Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Elnézést az off-ért. Fifa 07-tel hogyan tudok 2 billentyűzettel játszani
Hiába csatlakoztattam (usb-s bill) csak az egyik működik a játékban 
-
vegitossj7
addikt
Én meg a szajoli csapatnak szurkolok a rangadón...
-
Attis1117
tag
4-1-2-1-2- ben Cam pozícióban Lacazettre milyen chem lapot raknátok?
ez most a [csapatom]ami félidőben [erre] módosul.
csapatról mi a vélemény?
-
-
gabesz82
őstag
ki így ki úgy... ez a foci szépsége, és sajnos sokszor nem az ami a pályán történik, köszönhetően a bíróknak... szerintem a Neymar elleni tizivel nehéz vitázni, az hogy a bíró nem fújta be elsőre nem indok szerintem arra, hogy kétes legyen...
egyébként meg miért lennél irígy? Ti simán továbbmentek szerintem kedden.
-
Attis1117
tag
dettó nekem is elkönyvelte 3-0-al (igazából 4-1-re nyertem, de ez most nem is fontos)
ami viszont meglepett: tegnap már nem játszottam, ma reggel mondom játszok egyet meló előtt.
sajnos nem jegyeztem kivel játszottam de életem legküzdelmesebb meccsén vagyok túl. rendes játékidő 0-0 kapura lövések 3-2 ide! nem sok mi? olyan jól védekeztünk mind2-en hogy nem fértünk egymás 16-osa környékére. játékmenettel nem volt gond! szerintem a játékosaim azt csinálták amit elvártam tőlük (beindulások, pontos passzok, helyezkedés tekintetében.) próbálkoztam formációváltással de valószínüleg mindketten ugyanabban az időben és valószínűleg ugyanolyan felállással
ezért a játék képe változatlan maradt. Hosszabbításban egy-egy kihagyott helyzet mind2 oldalon eredmény maradt 0-0. Tiziknél már több rizikót vállalt az ellen. Nagyon pontosan akarta rúgni őket. 1-et védtem,1 mellé, 1 kapufa 2 védhetetlen tizi. Nekem sem ment olyan könnyen 2-őt védett 3-at berúgtam, ebből 1-be beleért a kapusa. Izgalmas meccs volt a résztvevőknek. Kívülállóknak nem tetszett volna sztem a nagy küzdések miatt.
Az eredmény nem is fontos ha kikaptam volna is ezeket leírtam volna. Jó volt végre egy olyan meccset játszani amit az elejétől a végéig ÉLVEZTEM! ahol azon kellett agyalnom h milyen taktikával tudok túl járni a másik eszén miközben ő is nyom mint állat és őt is le kell reagálnom.
Sok ilyen jó élményt kívánok nektek is Nőnap alkalmából!
(szándékosan nem ilyen mérkőzést írtam...)más: 30 packból a legjobb egy 83-as bravo volt. Bravó ea...

-
Meghivott
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabesz82
üzenetére
Igen, ezt több helyen is megjegyeztem (vhol azzal együtt, hogy azon lehet vitatkozni, lehet épp itt nem, nem keresem vissza, nálam az se volt az, a bíró se fújta be elsőre, a segítője szólt rá.) A többség szerint meg adható volt, rendben.

Irigy dög vagyok.
Bánom, hogy írtam, csöndben kellett volna maradni. -
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
én mindkét tizit csukott szemmel néztem
vagyis nem néztem... -
Kristof_94
nagyúr
Bennem amúgy a megállt az ütő, amikor láttam, hogy Neymar lövi a büntetőt és még meg is áll egyszer...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azpi IF vmi eljépesztő, Fransescoo kolléga használta ellenem, Őt ki ne hagyja, miatta megéri megépíteni ezt a csapatot. Meg Aguero-ról is olvasnék már egy értelmes és hosszú jellemzést.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott
üzenetére
Szakmai vélemény: nagyon szuper, építsd meg, írj véleményt róluk.

Adam: nem tudom miért agyatlan hülyeség, ha egy pártatlan szurkolónak nem szimpatikus, hogy befújták Suarez 11-esét. Senki nem minősítette a Barca drukkereket, de fordítva igen. Ez nem szép dolog. Ne legyen mindenki úgy általánosítva, hogy aki nem örül, az irigy kutya. Ez nem óvoda.
-
Garsza
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ne haragudj de ez rendkívül elfogult összefoglaló.
Reszletekbe nem megyek bele.
"brazil nem tudta kikerülni, ha szerette volna se."
Simán kikerülhette volna simán. De minden valamire való támadó ezt csinálta volna amit ő. Az teljesen jogos büntető volt ezze a dologgal eggyet értek. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Juve - Milan is lesz! Tök jó...
-
Meghivott
addikt
Kicsit sok lett az offtopic hozzászólás. Lehetne törölni őket? Van rá külön topic, illetve privát üzenet lehetőség. Köszi
Ha a méteres offosok között még maradt valakinek "szakmai" véleménye erről a csapatról, megköszönöm
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen tudom, köszi!
Csak arra gondoltam, még így sincsenek eléggé feltolva az árak. 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sociedad-Bilbao

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tuti beleraknak egy spanyol és olasz meccset, hogy mindenki szórja a zsetonokat!

-
_adaml21_
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ja, és hozzátenném, hogy egyetlen PSG-s nyilatkozatot (sem Emery, sem a játékosok részéről) sem olvastam, amelyikben a bírót hibáztatják, mindegyikben kiemelik, hogy saját maguk b*szták el.
Ez a fajta viselkedés megint csak az eszetlen Anti Barcások kenyere, amikre még mindig nem tudok szebbet mondani, mint azt előzőleg tettem, de MDewC kérésére nem ismétlem meg...
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szívesen, ebben semmi vicces nem volt, csak fanyar irigység, ezt a vak is látja.
Bemásolnék egy független, La Ligaval foglalkozó oldalon született bejegyzést, remélem elfér még itt, aztán többet nem offolok.Pár sor a "bundáról", bíróról, meg az összes agyatlan hülyeségről:
Kár lenne tagadni, Suárez baromi nagyot homorított a második büntető előtt, de egy ítélet alapján megítélni az egész meccset, elég nagy elkeseredettségre utal, amit nyilván a Barcelonát nem kedvelő emberek táborának a többsége érez most.
Nagyon hosszú meccs volt, ezért jobb lépésről-lépésre átfutni azokat a szituációkat, ahol hibázott a játékvezető. Kezdjük a büntetőkkel:
- A nyolcadik percben tiszta kezezés a PSG tizenhatosán belül, nem ítélt semmit, pedig jogos lett volna a büntető. 1-0
- Az ellentámadásból Draxler kiharcolt egy Mascherano kezezést, néma maradt a síp. Bár, ha nincs az előző, ez sem történik meg ugyebár, de vegyük annak. 1-1
- Neymar felé megy a labda, ám visszarántják a tizenhatoson belül. A kontaktus egyértelmű, a mez is nyúlt. 2-1
- Messi szabadrúgását Marquinhos és Thiago Silva blokkolta, és mind a két játékos kézzel ért a labdához, előbbi kétszer is. Konkrétan ott flipperezett a kezeik között a labda. 3-1
- A második félidőben egy PSG játékos beadja a labdát, Piqué leszorított kézfejét ér a labda, néma maradt a síp. Jogosan. 3-1
- Arda Turan beadja a labdát, ami egy szabadon lófráló kézfejben akad el. 4-1
- Angel Di Maria megindul, Mascherano utoléri, és felrúgja (?). Itt nem foglalok állást, mert a videón nem látszik egyértelműen a fizikai kontakt. A sok kamuképből meg nem lehet sokra következtetni, de adjuk meg. 4-2Tehát a katalán csapat kettővel több büntetőt nem kapott meg, mint a PSG. Ebből persze most vonjuk le Suárez esetét, tehát csak eggyel.
A Barcelona első büntetője: Meunier elesett, oké. De jól lehet látni, hogy nem Neymar fut bele, hanem ő esik elé. Innentől fogva teljesen mindegy, hogy véletlenül esett-e el vagy sem. Az viszont jól látszik, hogy még a könyökét is kiteszi a belga, szóval egy teljesen jogos büntetőről beszélünk, mert a brazil nem tudta kikerülni, ha szerette volna se.
A lapok:
A sárgákat egyértelműen aránytalanul a Barcelona kárára osztogatta, elég csak a szabálytalanságok/lap arányra rátekinteni, de mérkőzésen is látványosan kijött. Véleményem szerint három pirosat kellett volna kiosztani. Az egyiket Suáreznek, reklamálásért, és színészkedésért. A másik kettőt Meuniernek, és Trappnak. A belga lehozta lap nélkül a meccset, ami kész röhej, hiszen már az első félidőben kiszórhatták volna, a német kapus pedig közel 10 percet húzott el a meccsből.
És akkor most rákanyarodnék a sokak szerint aránytalan hosszabbításra. Ha csak Trapp 10 percet húzta az időt, akkor a 3, illetve 5 perc hosszabbítás vajon jogos-e? Ezt mindenki döntse el maga.
Roberto gólja bőven a rátett idő lejárta előtt született, és nem, nem volt les. Tök egyértelműen nem. Továbbá az öngól a futball része. Valamint az első találat is áthaladta teljes terjedelmével a gólvonalat, úgyhogy szabályos volt az is.
Összességében szerintem csak egy Barcelona gól nem volt szabályos, de ahelyett kaphattak volna egy másik büntetőt. A sors amit elvesz, azt visszaadja, szokták mondani.
A PSG saját magának köszönheti ezt a vereséget, mert elment Katalóniába bunkerfocit játszani, és időt húzni. A jobb csapat, és a jobb foci jutott tovább. És bármennyire is fáj, szabályosan, mert ezután a meccs után nem a PSG-nek kell sírni a bíró miatt, bár utólag a Barcának is visszaadta azt, amit tévedett. Mindenféle nevetséges kifogás ellenére jogos a katalánok továbbjutása, és semmiféle mocskolódás nem fogja elcsúfítani ezt a történelmi tettet.
Ami borzasztóan szomorú, hogy még mindig ott tartunk, hogy legyen szó bármilyen csapatról, akár a Barcáról, Realról, Ticóról, Bayernről, akárkiről, még mindig ott tartunk, hogy ha valaki büntetőt kap, az automatikusan csal, és a legtöbb ember még csak véletlenül se nézne mélyebben a dolgok mögé.
-
scholl
tag
A heti Marquee Matchup -ra tippek?
-
gabesz82
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Az az igazság, hogy manapság trendi szidni a Barcát, ellenünk szurkolni... de azt mindenki elfelejti, hogy nem a Barcával van gond, hanem magukkal a bírókkal, az UEFA-val, mert ilyen "hibákat" szinte minden meccsen követnek el a sporik. Számtalan esetet tudnék sorolni a focitörténelemben, amikor a mi kárunka döntött a bíró. Bárkit bármit mondhat, de tegnap a Barca történelmet írt és abszolút megérdemelten jutott tovább, ez tény. Ahogy az is tény, hogy a meccset megúszta sárga nélkül Trapp, aki pofátlanul húzta az időt minden adandó alkalommal (én is ezt csinálnám...), 5 kezezést "nézett el" a bíró... 3-at itt, 2-t ott... több sárgalapot is megúszott a PSG... tehát itt kár arról beszélni, hogy elcsalták a meccset a Barca javára... egyszerűen ilyen szar a bíráskodás, sajnos... a videóbíróról meg annyit, hogy spanyol bajnokságban még a gólvonal technológiát sem engedélyezik, vajh miért.
-
dejvid8
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
1 db bronzból lehet megint nyitni . Nincsenek bronz informok az a baj.
-
bdave16
senior tag
A havi rewardok conceptben vannak!! 1kor jönnek elvileg
-
MdewC
nagyúr
Közben minden korábbi szidalmamat vissza szívtam a megszakadt meccsről, kidobott ugyan, de elkönyvelte a győzelmet!

A sok sárkány mellé beírtam egy piros pontot ea!

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Magamra is vehetném, de bízom benne, hogy nem általánosítasz minket más alsó kategóriás helyek kommentelőivel és direkt bántó véleményükkel.
Magam nevében nem az a cél, hogy a szurkolókat bántsam, vagy elvegyem az örömüket, én is örülnék, védem a csapatom bármi áron, ez a normális, csak nem szimpatkius néhány mozzanat, ami most a fociban (BL-ben) zajlik, erről van véleményem.
Kell a videó bíró, úgy mint a teniszben, az NFL-ben, NHL-ben. Ez a 21. század, nem vakok az emberek. Ez minden csapatra vonatkozik.
(Igen, a Juventusra is, mielőtt vki belémköt.)
A teljesítményeket meg leírtam.

-
Garsza
veterán
Most látom milyen OP CAM jött a Serie A mezőnybe. Nem is figyeltem a TOTW -et. Próbálta már valaki?
-
_adaml21_
őstag
Sajnálom, ha magadra veszed, elsősorban nem Nektek (fórumozóknak) szól, hanem annak a fostengernek, ami bizonyos facebookos oldalak kommentszekciójában folyik, bár Feri tett egy elég nagy, és határozott lépést azon színvonal felé a rendkívül szellemes Bundáskenyér képpel, gratulálok érte, megérdemel egy 5-öst.
Az utolsó bekezdésem stílusáért elnézést, de a tartalmáért nem.
-
Kristof_94
nagyúr
Most néztem, hogy Di Maria a gól után a szurkolóknak mutatta, hogy csönd legyen. Erről az előző DIV1-es ellenfelem jut eszembe, aki nagy nehezen belőtt egy gólt Paroloval az elején, majd szaladt egyet és hegedült. Ezután a középkezdésig végignézte az introkat, majd bedobásnál, lesnél, stb. Ezután vertem neki 6 gólt, az összeset végignéztem, a végén volt 2 Big Man is...

Viszont nagyon kíváncsi vagyok mi lesz pénteken. Remélem nem SBC, mert mindig a legjobb történésekkor nem vagyok fifa közelben...

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
A kommented teljesen jogos, de az utolsó bekezdés undorító lett, remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
Sok tényt leírtál, amivel nem lehet vitatkozni, de az utolsó bekezdéssel nagyon elrontottad. Ilyenkor jobb ebbe nem belemenni.
(Mert tényleg volt segítség, kár szépíteni. Az is tény, hogy jól tolta a Barca és amatőr volt a PSG.)Inkább örülj a továbbjutásnak. Ez a foci része, ezt el kell fogadni. Ma a Barca érdemelt tovább jutást, de a videó bíró akkor is kell a sportnak, többet használna, mint ártana.

-
szupersanyi
aktív tag
Minden csapatnál jobban utálom a barcát, pont az ilyen meccsek miatt. Először leszögezném, hogy jól játszottak, a PSG és mri elb*szta a taktikát, ők semmit sem érdemeltek ezen a meccsen. DE hihetetlen, hogy amikor segítség kell, akkor a barca fixen megkapja a bírókat. Az 1. tizi vitatható, de arra azt mondom, hogy adható volt. A 2. tizinél Suareznek kellett volna sárgát adni műesésért és elmaradt egy teljesen egyértelmű PSG tizi (mondjuk ha ott mariska nem akkora szerencsétlen és lepasszolja Cavaninak, akkor nincs miről beszélni...). És amúgy helyzetek alapján sem mondható ez megérdemeltnek, például xG-n 1,6 (+2 tizi, 1 öngól) jött ki a barcának és 1,4 a PSG-nek. Na mindegy, Neymar egy zseni sajnos, Suarez pedig semmit sem változott, csak most már nem harap, hanem más módon féreg. Ja és azon is nagyon röhögtem, hogy a kommentátor folyamatosan azt ordibálta, hogy "a történelem legnagyobb fordítása".
Eredmény alapján még oké, de aki látta a meccset, az biztos nem mondana ilyet. United-Bayern, Pool-Milan és még sorolhatnám. -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha nagyon akarsz venni akkor add.
MdewC : Messi azért nem kapott IF-et,hogy jöjjön a Record Breaker TOTS MOTM combó 169-es kártyája .
Ilyenre biztos,hogy nem és max Neymarnak akkor egy Hero lapot,mert ő nyomta egész meccsen.
-
Kristof_94
nagyúr
Jaja, azt is találgatták. Lehet úgy lesz, mint tavaly a Leicesternél, mindenki kap egy Hero lapot, változatlan értékekkel.
Amúgy a drága EA igazán kitalálhatna néhány jó szűrőt a piacra. Pl. én most 84-es játékosokat keresek 2k alatt. Tök jó lenne, ha belehetne állítani, hogy mekkora összérték között keressen játékosokat, mint pl. Futheaden...
(#15848) _adaml21_:
+1 -
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csak nem bírom ki: hány olyan Real-meccset szedjek elő neked, ahol sorsdöntő helyzetekben kedveztek/tévedtek a Madrid javára?
Maradjunk annyiban, hogy az elmúlt 10 évből simán felsorolok legalább 5 ilyen esetet, Copa Del Rey, és BL. A híresen kedvező sorsolási szerencsefaktorról meg nem is beszélve...Szánalmas ez a szurkolói hozzáállás, sajnos a szószóló Real-szimpatizáns oldalak is az ilyen infantilis, habzó szájú tizenévesek szintjét hozzák, valószínűleg, mert a kínálat a keresletet próbálja minél nagyobb mértékben kielégíteni. Ez egy tény.
Mint ahogy az is tény, hogy az első tizenegyest meg kellett adni.
Az is tény, hogy a másodikat nem kellett volna megadni.
Egy következő tény, hogy a PSG saját magát verte meg.
Egy fontos tény, hogy ehhez kellett egy még soha ilyen szenvedélyesen, és intenzíven játszó Barca.És ami a legfontosabb tény: ezzel örökre beírta magát a történelemkönyvekbe a csapat. Az pedig, hogy a bíró tévedései segítették hozzá a Barcát ehhez a történelemíráshoz, csak a kisebbségi komplexusokkal küzdő bezzeg-a-szomszéd-tehene típusú kisstílű emberek fejében marad majd csak meg.
Jóéjt srácok,
make love, not war. -
Pletykák szerint nyitható lesz hamarosan MOTM Deniz Aytekin bíró

-
bdave16
senior tag
[link]
TOTW sbc incoming? Szerintem igen szóval fel is vásároltam sok 84-85ös playát,de nyitni fogom az if pakkot . Ilyen TOTW-nál jobban megéri . -
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Ezért szép a foci, mert sok néző sokféleképpen látja.

Azt pedig szerintem senki nem vitatja, hogy a PSG veresége megérdemelt, nagyon elrontották.
Sztem még a PSG szurkolók se kételkednek ebben.Hogy a Juve nyeri a BL-t? Nagyon szuper lenne. Én hiszek a csodákban. (Az kell hozzá.)

-
Edgar2621
őstag
Ahugy én láttam a ma esti meccset. Az első Barca gól szabályos, Psg hiba. A második Barca gól szabályos, óriási Psg hiba. A 3. gól nálam egyértelmű 11es mégha véletlenül is csúszott el, akadályozta Neymart. Tehát a 3. is szabályos. A 4. szabályos és egyértelmű szabálytalanság a szabadrúgás előtt. Az 5. gól előtt Marquinhos miért ért hozzá Suarezhez? Suarez előtte volt és a labda is jó helyre érkezett, ezeket mindig befújják. A 6. gólnál pedig egyértelműen az utolsó védő mögött volt Sergi Roberto. Amin lehetne vitatkozni az Di Maria ziccere, aminél Mascherano hátulról odapiszkált neki. Az nálam 11es. Egyébként a Psg rontotta ezt el, alibi foci a Nou Campban egy egész meccsen keresztül nem fér bele. Mindezt úgy írom, hogy én a Psgnek szurkoltam, de a Barca megérdemelte ma. De mindegy ki jut tovább, mert idén úgyis a Juve nyeri a BL-t😀
-
Garsza
veterán
válasz
Chereiose
üzenetére
Pedig hidd el megy a meccsmanipulálás 1000 -rel. Rengeteg pénz van a BL ben. És amiben rengeteg pénz van ott manipuláció is jelen van. Sokkal több pénz folyik be így az UEFA kasszájába hogy a Barca jutott tovább mintha a PSG jutott volna tovább. Sőt még az sem kizárt hogy az egész forgatókönyv ki volt így találva. Mert így még többen kezdenek el a Barcanak szurkolni.
-
etaclan1984
őstag
Én szerettem a barcát, de már elég régóta nem. A miértjét nem írom most le, túl hosszú lenne. De évek óta ez megy a BL-ben, amikor kell a bíró akkor megtolja őket és továbbjuttatja. Kb minden évben a BL-ben van egy ilyen meccsük az egyenes kieséses szakaszban. Az első 11-esük szerintem simán adható volt a második egyértelmű kamu. De a küzdésük miatt és a PSG amatörizmusa miatt mégiscsak a jobbik csapat ment tovább 2 meccs alapján.
-
MdewC
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Mindenki örülne, ha a csapata tovább menne, nyilván én is.
Bár nekem ezt a nagy rekordot több dolog is beárnyékolja, ettől még nem akarom senki örömét elvenni.
Nem is kell rám figyelni.Helyén kell kezelni ezt a továbbjutást is.
Barca össze kell, hogy szedje magát, mert még egy ilyen nem biztos, hogy összejön, plusz sztem idén a BL-ben már nem valószínű, hogy kapnak 11-est. Ezek után.
Kíváncsi leszek, hogy ezt a meccset, hogy dolgozza fel a PSG. Lesznek ott számonkérések.
Közben a Dortmund is lehozta, bár ez nem tudom, hogy érdekelt-e valakit.
Azért ez keményen beárazta a másik meccset, vissza esett a Dortmund népszerűsége?
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont nem akkor nem szóltam,csak én nem láttam ilyet,hogy mutatják így csak szem mértékkel tudtam összerakni.
-
dejvid8
őstag
VISCA EL BARCAAA!

-
LendvaiFeri1
veterán
2 kamu tizi? Nincs több kérdésem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Abban a sorozatban, ahol a legtöbb pénz van, egyértelmű, hogy nincs csalás... mint, ahogy az ea se manipulálja a meccseket, ez is egyértelmű.
Videó bíró nélkül kár is meccset elkezdeni ezen a szinten már. De legalább 1 vétó lehetősége lenne az ellenfélnek, hogy vissza lehessen nézni. Majdnem mint az NFL-ben.
A PSG meg. Hát nem lennék most ott a városban, nagyon kellemetlen. Ez van.
A Barcatól pedig nem sajnálom a győzelmet, nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy milyen 11-eseket kaptak. Elsőn még lehetne vitatkozni, sztem az se volt az, de a 2. Ennél sokkal egyértelműbbnél egy olasz csapatot elhordanak minden csalónak. Hát akkor ez mi volt?

-
Lori82
senior tag
Én Chelsea szurkoló vagyok,de úgy gondolom,hogy az első tizi az adható.A második viszont teljesen kamu,megkajálta a bíró.Egy szó mint száz,a PSG ma saját magát verte meg.
-
bdave16
senior tag
Őszintén szólva az egész futball világ látja,hogy érdekes módon valahogy a sporik mindig a barcát segítik(a barca szurkolókat kivéve) . Lehet,hogy vannak itt is barcások és azoktól elnézést is kérek,ha megbántom ezzel őket.
A PSG-ről már leírtam 3-0nál,hogy mi a véleményem . Ahogy a csere történt azon is látszott,hogy milyen amatőr egy banda . Meunier úgy leszaladt mint a villám.de franc se tudja minek és ilyenkor úgyis ellentétes oldalról kell cserélni,hogy menjen az idő Trapp ugyanez ő se húzta volna az időt egy sárgáért,de mindegy. A PSG arsenal szindrómában szenved. Megvan a játékuk,de mindig sikerült hatalmas hülyeséget csinálniuk .Kristof_94 : Igen,mert tavaly könnyű volt ? 2 éve Schalke-Atletico-Juve az előtt Schalke-Dortmund-Bayern-Atletico nem gondolnám ezt gyengének .
-
MdewC
nagyúr
Nem bírom magamban tartani:
Nem tudom, hogy melyik volt szánalmasabb, a Barca ajándék 11-esei, vagy a PSG amatőrsége.
Miért kapott ennyi segítséget a Barca a bíróktól?
Miért ennyire lúzer a PSG?Nevetségessé vált a sorozat egy kicsit a szememben. Ennél manipuláltabb nem lehet egy eredmény.
Elnézést, ha valakit megbántottam, de független szurkolóként nem bírom ezeket nem észre venni. Lehet ha a Juve ment volna tovább, akkor örülnék, de nagyon égne a pofám. Majd emlékeztessetek erre a kommentre.

-
Chereiose
addikt
Ez tényleg hihetetlen amit művelt a PSG. Real drukkerként azért elismerem a barcát, én azt hittem, hogy 3-1 után még össze is omlanak aztán egyenlít a PSG (bár Di Maria is kihagyta a full ziccert), de nem adták fel ami meglepett kicsit

-
dracox
addikt
A PSG szerintem jobban jár ha a BL közelébe sem megy jó pár évig.. szerencsétlen banda
-
bdave16
senior tag
Ezt nem hiszem el . A psg rontotta el minden téren még ziccereket is kihagytak. Ilyen nincs baszki...
Áhh megint meglett csinálva a barcának,mint mindig. Előre is elnézést a barcásoktól,de sokszor vicc,hogy milyen szintű a segítség amit ilyen meccseken kapnak . 2 tizi a semmire megint ....
-
Kristof_94
nagyúr
URAM ISTENNNNNNNNN!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
A 2. büntető még az 1.-nél is szánalmasabb volt.
Amúgy igen, ez durva eredmény.

-
bdave16
senior tag
Na jó ezt azért megtapsolom,hogy bevarta már

-
Attis1117
tag
Elméletileg megy az ut. App legalábbis működik
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem bántásból, de most legalább hajtottak. De ez szvsz messze van az igazi Barca nagy játéktól. Találtak 2 gólt, egyik se szép Barca támadásból jött, plusz egy kérdőjeles 11-es. Tudnak ennél jobbat is. A PSG volt eddig baromi gyenge, örülhetnek, hogy találtak egy gólt...
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen ne írd le őket . Arda figyeld meg fog valamit varázsolni . De igen ez egy közel lehetetlen szitu
-
eM'82
addikt
MEGY A FUT!
Barcának idegenben kellett volna 1-2 gólt lőni, de ott ötlettelenek voltak.

-
bdave16
senior tag
Basszus a spoiler . Streamen nézem és pont bevágta miután olvastam.
Pont írni akartam,hogy látszik a fáradság a barcán és az is,hogy mit jelent egy Di Maria a psg-nek . Hírtelen elkezdték megtartani a labdát elől és többször is eljutottak a kapuig .Kristof_94 : Realosként inkább essenek ki,mert ez a psg simán verhető ilyen agyi emberekkel . Közben Cavani hozta a formáját . Vág egy hatalmas kapás gólt utána meg belerugja a ziccert Ter Stegenbe.
Na jó ezen meghaltam : Good time to start shielding in the corner .

-
bdave16
senior tag
Bocs,bocs meccs hevében tudod milyen az ember .
Igen a szokásos történt . Neymar ebben a legjobb a világon,hogy ezekben a helyzetekben mindig a csapatának teszi a jót . Ja,hogy Di Maria nem sérült csak padozott eddig ? Mindent értek,akkor nyugodtan Emeryre is lehet kenni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába csatlakoztattam (usb-s bill) csak az egyik működik a játékban 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(szándékosan nem ilyen mérkőzést írtam...)

vagyis nem néztem...

Eredmény alapján még oké, de aki látta a meccset, az biztos nem mondana ilyet. United-Bayern, Pool-Milan és még sorolhatnám.