Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak nekem hangzik ez kicsit PTB-nek?

Akik ilyen felállással jöttek ellenem kb. annyi volt a játékuk, hogy beton védekezés, PTB, széleken sprint, kontra, gól. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
sok passzos játék, nehezen feltörhető védelem...

CM-eken viszont sok múlik, mind védekezésben, mind támadásban. véleményem szerint ebbe na felálélásban érkeznek az emberek legjobban másodi khullámban -
getdizzy
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, nekem nagyon bejött a 86-os lapja, meg nálam alap kezdő
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PS4-en most 180K-ba megáll
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem amúgy nem éri meg megcsinálni. Azon az áron veszel egy rendes BPL csatárt. 300-400k.ból már megvan egy MOTM Son vagy egy jobb Lukaku, nyilván platformfüggő.
-
getdizzy
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
non tradeble és helyette lesz ez a Kane
Továbbá másként nem lenne meg a chem, és pont kapóra jön hogy van egy spursos totw kártyám -
gabesz82
őstag
Észrevette más is, hogy az online season gameplay nagyon belassult az utóbbi 2 napban? input lag ezerrel...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
OUT OF LOAN
1 leyton orient
1 millwall
1 Norwich
1 Leicester
1 TOTW
chem 100Spurs:
pontosan 6 spurs játékos
pontosan 1 totw
pontosan 5 rare
csak arany
chem: 60Kane's goals:
pontosan 1 M'boro
pontosan 3 stoke
max 4 játékos egy ligából
min rating 82
chem: 90Special item hat trick:
max 8: common + rARE
min rating 84
chem:90(#15987) getdizzy:
Minek használod fel? -
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lásd kivel van dolgod:
Out on Loan
13.9K 20.55K
# of players from Leyton Orient: Min 1
# of players from Millwall: Min 1
# of players from Norwich City: Min 1
# of players from Leicester City: Min 1
IF Players: Exactly 1
Team Chemistry: Exactly 100
# of players in the Squad: 11Spurs
96.7K 87.25K
# of players from Spurs: Exactly 6
Rare Players: Exactly 5
Player Level: Exactly Gold
Team Chemistry: Min 60
# of players in the Squad: 6Kane's Goals
# of players from Middlesbrough: Exactly 1
# of players from Stoke City: Exactly 3
Same League Count: Max 4
Squad Rating: Min 82
Team Chemistry: Min 90
# of players in the Squad: 11Special Item Hat-trick
38.1K 32.15K
Rare Players: Max 8
Squad Rating: Min 84
Team Chemistry: Min 90
# of players in the Squad: 11Most áldom az istent hogy van egy IF 86-os Kanem, amit fel tudok használni

-
Kristof_94
nagyúr
Valakin leírná a teljes követelményt? Akkor tudnám kit kell eladni.

Nekem kicsit lassú a srác, maradok Son és Hazard mellett. -
TBMC
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
kvajó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabigyerek
senior tag
Ezt a lacazette gólörömöt betehetnék futba

-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ha nem is mindig, de nem vicces úgy kikapni.

-
getdizzy
aktív tag

Érdekes, érdekeeees... :_)
-
etaclan1984
őstag
Kane a POTM

-
etaclan1984
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Itt mindenki csak úgy veszít

-
Attis1117
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Persze
-
dejvid8
őstag
válasz
intuicio
üzenetére
De előtte ezt nekem is meg kell csinálni, ugyanígy be kell lépjek, csak angol a felület. És miután ide bejelentkeztem, és beléptem, a kliens megjelent.
Szóval, ha itt nem tudsz belépni, azt már nem tudom mitől lehet. Elfelejtett jelszó, rossz felhasználónév, nem tudom... -
Meghivott
addikt
100db 84-85-ös a transfer listen, indulhat a dolog, köszönöm.
-
dejvid8
őstag
válasz
intuicio
üzenetére
Az originbe jelentkezz be, úgy hogy az origint indítod. írni fogja hogy offline a kapcsolat, de beenged.
Aztán az originen belül indítsd a fifát, ne az exe-vel.Elindul, ki is írja hogy nincs net connection, de offline lehet játszani. Most próbáltam.
Itt egy kép pl, hogy hogy néz ki nálam az origin offline állapotban. Itt csak rámentem a playra, és ugyanúgy indult mint bármikor. -
vegitossj7
addikt
Srácok, én még ilyennel nem találkoztam. : ( Tök jól játszottam, mégis az ellenfél nyert. Volt már ilyen mással is?
/s -
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Tudom, kedvenc taktikád a PArk the Bus

(#15965) LedyGyuszi: csak azért írtam ezt neki, mert nála a CM az kizárólag CDM lehet

-
intuicio
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Köszi a választ!
De hogy? mert az origin ablak előjön nekem is, viszont ha beírom a user nevem,jelszót, nem tud kapcsolódni,hisz nincs net. Átlépni ezen részen meg nem lehet,mikor a fifa.exe-t indítom el.Neked az originbe hol írja ki, hogy offline a kapcsolat?
Képet tudnál nekem csinálni erről? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
akkor jó!
Az oktatási bemutatót csak olyanok miatt tettem ki, akik esetleg nem ismernék... 
én mindig ez alapján matekolok...
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom, nem szoktam SBC-ket csinálni, pont azért amiért a fórumtársak is panaszkodnak itt.
Csak felb*sznám magam rajta, hogy nem dob semmit.
Inkább csak tradelgetek. Danté-kat pl sikerült 4k körül megvenni. Hajnalban 8-9k-ért mentek el
intuicio (#15906)
Nálam net nélkül is megy az origin, csak annyi hogy kiírja hogy Offline a kapcsolat. A Fifába is betudok lépni, és tudok offline módban játszani. -
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ismerem. Én is itt szoktam megnézegetni, csak gondoltam valakinek van-e már tapasztalata velük.
(#15961) gabesz82 : Hisz te már csak tudod, nálam a berlini-kínai nagy fal nélkül nincs csapat

-
Attis1117
tag
röhej az egész!
megcsináltam egy csomó sbc-t és felhalmoztam 50 packot. a legjobb lap mindből 1 HUNTER chem lap amit 5k-ért tudnék eladni.!!! a második egy 84-es Varane 3,5k ...haver tegnap megcsinálta a dél-amerikai sbc-t és nyitott egy cr-t. (előtte nem is sbc-zett ) hol itt az igazság?

elveszi a kedvem az egésztől... -
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szerintem Kante Marksman... Pogba meg Shadow, te úgyis a defending-re mész

-
Meghivott
addikt
Egy 84-es kártya kb mennyiért szokott az őrület idején menni PC-én?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Kante
Rákattintasz a Stats-ra, középen a chem style-nál pedig kiválasztod az adott chem lapot.
Bal oldalt a focipályán pedig látod, hogyan változik a játékos értéke a különböző chem lapoknál!Én Maestrot tennék rá...
-
lujdzsi89
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Keita boxon ment el ennyiért?
-
etaclan1984
őstag
Tegnap sikerült megszerezni Pogba-t és IF Kante-t. Ebben a felállásban milyen lapot raknátok rájuk ? Eddig a sima Kante-t basicel használtam.
[link] -
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Nehezek az sbc-k? Csak vasárnap tudom majd megcsinálni, a heti és havi "jutalmakat" is akkor nyitom, lehetőleg az sbc csomagokkal együtt. Amúgy én már egy olcsó arany lapot is félve adok el, mert lehet, hogy rá 1-2 napra 400 helyett 5000-t ér...
Az a baj, hogy maradt kb. 9k szóval még tudnék venni kb. 6-7 84-est vagy 2-3 85-öst. Meg az is gond, hogy baromi sokat érnek ehhez az Amerika sbchez szükséges lapok, vasárnapra meg majd lemegy, amikor odajutnék, hogy eladjam ami nem kell. -
dejvid8
őstag
Én is snipe-olgattam az elmúlt időben, ma este is 2 óra hosszát. Brazilokkal főleg. Ilyen dantékat sniepoltam 4000-4500ért, most meg 9-9.5k-ért viszik mint a huzat

130 darab tradelős játékosom van, ebből egy rakat brazil , argentín, egy rakat ír, sok 84-es, jópár 83-as, sok evertonos, egy pár spursos,pár anderlecht, jópár belga, 6-7 darab olcsó 85ös (Javi Marinez 85öst pl sikerült 3.5k-ért venni, 2t is)
Úgyhogy én is sokat várok, elég sok pénzem van ebben benne. -
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A tredeable-hez 2 TOTW kell majd és 84es csapat, ha az eddigieket követik. Én 70-k coint toltam bele, ha meg tudnám duplázni az már jó lenne. Január 25 óta ma indítottam el először, talán 1-2 patchet kihagytam, leginkább eddig valami animációs foci meséhez hasonlít kapusok nélkül. Lenyomtam 3 meccset 2x kikaptam 1 góllal egyszer nyertem ugyanennyivel. Ami így hirtelen feltűnt, hogy a kapusok nem fognak semmit, de úgy egyik oldalon sem, valamint még annyi, hogy majd elba**tam minden pénzemet ezen a 70k körüli összegen kívül, de az ellenfeleknél meg ilyen sárga-kék-lila-fekete-arany csapatok vannak, követtem az eseményeket tudom milyen lapok ezek csak úgy érdekességként. Visszakanyarodva, én azért csak csináltam magamnak egy csapatot amit majd beváltok egy cserélhető IFra, ez a ki hányszor lépett be 100 nap alatt vagy milyen 125k-s pack adott hozzá 2 kutya IF-ot most meg tudok szabadulni tőlük.
-
sz_abika
addikt
Na bennem most valami eltorott. Megint buktam egy piroslap, tizenegyes parossal. Arcom leszakad, kesz Barcelona tizenegyesek, fizikai utkozesekert , nem is szerelesek. Jo hétvégét, biztos h nem kapcsolom be
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
marcess
üzenetére
Először volt 50k, amit beletoltam, utána eladtam Keitat 95-100k-ért és azt is ráköltöttem. Van kb. 3-4 85-ős is. Volt sok olyan 84-es, akit 1000 alatt hoztam el. Jelenleg úgy tűnik, hogy csak a profitra megyek és nem csinálok totw sbc-t. Nekem túl kockázatos, hogy 3-4 alkalommal nyissak valami gagyi informot, akit el lehet adni 15k-ért. Az untreadable-nél ugye nem kell inform, az eladhatónál meg 1?
Na persze először legyen sbc... Lehetőleg olyan feltételekkel, mint eddig, hogy eladhassuk ezeket a 84-es fickókat. De hát az EA-től bármi kitelik, simán benne van egy nagy szivatás. Ha lenne egy 3x-os profit, azzal már megelégednék. Az már majdnem egy fél Pogba!
-
sz_abika
addikt
Utolso esély kijutni, ma 3 bukott döntő utan nem kaphatók ki megint.
3-3 után 4-3ra nyertem, de komolyan mondom vert izzadtam. Egy 2010es acc, if reus -otw higuanra epitett hibriddel, majd hosszabbitasra egy Bruyne-Hazard-If lukaku trio cserébe. Igazan lehetne kicsit finomitani a matchmaking algoritmusokon.
Ja es meg egy TOTS Alvest látok ma, behanyok. Hunter+training Insignem korbefutja , mi a fax ez már
-
marcess
senior tag
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem számolják IF-nek őket.
-
marcess
senior tag
Vettem én is 40 84es ratinggel embereket, 1000-2000 coin között? Ha jönne a 84es ratingű TOTW sbc ezeknek mennyi lehet az ára? Főleg Subasic meg Glik up lapjai de van Icardi, Banega, Bruno, Garay, Carvajal, Hart.
-
Meghivott
addikt
Megcsináltam az új sza@okat.
Semmit nem dobott az IF orosz kapuson kívül. Elképesztő. -
gabesz82
őstag
Ipolyfodemes van köztünk? Forrest Gump a csapatnév
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eddig még nem próbáltam,de kiváncsi lettem én is már

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az is jó szerintem!
Mindjárt betelik a 100-as transferlistem, annyi 84-est vettem. Bár van kb. 10 ezüstöm is, az ausztrál és Dél-afrikai bajnokságból. Kellenek azok mostanában? Az a baj, hogy sosem lehet tudni, én már komolyan senkit sem merek eladni. Látjátok, most is kanadai, meg panamai, meg hondurasi játékosok kellenek és több ezerért mennek a piacon. Szerencsére van mindegyikből legalább 1... De majd vasárnap megcsinálom, most itthon szenvedek a web appal, pedig "csak" 6-7 éves a laptop, de nehezen bírja.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Up Kanté? Szerintem igen, SBC-nél is jól jöhet!
-
LendvaiFeri1
veterán
Jött egy Kanté 15-ért PC-n.
Ennyiért jó fogás?
szerk:
81-es.
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én a Fifa 15ben LaLigát spanyollal toltam, nem sokat értettem, de nsgyon jó hangulata volt.
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na meg Hajdú B Sztív és Ricsi... ott zizzen!!
na meg a "gólszimatú David Villa" 
-
gabesz82
őstag
válasz
Roland1789
üzenetére
IF Ben Yedder nagyon komoly, mellette én IF Gameiro-t használom, ütős páros...
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem mikor BPL csapatom volt,ő alap védőm volt.. Igaz 3 védős: Kurzawa - Koscielny - Smalling.
Kívánni sem bírtam volna jobbat. Meg most is alapkezdő a francia csapatomban, ugyancsak háromvédős rendszerben. Koscielny pedig szerintem az egyik legjobb CB a játékban.
Kurzawa meg a Fifában sokkal jobban teljesít, mint tegnap.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek szerint még több SBC fog jönni!
Nagyon remélem, hogy lesz TOTW SBC, mert egy rakás 84-es játékost vettem 800-1000 zsetonért.
-
trapedli
csendes tag
Nektek egyébként vannak "kirobbanthatatlan" játékosok a kezdőitekből?
Gondolok itt arra, hogy bármikor variálod az egész csapatot, nekik bérelt helyük van

Nekem 3 játékos van, akit soha semmi pénzért nem adok el és mindig köréjük kell építenem a csapatot...
Elöl IF Firmino, hátul pedig az IF Inigo Martinez (hv)- IF Lopez (kp) kettős. Kegyetlenül megbízhatóak együtt!!! -
Roland1789
tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Köszönöm
akkor szerintem lehet sima Umtiti meg Varane lesznek a védőim ,én meg IF Ben Yeddert hunter chemmel ajanlom isteni a pali ,most mellé megvettem IF Joveticet kivancsi vagyok milyenek lesznek ketten ,meg IF Kovacic CAMba nagyon jo nekem ,persze Jamest hasznalom kezdőként. -
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem Hamsik a kedvencem gólhelyzetben... mint akinek épp a tö..eire léptek

-
gabesz82
őstag
válasz
Roland1789
üzenetére
Épp most vettem meg if Umtitit... este kipróbálom, bár én a simát is csípem, nálam még Piqué van, ő szerintem rendben van.
-
bdave16
senior tag
válasz
Roland1789
üzenetére
Varane a legjobb szerintem Ramos után . Umtiti aki még ott van mögöttük,talán egy Pepét megpróbálhatsz vagy egy IF Inigot.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csak én utálom, amikor a kommentátor visítja a nevét?

Már tavaly is ilyen irritálóan mondta... -
Roland1789
tag
Köszönöm még IF Rullis reviewt ,megvettem és nem is rossz.Azért fordulok hozzátok hogy La Ligaban kik a legjobb védők a legolcsóbbtól a legdrágábbig ? Persze tudom hogy Ramos meg Godin meg ilyenek ,de mondjuk hátha van olyan aki olcsó és nagyon jó ,nekem Umtiti ,Laporte ,Varane ,Mangala van .Laporte és Varanet hasznalom altalaban .Előre is köszi !

-
dejvid8
őstag
Na basszus, én hülye tegnap megvettem az új IF Thauvin-t 80k-ért.
Ma 40k-ért megy
Na mindegy.
Brávó -
Nadihun
csendes tag
Új SBC-k. Dél-Amerika és Észak-Amerika
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Így már van értelme.

Grat.
-
SzakalyAti
tag
Mostanában van komolyabb őrület? Tots mikor lesz?Van sok packom, nem tudom várjak-e vele, vagy kinyitogassam...
Két új jó Sbc jött időközben -
Aguinaga
őstag
Két középső védőnek Serie A csapatba kit ajánlotok 4-3-3 (4) felállásra?
Chiellini, Bonucci, IF Tonelli megvan (vagy meg tudom venni Movember Barzaglit)Illetve keresek megfelelő csereembert ugyanide Alex Sandro pihentetésére, most csak egy Lulic van..
-
bdave16
senior tag

Komolytalan ez az egész havi cuccos is... -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Asszem elkezdem használni.
-
Sanyicucu
aktív tag
Még mindig BPL csatárt keresek.Max 30k.Kit ajánlotok és milyen lappal?4-3-2-1 felállás.PC.
-
Meghivott
addikt
Havi rewardok mikor is jönnek?
Köszi -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Fifa 17 offline módban hogy lehet el indítani? Új lakásba költöztünk, ide nincs még be kötve az internet. Játék indításánál mindig be akarja hogy lépjek az Origin fiókba, de mivel nincs net, így nem tudok.
Settings-be sem lehet ki választani hogy offline induljon. Viccesnek tartanám, hogy net nélkül ne indulna a játék.
Valaki tudna segíteni? Köszi! -
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam nagyon jó, bár lf, de senki nem tudja elnyomni, úgyhogy St pozícióban is biztos jó.
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ne is mond, betegek az emberek. Tudom, hogy más pozíció, de nem sokkal rosszabb az IF lapja, az pedig a töredékébe kerül. Kiváncsi vagyok mennyire megy le, ha megérkeznek a wl rewardok.
-
LedyGyuszi
addikt
szép ára lett ennek a Perisic gyereknek...Boxon 800k...
akkor inkább Bergkamp jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)