már 4 hónapja kiadták a programot,vajon még mi dől ki a szekrényből?

-
modflow
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ja! Lehet.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Így van. És ez csak egy lementés ebből a játékból, tehát nem arról van szó, hogy véletlenül adta haza és ezt véletlennek érzékelte a játékszabályzat
Ezt folyamatosan csinálta a srác. A szép az egészben, hogy írt utána hogy ha fizetek elárulja a titkot 
-
modflow
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Itt mit kell amúgy látni?

-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
És persze a retek használja is...Fifa én így szeretlek....😉
-
gabigyerek
senior tag
Sziasztok,
Na erre adjon valaki magyarázatot!
https://www.youtube.com/watch?v=FHua-xn4hBo
És a csávó utolsó 20 percben végig ezt játszotta. Írtam neki de spanyolul vagy portugálul csak annyit írt, hogy "secreto"

-
vatafakk
aktív tag
Ha ez lesz a winter upgrade, Manét érné meg megvenni, de PS4-en eltűnt az If lapja a piacról.
-
MdewC
nagyúr
Csak írtam egy posztot a hivatalos fifa fórumra, mit írnak a külföldi barátaink,.

Max megmozdul a piac.

Itt tart a szavazás!
Nem ér trollkodni! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Telón kezdtem el írni, hogy még ők 3-an lőttek 2 gólt, csak bejelentkeztem itt is.

Nem valami karcsú, van benne valami, amit Guba mond, de olyat még nem láttam, hogy SIF-re egyből a következő hétre kapjon valaki TIF-lapot, de cáfoljatok rám, jó lenne tudni.

Még nem reagálta le a piac.
A második bekezdésre. Ha nem kap TIF lapot, szinte biztos, hogy emelkedni fog, egyrészt mert nem lenne nyitható, másrészt benne a pakliban az UP nála (elég a gyanú is) és ez tolni fogja felfelé az árát. Egyedül ez a 2. gól nem kellett volna
, ekkor ostobenkó védelmet is rég láttam, mit az OM védelme. Megye kettő szintet hoztak, Laca mindkét gólja ajándék volt.Az tuti, ha az ea pénzéhes logikájából indulok ki, akkor benne van egyből a TIF, de reménykedek, hogy a múlt heti komma lapjára, hogy kiadák, most a valós teljesítményre nem kapja meg... Nagyon nagy lutri, mondjuk ha most eladnám, akkor nem buknék, még az adóval sem, mert a meccs alatt feljebb ment 40K-val.
Figyelem a piacot, többet nem tehetek. (Ez is a játék része, legalább nem unatkozok.
2 milliós csapatnál meg ugyan mindegy + / - 50K.)
Nyilván nem, csak ezzel nyugtatom magam. 

-
toome1985
tag
Akinek meg megvan if Perisic annak ajánlom hogy tesztelgesse a szabadrugásokat vele. Van shot power és mellé egész szèpen meg is tekeri a labdát. Tud valamit a srác.
If Perisic szabi -
77Guba
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
De vagy 4 támadó kap IF-et,nem?Llorrente az tuti...
-
Rypejakten
addikt
szerintem erre nem kap, szerintem előbb adnak Llorentének, Matrinak vagy Andy Carroll-nak egyet a 2 góljukra, mint neki, hiába rivális ellen volt.
meg van egy olyan sanda gyanúm, hogy Callejón is most fogja megkapni a szokásos évi informját, és ez limitálja a TOTW csatárok számát.hogy eladd-e... őszintén, jó az a Laca lap, de már így is értékén felül van, nem használják annyian, hogy tartósan magasan maradjon az ára.
én eladnám, de ha eladod, és bukó, ne rám fog.
-
toome1985
tag
Haverommal nyomtam ma néhány meccset input lag mentesen. Azt kell mondjam egész jó lett ez a fifa az új updattel. Meg kellett szoknom a passzok pontatlanságát de tényleg jól eltalálták most kivételesen a játékmenetet. Kevesebb a gól. Nagyon kell koncentrálni a támadás felépítesnél mert hamar el lehet rontani. Ami nagy pozitivum az hogy végre itt is vannak random látványos megmozdulások nem csak sima online seasonsban. Egy ket extra odaugrás, mentés, kapu előtti látványos megmozdulás és máris izgalmasabb a meccs. A brutál hendi effektust ami szokott lenni szépen eltüntették. Lehet most ugy oldják meg hogy a védelmet huzzák feljebb annak akit segìt. Mindegy is mert igy nem érzem hogy engem huzna vissza. Most nem fikázom a fifát. Nagyon jó volt játszani pedig nem nyertem mindig. Rég volt ilyen.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Guba: na mit mondtok?

Jön most a TIF?
El is adjam a SIF lapot? -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Akkor azonnal sell. Abban bízom én is, hogy talán egy azonnali TIF-hez ez kevés, 1 hétre a SIF-re (bár ea-nél ki tudja), imádom a palit, de most nagyon remegek!

Hajszálon a mesterhármas, most is ziccer, de fölé!
Egyelőre a piac nem reagálta le a két gólt, alig van kint PS-en, 545K és 558K az alja.
Irgalmatlan, mennyire balf@sz az OM védelme, ezen múlott.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az előzőt egy tiziért,és egy üres kapuba fejelésért kapta vereséggel...😉
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Most van baj, mert Valbuena góljánál rajta maradt egy licitem Lacan (ott még jó áron, 524K), így mivel meglőtte a másodikat, lehet para...

Bírom a palit, de most nem örülök, kérdés, hogy 1 héten alatt jöhet-e a TIF a SIF-re???

Jó kérdés. Azóta 560K-ra emelkedett a 2. gól után.
Aki ezt pontosan megjósolja mi lesz.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Buffonnak is az volt, nem?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azt vágom, csak kérdes, hogy klub rekordra adnak-e.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legeredményesebb MU játékos.
-
Kristof_94
nagyúr
Miért vagytok ennyire biztosak benne, hogy lesz Rooney SBC?
-
Meghivott
addikt
válasz
tiborv
üzenetére
Szerintem válassz egy jó felállást pl. 4312 és vágjál bele online. Ha kevés az időd, nem érdemes tökölni. Én is így kezdtem. A 4312-höz van egy többnyire jól működő egyénim, ha igényled, átdobom priviben majd.
Rooney SBC-hez: ha 90-es rating lesz, akkor az durva elvárásokkal lesz,
ha 86-os, akkor pedig nem biztos, hogy érdemes lesz megcsinálni, kivéve ha egy gyenge MU, semmi extra Everton és egy szimpla angol csapat lesz az elvárás, IF nélkül. Esetleg egy 83-as PL-csapat egy IF felhasználásával (a MU helyett). Érdemes vásárolni rá pl. Shawcross, Trippier IF viszonylag olcsón van még most (illetve délután a napokban még az volt, mikor vettem). -
tiborv
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Korábban játszottam de akkor csak offline módra korlátozódott. 16-tal profi szintet már kezdtem kinőni, de 17ben kb az a szint amivel most a géppel fej fej mellett haladva folyamatosan figyelnem kell.
Összefoglalót olvastam de a taktikai részébe ilyen mélyen belemászva mire letesztelem mi az ami nekem testhez áll addigra kijön a 18 is
Világot nem akarok megváltani amolyan hobbijátékos vagyok.Amúgy a paltform xbox one
-
Meghivott
addikt
-
törölt tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Valószínűleg még valamikor a TOTW előtt.
Mondjuk jó lenne, ha kivételesen nem SBC lenne, hanem nyitható és eladható lap, mert később megvenném, most viszont nincs rá zseton. De erre 0% esély van.
Ezt utálom csak ezekben az SBC-kben. Ha már untradeable lapot adnak, akkor legalább lehetnének olcsók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Mai napon nekem is akadoztak valamikor, meg az egész menü lassított volt ( glom szerverprobléma ), de általában jól szokott menni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nyilván nem, csak ezzel nyugtatom magam.